PDA

View Full Version : [Konto] Pytanie

Juzef Pall
14-12-2011, 18:57
Jak już zacząłem z tym kontem to chciałbym uzyskać odpowiedź. Więc jak już pisałem chciałbym odzyskać moje konto. Nie pamiętam e-maila ani hasła. Wysłałem e-maila na pomoc********* lecz nie uzyskałem odpowiedzi na moje pytanie, a więc czy mam czekać jeszcze czy po prostu mam zapomnieć o moim koncie. Jeżeli można to prosiłbym o podanie samego e-maila na którym zrobiłem konto.
Przepraszam że zaśmiecam forum lecz zależy mi tym koncie , a chciałbym pograć jeszcze na apo

Z góry dziękuje

Ok dobra dzięki. Czyli nie wykluczone że mogę czekać tydzień bądź dłużej?

Lechista92
14-12-2011, 19:02
Skoro wysłałeś to czekaj na odpowiedź e-mail. Co my mamy Ci tu napisać, czekaj i się dowiesz czy masz szanse odzyskać swoje konto.

Ok dobra dzięki. Czyli nie wykluczone że mogę czekać tydzień bądź dłużej?

Nawet 2 tygodnie i więcej. Zależy kiedy ktoś się tą sprawą zainteresuje, musisz cierpliwie czekać. Mam nadzieję, że wszystko dobrze opisałeś. Pozdrawiam.

Sinisther
17-12-2011, 13:29
Musisz czekać, nie tylko ty do niech piszesz.

Hawast
20-04-2012, 16:19
Witam! Ja także zapomiałem haseł maila i wgl. Ale pamietam postacie,które miałem to wystarczający dowód. Wysłałem maila tam gdzie trzeba. Ale nie odpisali. Minely juz 3 dni. Czy to mozliwe zeby tyke się czekało? Znam wieksze serwery w innych grach i szybko w czasie jednego dnia piszą.

@down
Aż trzy tygodnie? Jakie mógłbym podać dowody?

Adachi.D
20-04-2012, 16:22
Witam! Ja także zapomiałem haseł maila i wgl. Ale pamietam postacie,które miałem to wystarczający dowód. Wysłałem maila tam gdzie trzeba. Ale nie odpisali. Minely juz 3 dni. Czy to mozliwe zeby tyke się czekało? Znam wieksze serwery w innych grach i szybko w czasie jednego dnia piszą.

Możesz czekać na odp nawet do 3 tyg~...
PS. To nie wystarczy, same postacie to nic.

Aż trzy tygodnie? Jakie mógłbym podać dowody?

najważniejsze czyli np.
Stare passy, jakiś stary rk, e mail... To co przyda się administracji w ocenie twojej wiarygodności. Proponuję założyć temat w dziale Skargi&odwołania. Tam uzyskasz odp szybciej.