View Full Version : Respy Elfów
Piszę z prośbą o przerobienie tamtejszych respów, aby nie było takich durnych 1sqmówych przejść, które da się zblokować lub, na które można uciekać i uchronić się przed śmiercią stojąc na 1sqm.
http://i43.tinypic.com/aokdgg.jpg
Ewentualnie proszę o dodanie bramki lvlowej przed wejściem na Elfy wtedy to rozwiąże wszystkie problemy. Chciałem jeszcze poruszyć kwestię debugów na elfach executionerach na drabinkach umieszczonych na owych respach. Tamtejsze debugi to dramat.
@Do ekipy
Jeśli uważacie to jako propozycję to proszę o przeniesienie tego tematu i utworzenie sondy. Z góry dziękuję za fatygę.
To jest jeden wielki nie przemyślany bezsens. Gratulować ekipie i oby to zmieniono.
Panek Kitara
16-12-2011, 23:28
Zastanawia mnie tylko fakt jak gracz Don Ja ze swoim garbem się tam zmieścił ^.-
Spoko resp można sobie stać 20 minut, mogą Cie bić z SD'ków i za przeproszeniem opierdolic
Zmienić to !
Zarexoholik?
16-12-2011, 23:31
Nieprzemyślane, norma. Widzę, że zerowcy od razu tam uciekli. Proponuję powiększyć te przejścia. Co do debugów na elfach exe~ - to jest drugi zamek na Evul.
Knight Lukas
16-12-2011, 23:36
Tygrys już próbował pozbyć się debugów i niestety nie da się inaczej tego zrobić :(
Co do 1 sqm są fajne jak dzihad każde solo w 6 jedzie :D a jak przypadkiem ktoś z nich pk odpali to od razu na 1 sqm/trap
Nie podoba się nie graj :(
Temat zbędny.
@dałn
sam cały czas nekiem wrzucasz ringi
ale ty nawet jak piszesz ***** że bez to i tak wrzucasz.
TyruS aka Tyr'ek XD
16-12-2011, 23:41
@up
solo bez ringów? ;]
@edit
jakim ty ***** jestes kretynem, nie chodzi o to, czy używam czy nie, lecz o solowke bez wrzucania ringów, kumasz?
@top
Oczywiste jest to, że powinni to zmienić, garb nie bedzie mial gdzie uciekać.
Ew. dac pz'a na przejscia bramkowe i eltony ><
Jestem na NIE. Lubie dać pk moim 1000 knightem na kims z Jihad, po 5 minutach z 1 osoby robi sie cała gildia (moze byc godzina 4 rano Jihad wstanie zabic PK) a ja uciekam na 1 sqm.
Nastepne 10 minut to wyzywanie osoby ktora stoi od pionka/noname/no lifera, po chwili dostajemy kicka.
Jak dla mnie taka zabawa warta jest nawet bana, prosze nie zmieniać to jedyne wyjscie jak bije cie 30 osob z auto sio/ringiem/manasem ;x
hehe beka
Każdy post wyzej napisany przez Jihad, obgadaliscie to na vt?
#TYREK
Pamietam jak graliscie prof magicznymi, byl placz ze knight wklada ringa (jaka to beka zeby w ogole go uzywac) pamietasz?
Teraz co 2 z was ma EK i kazdy ucieka na ringu XDDDDDD
Splax juz czeka heh
[E] i się nie doczeka...
Drogi Mortiisie, drogi Tygrysie, co za mądry człowiek wpadł na pomysł, aby stawiać przed respem dwie bramki. Przecież w dość prosty sposób można zastosować w skrypcie sprawdzanie dwóch wartości (tak, wiem, że jeden skrypt może tyczyć się wielu bramek, ale to też nie jest trudne do rozwiązania, ludzie...).
Na nie , zrobili tak od początku i tak ma być. Mi to nie przeszkadza jak nie dacie rady zabić to nie lejcie kaleczniaki ...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.