Zaloguj się

View Full Version : [7.6] Elosz 2/2.

Arczi
18-12-2011, 02:37
Heyah. Odchodzilem i wracalem juz bardzo wiele razy - po tyg., przerwy, miesiacu, pol roku, jednak tym razem jest to decyzja ostateczna i przemyslana. Gra tutaj nie ma juz zadnego sensu, tak samo jak granie na rl. I tu na APO i na rl duzo sie zmienilo - ludzie nie sa tacy sami jak byli. Klimat tej gry upadl bezpowrotnie, a szkoda, bo kiedys tibia byla bez kitu fajna gra. Dawalem jej i tak za duzo szans... Jedyne co teraz jest na podkarpackim to patologia, zlodziejstwo, neo kidy, jedna wielka spina, ktorej zaden administrator nie umie ogarnac. Nie, nie mam zadnych pretensji do adminow, bo sa jednymi z bardzo niewielu osob, ktorych IQ przekroczylo magiczna bariere 80 pkt. Reszta niech nie zdaje i konczy w zawkach przy 12h on-line dziennie na APO. Spinajcie na siebie dalej, zwlaszcza na skype, vt ! (: Beke mam z was opor tibijski patosie - duzo szczekacie, malo robicie. Jestem ciekaw jak cwani byli byscie w rl. Propsy w str. ludzi okradajacych innych na marne itemki podkroju uw, zeby sie dowartosciowac w grze, albo zarobic na chleb - ciekawe czy w prawdziwym zyciu (ktore prowadza niektorzy) jestescie tez tak marni.

Serio to pozdrawiam :

Dragona - za to, ze mial do mnie zaufanie, ktorego nie mial nikt
Calii - za wszystko
Syska - dzieki za pomoc ogolnie i zaufanie rowniez
Zarexa - cieszy mnie rowniez fakt, ze zdajesz sobie sprawe z tego, ze polowa ludzi, z ktorymi siedzielismy na vt to patologia taka sama jak ekipa garbatych
Arcusia - za wszystkie pogadanki :>
Compota - byles w porzadku
Mysa - dziex za wspolna gre rowniez
Kapitana Alkohola - dziex rowniez
Najomi - w sumie to jeszcze nie raz pogadamy :>
Mariana - dziex ziomek rowniez za gre
Xelixa - dziena za gre

+ pozdro dla wszystkich ludzi, z ktorymi nie utrzymuje juz kontaktu, ktorych mialem okazje poznac przez te 5 lat, a byli dla mnie ok. Kontakt do mnie ma ten, kto powinien go miec. Nie mialem zamiaru nikogo urazic - stwierdzam tylko fakty. Beka z wiekszosci z was bedzie za 10 lat. Pozdro dla prawdziwych. =]