View Full Version : Prawdziwe oblicze Egiptu.
Z deszczu pod rynnę, jeden reżim zamienili na drugi.
Ciekawe w imię czego jest ta pacyfikacja...
UwEXz7oD_AY
wojna z krajem tak jak 30lat temu w Polsce przez zdrajce narodu Jaruzelskiego.
biedni ludzie co ponieśli śmierć tu i tam
Krulowiec
18-12-2011, 21:45
Szczerze to ch*j mnie boli co się dzieje w egipcie, propsuje czasy Tutenhamona i to wszystko. Interesuje mnie życie moje i mojej rodziny, a nie jakiś rumunów.
# Zarexoholik?
Krzyczałbym exura.
Zarexoholik?
18-12-2011, 21:50
Szczerze to ch*j mnie boli co się dzieje w egipcie, propsuje czasy Tutenhamona i to wszystko. Interesuje mnie życie moje i mojej rodziny, a nie jakiś rumunów.
Ciekawe co by było gdyby ciebie kopali, oczekiwałbyś od kogoś pomocy, a ktoś powiedziałby/napisałby to samo co ty teraz.
#topic
Tak jest było i będzie. U nas tak nie było? Było! Tak to jest jak władza jest sprzedajna, z góry ustalona.
No coz, u nas tez tak bylo i nad nami nikt sie nie litowal... :|
smutne, ale proponuje najpierw zajac sie nasza ojczyzna a nie innymi, jak u nas bd all ok to zacznijmy patrzec na innych i im pomagac, nie jestem za tym zeby innym nie pomagac, ale jak widze kolejne polskie biedne, glodne dziecko a obok niego przechodzi laska zbierajaca kase na biedne dzieci W AFRYCE to mnie strzela chuj na miejscu...
vide cul fide
19-12-2011, 19:18
Dobrze powiedziane, czemu Polaków zawsze interesuje dobro innych? Jesteśmy takim litościwym narodem bo sami w chuj wycierpieliśmy ale moim zdaniem nie ma to sensu. Gdy byliśmy w potrzebie (np. druga wojna światowa) nasi "przyjaciele" Anglia i Francja mieli na nas wyjebane. Nie rozumiem po co płakać nad jakimś tam Egiptem, cieszę się, że u nas już tak nie ma i to jest dla mnie ważne. Spójrzmy na szwabów, oni mają wyjebane na wszystkie inne narody i
dobrze im się wiedzie choć przegrali obie wojny światowe :)
EHH szkoda ludzi ale oni tylko wykonują swoją robotę nie ma się co dziwić dużo kasy z tego mają .
powinni zabić jak coś to wszystkich z tej całej polityki tyle .
Jak możecie porównywać fanatyczny kraj do naszej dzikiej ojczyzny?. Nie kłopotem jest panująca władza, tylko ludzie fanatycy, którzy nie wychodzą na ulicę po to aby po raz kolejny zmienić swój kraj, tylko po to by wszczynać zadymy. Niezależnie jaka władza będzie panować ludziom i tak to nie będzie pasować, zupełnie jak w Polsce, jednym za czasów komunizmu żyło się godnie, z dostatkiem, pewnością swojej pracy. A innym odpowiada panujące teraźniejsze przedłużenie komunizmu.
Wpierdol za chęć do życia :)
Franco de la Pucio
28-12-2011, 23:33
Norma. Banda debili. Tak to już jest w Afryce i Azji.
Ja pierd*le ladna patologia...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.