Zaloguj się

View Full Version : WOREK zielony w plamki na ROOKU!

Zenonkosa
22-12-2011, 21:08
Wygrałem konkurs na dostarczenie tygrysowi 100jagód, i dostałem elven armor i zielony worek w plamki moro taki wojskowy wzorek. Jest to zdaje sie rarytas na rooku bo ktoś mi powiedział, że na rooku takie worki są tylko 3. Chce go ode mnie kupić za: 2x k legs, bright sworda, i 94cc.

Wiec daje cene wywoławcza 2sc na rooku za ten worek, i piszecie ile, co kto daje, offerty za elven armor na rooku też przyjmuje, bo chce sprzedać

CW 2sc
przebicie minimalne 5cc
Licytujcie! POWODZENIA!
P.S Jutro dodam screena...

http://w613.wrzuta.pl/obraz/powieksz/6fD4BSVeWHu
http://w613.wrzuta.pl/obraz/powieksz/6fD4BSVeWHu
sprzedaje elven armor worek moro i pozostałe worki fioletowy, szary, jasny niebieski, jeżeli tylko ktoś będzie chciał kupić

Jeśli to możliwe proszę pisać nick z gry jeśli jest inny niż na forum i lvl na rooku, to pomoże mi na bieżąco wiarygodność ofert weryfikować, lub jeśli to nie kłopot dać nawet screena jak postać mówi oferta za worek czy coś takiego i kasę żeby mieć najlepiej na skrzynce w depo czy w plecaku

ŻEBY NIE BYŁO, ŻE JAKIŚ DZIECIAK Z PODSTAWÓWKI CO GRA OD WCZORAJ NABIJA SE POSTY PODBIJAJĄC CENĘ!!!
bądźcie poważni z ofertami kupna bo ja jestem bardzo poważny jeśli chodzi o ofertę i chęć sprzedaży...

Zenonkosa
23-12-2011, 10:09
aktualna offerta od gracza: Mr Fsza 4sc
uważam, że na serio oferta i wiarygodna, ponieważ Pan/Pani Fsza (;p) ma wysoki lvl

jednocześnie, oświadczam, że na oferty tu i w grze czekam góra do 29/30 grudnia (wiem, że to trochę długo), w któryś z tych dni sprzedam temu kto zaoferuje najwięcej

niby długo, ale i nie jutro wigilia, poniedziałek to już 26, czyli w sumie nie cały tydzień, więc chyba warto, bo taki worek przecudnie wyglądać będzie w domku i na pewno wzbudzi zazdrość innych graczy xD

Sasha Rookslayer
23-12-2011, 10:20
Napisz do mnie w grze, napewno sie dogadamy :)

Mr Fsza
23-12-2011, 12:15
4sc .

Zodika Rook
23-12-2011, 12:23
5sc ;) znakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

NNFOF
23-12-2011, 12:57
2,5kcc na rooku / pw

Zenonkosa
23-12-2011, 17:30
Franco nie odpisał na pw więc zakładam, że aktualna oferta 5sc jest od Zodika

NNFOF jeśli to na serio to sellam od razu

piszcie oferty tak jak na początku wspomniałem 30 sprawdzę i odpisze na wszystkie, zostawiajcie tylko kontakt nie wiem na gg czy coś bede pisał pw na forum

aktualnie wygrywa Fsza, ponieważ dowiedziałem sie, ze reszta robi se jaja, a ja tego nie toleruje, aktualna cena 4sc od Fsza

piszecie tutaj dalej oferty

Zodika Rook
23-12-2011, 18:25
2,7kcc ! po raz pierwszy

Mr Fsza
24-12-2011, 15:22
napisz w grze jak będziesz zawszę mogę dać jeszcze więcej ;d

Zenonkosa
25-12-2011, 14:50
Ze względu na to, że poważna oferta była jedna (w porywach 2) a reszta to durne dzieci nie wiadomo poco se cene podbijały to temat do zamknięcia, jak nie potraficie podejść do czegoś poważnie to ja sie siłował nie będę. Dziękuje, że Fsza poważnie załatwił sprawe i kupił, a tym co sie nudzili i se posty fałszywymi ofertami nabijali to życze zeby sie po sylwestrze obudzili w obcym łóżku a obok nich niech śpie kobieta z peni*em