View Full Version : ?yczenia ?wi?teczne
http://www.armia.toproste.pl/kartka.png
Również życzę Wam wesołych świąt i wypoczynku z rodziną, a nie przed komputerem. ;)
Dziękuje :)
I Ja też Życie Wesołych Świąt Całej Ekipie APO, Graczom i Forumowiczom ^^
no wesołego nowego roku i mile spędzonej wigilii, nie przed komputerem.
(czy na święta będzie exp x 10?xd)
Nom nom nom tez sie przylaczam
Wesolych :):):):)
Falk avar
23-12-2011, 16:05
No dzięki też życzę całej Ekipie APO wesołych świąt i wszystkim graczom Apo :)
Skoro już się fatygujesz i piszesz nam tutaj Wesołych Świąt to byś się pofatygował i poinformował graczy z 8.42 co dalej z serwerem myślę , że to dla nich była by lepsza informacja niż życzenia od Ciebie. Poza tym jak to wygląda , że wstawiasz tutaj życzenia a co z tym idzie znalazłeś chwilę , jakże cennego Twojego czasu i napisałeś życzenia a na kilka pytań od graczy ciężko Ci odpowiedzieć ? Same te życzenia wiele dają to myślenia , że na pewno widziałeś te pytania ale olałeś sprawę i dzięki papa. Ogólnie życzę Ci i Wszystkim osobom również Wesołych Świąt ale powinieneś też odpisać na pytania graczy chociaż te najważniejsze. Chociaż jakaś informacja :)
kyzio666
23-12-2011, 16:24
W oczekiwaniu na zbliżające się Święta Bożego Narodzenia i Nowy Rok pełni nadziei spoglądamy w przyszłość. Składam życzenia: zdrowia, pogody ducha, spełnienia wszystkich marzeń, zawodowej satysfakcji i wielu sukcesów całej EKIPIE SERWERA!
nooooo, wesołych i spędźcie chociaż trochę czasu z rodziną ;)
Elite Filutek
23-12-2011, 16:37
Również życzę wam wszystkiego najlepszego :) . Miłych spokojnych świąt z rodzinką i udanego sylwestra .
Azonka Banned v.2
23-12-2011, 16:48
Skoro już się fatygujesz i piszesz nam tutaj Wesołych Świąt to byś się pofatygował i poinformował graczy z 8.42 co dalej z serwerem myślę , że to dla nich była by lepsza informacja niż życzenia od Ciebie. Poza tym jak to wygląda , że wstawiasz tutaj życzenia a co z tym idzie znalazłeś chwilę , jakże cennego Twojego czasu i napisałeś życzenia a na kilka pytań od graczy ciężko Ci odpowiedzieć ? Same te życzenia wiele dają to myślenia , że na pewno widziałeś te pytania ale olałeś sprawę i dzięki papa. Ogólnie życzę Ci i Wszystkim osobom również Wesołych Świąt ale powinieneś też odpisać na pytania graczy chociaż te najważniejsze. Chociaż jakaś informacja :)
Zgadza sie.
Na jakis obrazek chcesz tracic czas , ale na wiecej o wiele bardziej istotnych rzeczy to juz nie.
Rowniez zycze wesolych swiat.
W oczekiwaniu na zbliżające się Święta Bożego Narodzenia i Nowy Rok pełni nadziei spoglądamy w przyszłość. Składam życzenia: zdrowia, pogody ducha, spełnienia wszystkich marzeń, zawodowej satysfakcji i wielu sukcesów całej EKIPIE SERWERA!
A ja Ci życzę, żeby Ci wszystkie konta usunęli jebany człowieku dwulicowy
a wszystkim innym, żeby nie spędzali świąt przed komputerem.
No Kamilu, dzięki za życzenia. Tak samo jak i Ferrum życzę Wam udanych świąt i nie spędzajcie je przed kompem.
Die Hard
23-12-2011, 17:09
Szczęścia zdrowia i słodyczy, niech wam zawsze pieniądz w kieszeni "świci". Oraz radości, niech zawsze uśmiech na twarzy wam gości, nie ze zdobytych lvli, tylko z tego że spędzacie święta z rodziną.:D
Dorzucam nutkę specjalnie z tej okazji ;)http://matteuszs.wrzuta.pl/audio/4nRFgWwlW6j/george_michael_wham_-last_christmas
Krulowiec
23-12-2011, 17:17
Również życzę wesołych świąt, ale prawdziwych a nie przed komputerem na skype. ;)
Dark Slug
23-12-2011, 17:30
Wzajemnie. Może napiszecie łaskawie kiedy wyniki ostatniego konkursu ?
1st. Vienio
23-12-2011, 17:31
Dziękuję i wzajemnie ;)
Ogarnij się tibiarzu. : s
#t
Dzięki i wzajemnie. :)
No, wysililiście się wstawiając obrazek, heh.
#Dzięki i wzajemnie.
Sasha Rookslayer
23-12-2011, 17:54
Dziekuje i wzajemnie Wam Życzę Wesołych Świąt, spędzonych z Rodziną i najbliższymi :) Oraz Udanego pijanego Sylwka :)
Pozdro Ekipa APO !! :D:D
Buancelino
23-12-2011, 17:56
Wesołych świat, szczęśliwego nowego roku, mokrego dyngusa i smacznego jajka.
;x
Misia <3
23-12-2011, 18:09
Specjalnie dla graczy apo na te nadchodzące swieta napisalam śliczny wierszyk (:
Smacznego jajka...
Uppsss... To nie ta bajka, tu miala byc choinka!
Bogatego mikolaja w te swieta! No i nie zapominam o locie,lvl'u przeliczanym w złocie, i zebyscie mniej fragow w te swieta tracili, zeby przez chwile to wyglądało jak bysmy sie lubili...
Zdrowia takiego jak najzdrowszy rydz w lesie, prezentów tyle, ile słoń uniesie...
Zycia tak dlugiego, jak wloskie spaghetti, snow kolorowych jak barwne konfetti...
Słodyczy slodszej niz tort karmelkowy, dobrych przyjaciół na wieczór zimowy! ;-)
Zycze wam kochani gracze jak i całej ekipie APO po prostu:
WESOŁYCH SWIAT!
Zarexoholik?
23-12-2011, 18:30
Dzięki i ode mnie również życzę wszystkim najlepszego.
Zodika Rook
23-12-2011, 18:34
http://i40.tinypic.com/2uix9c7.jpg
Wesołych wszystkim ; ]
.Voorlon.
23-12-2011, 18:37
wezsołych calej ekipie, graczom i w ogole wszystkim.
Oczywiscie dziekuje za miłe życzenia.
Wesolych i udanych swiat:)
-Zawisza
-Co?
-Tylko Apator!
:D
Dzieki i wzajemnie wszystkim,a dla deads'a nie pij tyle manasów poświeć czas dla kumpli(nie ze skajpa) i wyjdz na dwór ! chociaż o tej północy..
Dziękuje za życzenia ekipie, oraz życzę tego samego.
DO maniaków - Odejdźcie od komputera, spędźcie te święta choć raz z rodziną.
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!
<Magiczny>
23-12-2011, 18:57
Ale jebne te zyczenia :o
@t
Nom, wesolych :C
Domcio Old
23-12-2011, 19:02
Wesolych swiat wszystkim :) i udanego sylwka :)
Sir Krystian
23-12-2011, 19:03
Wszystkiego Najlepszego Zyczę Wam Wszystkim dla tych którzy spędzą świeta przed tibia zyczę duzego lootu
Dzięki wielkie , ja też życzę wam Spokojnych i wesołych świąt Bożego narodzenia ! ;)
I Szczęśliwego nowego roku !! :))
ALbert Einstein
23-12-2011, 20:09
Za życzenia dziekuję i wzajemnie. Ze swojej strony chciałbym podziekować za mile spędzone chwile w grze wszystkim graczom i ekipie apo znaczy Wesołych Swiąt i szalonego Sylwestra. POzdro dla aziela . A ci co maja w dupie sprawy duchowe życze tego co by życzyli sobie bedąc na moim miejscu xd.
:D:D:D:D:D
Sinisther
23-12-2011, 20:25
Wesołych świąt, długiego siedzenia na kibelku by więcej wolnych respów było :D
A na Sylwka się pozabijajcie by też było więcej respów i wiadomo mniej n**bów :D:D:D:D:D;););)
Arcano Druid
23-12-2011, 20:45
Nawzajem Morfiis :D
Ale zarobku na pacc za NIBY przenoszenie postaci to nie zarobisz XD
heh wesołych świat dla wszystkich czytających mój post !
oraz samych szczęśliwych zdarzeń w nadchodzącym nowym roku 2012 .
http://i40.tinypic.com/2ef43g3.png
Sir Shayza
23-12-2011, 21:40
ja również dziękuję za życzenia i życzę wszystkim spokojnych i udanych świąt i udanego sylwka:)
..:Too Get:..
23-12-2011, 21:55
Widzę, że grafik się postarał.
Wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku :>
juz nawet nie piszecie tylko obrazki wstawiacie haha
topic wesolcyh i zdrowych
Kimus The Master
23-12-2011, 22:44
życzę wszystki wesołych świąt oraz wolnego respa na wardach
Życzę wszystkim wesołych świąt i fajnych prezentów.
RekruT #21
23-12-2011, 23:23
Dzięki i wzajemnie :D
Dzieki..wzajemnie.Wesolych.Milego expa dla Jihad w wigilie!
Takanori~
24-12-2011, 08:55
@do ludzi spinajacych sie o 8.42
domyslcie sie co z nim bedzie... a nie przy swietach jeszcze pie...... o Tibii.
@top
Dzieki wielkie. Nawzajem rzecz jasna ! :)
I najlepszego dla graczy oraz forumowiczow xD ! Merry Christmas czy jakos tak
:p
życzę wszystki wesołych świąt oraz wolnego respa na wardach
Wardy będą moje ! :cool::cool:
#
Dzięki i wzajemnie !
Old Shidishi
24-12-2011, 10:12
Wesołych Świąt spędzonych wspólne z RODZINĄ, a nie respem kingów,queenów czy czego tam :D Oraz procentowego sylwka aby w nowym roku było dużo więcej powodów do radości niż do smutku.
Ps. porzuccie tą głupią grę :D
IljaWaleriewiczKowalchuk
24-12-2011, 10:31
o to chodzi z respem kingow madow i msow ; - )
wszysktiego dobrego i hepi nju jer
Ja sam dziękuje a wam wszystkim życze nawzajem xDD
Nawzajem
W końcu ktoś musi podtrzymywać tradycje "nawzajem" ;D
Sir Tom'ek
24-12-2011, 11:17
Nawzajem
W końcu ktoś musi podtrzymywać tradycje "nawzajem" ;D
No to ja napiszę Wzajemnie XD
Maksymiliano1121
24-12-2011, 12:13
Rownierz zycze najlepszego
Krzychmen123
24-12-2011, 12:37
Wesołych dla kazdego gracza apo
Bastek10
24-12-2011, 13:49
W dziedzinie niszczenia świąt mam pierd*lony medal ♥
Mam nadzieję że święta spędzicie lepiej ode mnie i mimo wszystko miłych spokojnych świąt z rodzinką i udanego sylwestra,nie siedzieć mi w wigilie na Apo czy w czasie świąt a w szczególności wieczorami jak jest z wami rodzina w święta.
widzew rts
24-12-2011, 14:33
Ho Ho Ho Wszystkiego najlepszego na Święta życzy Crusader Rts
Dziękuje.
A ja wam życzę wesołych świąt, mniej trosk, więcej zadowolonych Apowiczów, docenienia przez nich waszej pracy i szczęśliwego nowego roku :)
Kowal'2.0
24-12-2011, 15:04
Super bardzo mi sa potrzebne do zycia wasze zyczenia...ja wam nic nie zycze :)
Wielkie dzięki :) Samych sukcesów w nadchodzącym, 2012 roku!
Ryśku xD
24-12-2011, 15:44
Dziękuje i wzajemnie.
Magic Knight
25-12-2011, 11:33
wesołych wesołych wszystkim graczom oraz ekipie servera
WESOŁYCH ŚWIĄT
swieta swieta i po swietach, dziekuje za nagrody z choinek i ofc.najazdy. ; )
wszystkiego najj ;s
John Cena
25-12-2011, 16:57
Wszystkiego Najlepszego
Najlepszego all i wolnych respów ;d
Wam rowniez jak i wszystkim graczom zycze hucznego sylwestra bo na zyczenia swiateczne juz troszke za pozno ;p
Święta jak zawsze udane były, ale trudno żeby były nie udane.
Nawzajem.
szczęśliwego nowego roku - udanego sylwestra i aby te wszystkie życzonka się spełniły które były składane 24 grudnia .
Gocu ^.^
27-12-2011, 21:20
Miłego sylwestra :D oczywiście upojnego :D
http://intergaming.info/sygnatury/gocu/ (http://intergaming.info/wyszukiwarka/gocu/)
Franco de la Pucio
27-12-2011, 21:26
Życzę wszystkim doskonałego sylwestra spędzonego przed Tibią.
Lethornek
29-12-2011, 22:37
Również życzę wesołych świąt :D
I szcześliwego nowego roku :p
Życzę wszystkim doskonałego sylwestra spędzonego przed Tibią.
Gz zycia :)
#t
Wszystkim userom oraz calej ekipie forum jak i serwera zycze wesolego i udanego sylwestra:)
Wnorekkk
31-12-2011, 12:34
Na życzenia świątecznie to już za późno, ale na sylwestrowe nie.
Tak więc życzę, abyście tego sylwestra spędzili z rodziną lub znajomymi (realnymi) a nie w Tibii. :>
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.