Zaloguj się

View Full Version : Pomoc :)

Leana Rox
23-12-2011, 16:47
Hej :)

Mam takie pytanie którą postacią lepiej grać czy druidem lub knajtem ??

Która postać jest bardziej opłacalna tzw. którą idzie szybciej zarobić i wg proszę pomóc bo nie wiem kim grać :(:mad::mad::mad::mad:

Z góry dziękuje :)

Jarken
23-12-2011, 16:57
Najlepiej graj druidoknajtem a na serio wybierz knajta bo przynajmniej będziesz mniej dostawać w dupcię na mini wojenkach i dobrze się nim expi mała.:D
żartowałem

Leana Rox
23-12-2011, 17:07
to czyli grać knajtem ?? Wypowiedzcie się na ten temat ja akurat sobie roka zrobię ;p:cool:

SaQ
23-12-2011, 17:10
Graj tym kim lubisz , ale jeżeli masz wybierać pomiędzy tymi dwoma to na tę chwile na APO najlepszy pod każdym względem jest Knight.

Ja osobiście lubię Sorcerera ;D

Elderius
23-12-2011, 17:20
EK - Bardzo dobra postac do expiania i do pvp. Wczesniej zaczyna expic na kingach itp...
Duzo HP, na wiekszym lvlu spore hity. Mozna zarobic kase za blokanie, a na wiekszych lvlach za blokanie roznych questow.

ED - Postac stworzona raczej do Siochania, na wiekszych lvlach naprawde z tego jest duza kasa, duze hity(ale mniejsze od MS). Mala ilosc hp ;/ Bardzo duzy "-" Eda, ale za to duza ilosc Many. Na wiekszym lvlu, ogarniety ED z E ringiem, pokona EK z tym samym lvlem.

A teraz wybor nalezy do CB, jezeli jeszcze tego nie zrobiles ;D

Leana Rox
23-12-2011, 17:25
EK - Bardzo dobra postac do expiania i do pvp. Wczesniej zaczyna expic na kingach itp...
Duzo HP, na wiekszym lvlu spore hity. Mozna zarobic kase za blokanie, a na wiekszych lvlach za blokanie roznych questow.

ED - Postac stworzona raczej do Siochania, na wiekszych lvlach naprawde z tego jest duza kasa, duze hity(ale mniejsze od MS). Mala ilosc hp ;/ Bardzo duzy "-" Eda, ale za to duza ilosc Many. Na wiekszym lvlu, ogarniety ED z E ringiem, pokona EK z tym samym lvlem.

A teraz wybor nalezy do CB, jezeli jeszcze tego nie zrobiles ;D

Taki mały Błąd "zrobiłaś" :)^^ nie wiem chyba knajtem będę grała :)

Arab
23-12-2011, 20:49
Zdecydowanie ek zaoszczędzisz na Zgonach i można się bardzo łatwo Dorobić :D

Franco de la Pucio
23-12-2011, 21:22
Jak chcesz zarobić, to graj ekiem. Jak masz kasę i chcesz się pobawić, to bierz ed.

Misia <3
23-12-2011, 21:36
Jesli chcesz szybko zarobić to bierz ED, ja potrafilam na 1k lvl w dzien nawet okolo 80 kcc zarobić... Ale moze to tylko ja :)
EK za to jest jedna z lepszych profesji, ma mocne hity i duzo hp, na okolo 1,5k lvl z full eq jest nie do wyj3bania...
Ja osobiście wole profesję magiczne, all postacie którymi gralam poza Gramik'iem i Brave Shouter'em były albo ed albo ms...
Ale wybierzesz co bedziesz chcial(a) ;-)