Zaloguj się

View Full Version : Co to ma by??

Vinai
24-12-2011, 20:38
Kurde nie ,że ja tutaj się buntuje czy coś ale był konkurs 11.11.11r i miały być jakieś nagrody dla każdego , konkurs skończył się 11 grudnia a dzisiaj mamy 24 więc 13 dni i żadnej nagrody :<

A 2 ten mikołaj w city miał się nieco wzbogacić a dostałem 3cc, 6 candy canes a podlewałem ją więc gdzie ta sprawiedliwość? Bez sensu -,-

Zarexoholik?
24-12-2011, 20:50
Na apo w większości przypadków nie ma sprawiedliwości. Ja dostałem golden legs, great shielda i 2cc? : d

KaZeK
24-12-2011, 20:56
Kurde nie ,że ja tutaj się buntuje czy coś ale był konkurs 11.11.11r i miały być jakieś nagrody dla każdego , konkurs skończył się 11 grudnia a dzisiaj mamy 24 więc 13 dni i żadnej nagrody :<

http://img593.imageshack.us/img593/9369/tygrysf.png

Krótko, zwięźle i na temat.

Soi
24-12-2011, 20:58
ja zrobilem 6 charami = 15cc, sca, misiek z anhi, mms, golden legs, demon helmet, 2x warlord sword i dsl... + 99 candy cane!!! jak dla mnie troszke lipa jak na 6 charow... na rooku dostalem k legi ( spoko, tu akurat nie mam zadnych ale bo prezent spoko)

Prezenty z maina troszke z dupy... ;f nie to, ze placze, ale zapierdzielania przy tej choince bylo sporo, a prezenty?? w 5 minut na queenach wiecej zarobie ;s Juz lepiej mogliscie dac jakies "unikatowe" upominki czy cos :) Ale git, ze wgl cos wymysliliscie, ma mnadzieje, ze w przyszlym roku bd lepiej.

Elite Vegox
24-12-2011, 21:02
Ja na 4 chary dostalem 15 cc, demon legs, horned helmet, sl i great shield :P wiec nie jest tak zle.
A mam pytanie czy z tej choinki w domku sa jakies inne prezenty ?

Bysio
24-12-2011, 21:16
Jedni mają pecha inni szczęście. Ja trafiłem z dwóch postaci 3cc kilka cukierków i ripper lance.

Wnorekkk
24-12-2011, 21:56
Na mainie z kilku charów nic wartościowego, na rooku 164 rookstayerem runke ih mającą 1 użycie.

Venarek
24-12-2011, 22:06
jma mnadzieje, ze w przyszlym roku bd lepiej.

Jeżeli jeszcze apo będzie wtedy istniało. o.O

@top

Prezenty lipne. ( : Jakoś 2sc~ na ponad 6 charów. Mogliście dać coś na wzór nutki, no ale nic, WESOŁYCH ŚWIĄT!

Santano
24-12-2011, 22:10
Sprawdzanie prac konkursowych zabiera mi dużo czasu, gdyż staram się to robić maksymalnie dokładnie, aby nikt nie poczuł się pokrzywdzony (chociaż i tak pewnie tacy się znajdą). Dodatkowo w tym samym czasie zajmowałem się świątecznymi zmianami + cały czas pisałem update. To wbrew pozorom zajmuje bardzo dużo czasu.

Jeśli chodzi o nagrody: są dobre, lepsze niż kiedykolwiek. Po raz pierwszy z choinki można trafić naprawdę bardzo dobre rzeczy. Ale.. chyba nie oczekiwaliście, że każdy, kto zaloguje się na 5-10-20 postaci dostanie 1500 rarów, bardzo dobre itemy, a cały serwer zasypie fala genialnych przedmiotów i pieniędzy? Wszystko zostało przemyślane, staraliśmy się aby skrypty dające przedmioty nie zawiodły Was, a jednocześnie nie doprowadziły do spadku cen i nie miały jakiegoś olbrzymiego wpływu na ekonomię serwera. Moim zdaniem to zadanie zostało wykonane.

Sprawiedliwość jest: w skryptach opierających się o zaawansowane obliczenia biorące pod uwagę różne czynniki oraz w systemach losowania LUA (math.random()).