View Full Version : Co to ma by??
Kurde nie ,że ja tutaj się buntuje czy coś ale był konkurs 11.11.11r i miały być jakieś nagrody dla każdego , konkurs skończył się 11 grudnia a dzisiaj mamy 24 więc 13 dni i żadnej nagrody :<
A 2 ten mikołaj w city miał się nieco wzbogacić a dostałem 3cc, 6 candy canes a podlewałem ją więc gdzie ta sprawiedliwość? Bez sensu -,-
Zarexoholik?
24-12-2011, 20:50
Na apo w większości przypadków nie ma sprawiedliwości. Ja dostałem golden legs, great shielda i 2cc? : d
Kurde nie ,że ja tutaj się buntuje czy coś ale był konkurs 11.11.11r i miały być jakieś nagrody dla każdego , konkurs skończył się 11 grudnia a dzisiaj mamy 24 więc 13 dni i żadnej nagrody :<
http://img593.imageshack.us/img593/9369/tygrysf.png
Krótko, zwięźle i na temat.
ja zrobilem 6 charami = 15cc, sca, misiek z anhi, mms, golden legs, demon helmet, 2x warlord sword i dsl... + 99 candy cane!!! jak dla mnie troszke lipa jak na 6 charow... na rooku dostalem k legi ( spoko, tu akurat nie mam zadnych ale bo prezent spoko)
Prezenty z maina troszke z dupy... ;f nie to, ze placze, ale zapierdzielania przy tej choince bylo sporo, a prezenty?? w 5 minut na queenach wiecej zarobie ;s Juz lepiej mogliscie dac jakies "unikatowe" upominki czy cos :) Ale git, ze wgl cos wymysliliscie, ma mnadzieje, ze w przyszlym roku bd lepiej.
Elite Vegox
24-12-2011, 21:02
Ja na 4 chary dostalem 15 cc, demon legs, horned helmet, sl i great shield :P wiec nie jest tak zle.
A mam pytanie czy z tej choinki w domku sa jakies inne prezenty ?
Jedni mają pecha inni szczęście. Ja trafiłem z dwóch postaci 3cc kilka cukierków i ripper lance.
Wnorekkk
24-12-2011, 21:56
Na mainie z kilku charów nic wartościowego, na rooku 164 rookstayerem runke ih mającą 1 użycie.
jma mnadzieje, ze w przyszlym roku bd lepiej.
Jeżeli jeszcze apo będzie wtedy istniało. o.O
@top
Prezenty lipne. ( : Jakoś 2sc~ na ponad 6 charów. Mogliście dać coś na wzór nutki, no ale nic, WESOŁYCH ŚWIĄT!
Sprawdzanie prac konkursowych zabiera mi dużo czasu, gdyż staram się to robić maksymalnie dokładnie, aby nikt nie poczuł się pokrzywdzony (chociaż i tak pewnie tacy się znajdą). Dodatkowo w tym samym czasie zajmowałem się świątecznymi zmianami + cały czas pisałem update. To wbrew pozorom zajmuje bardzo dużo czasu.
Jeśli chodzi o nagrody: są dobre, lepsze niż kiedykolwiek. Po raz pierwszy z choinki można trafić naprawdę bardzo dobre rzeczy. Ale.. chyba nie oczekiwaliście, że każdy, kto zaloguje się na 5-10-20 postaci dostanie 1500 rarów, bardzo dobre itemy, a cały serwer zasypie fala genialnych przedmiotów i pieniędzy? Wszystko zostało przemyślane, staraliśmy się aby skrypty dające przedmioty nie zawiodły Was, a jednocześnie nie doprowadziły do spadku cen i nie miały jakiegoś olbrzymiego wpływu na ekonomię serwera. Moim zdaniem to zadanie zostało wykonane.
Sprawiedliwość jest: w skryptach opierających się o zaawansowane obliczenia biorące pod uwagę różne czynniki oraz w systemach losowania LUA (math.random()).
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.