PDA

View Full Version : To ju? 11 lat - rocznica ?mierci Magika.

Franco de la Pucio
26-12-2011, 00:27
Jak ten czas szybko leci... To już 11 lat.

4WmfSYIxKRc

`Bydlak spadł,
z siłą meteoru,
finał to nie brak wyboru,
to był brak honoru, w czynach,
to nie tak, że był sam,
bo to był brat, był jak rodzina,
to był skład, który jak lawina,
pokonywał mury, został ślad,
na kartach kultury.`

Kowal'2.0
26-12-2011, 00:30
Nie chce aby dzieci tibii na forum tibijskim wystawialyby posty zwiazane z Magikiem...Magik nie gral w tibie i ma na was wyjebane rozumiecie?? Jak dla mnie te glupie posty uwlaczaja najlepszemy raperowi wszechczasów...

Moon Red
26-12-2011, 00:48
Fajnie zapale mu internetowy znicz

P.S nie slucham takiego kiczuu

Czekam na spiny :*

Belfus Adri
26-12-2011, 00:55
Nie chce aby dzieci tibii na forum tibijskim wystawialyby posty zwiazane z Magikiem...Magik nie gral w tibie i ma na was wyjebane rozumiecie?? Jak dla mnie te glupie posty uwlaczaja najlepszemy raperowi wszechczasów...
Ze co ??

^Topic
Nic do niego nie mam, nie słuchałem jego rapsów zbytnio, szkoda tylko troszkę że popełnił samobójstwo.

SedaN*
26-12-2011, 01:30

Najlepszemu raperowi wszechczasów? może magik nie był zły, ale nie nazywajmy go najlepszym raperem wszechczasów tylko dlatego, że popełnił samobójstwo. Jak dla mnie aktualnie jest on przeceniany, bo każdy uważa go za boga, ale to tylko moje zdanie.

unk
26-12-2011, 01:59
co pozostawił po sobie magik?
kilka płyt i otwarte okno :mad::mad::mad:

Krac
26-12-2011, 08:59
Tak sobie wczoraj przesłuchałem co nie co od Magika i stwierdzam, że był słabym grajkiem ale znalazł sposób żeby zarobić na gimbusach mimo, że w tamtych czasach nie było gimnazjum. Miał koleś łeb do interesów ale z lataniem kiepsko.

Xienus o.O
26-12-2011, 09:40
"I Believe I Can Fly"

magik dobry był, ale za mało i za krotko tworzył by od razu nazywać go najlepszym raperem wszech czasów...

Boonek'
26-12-2011, 09:47

Najlepszemu raperowi wszechczasów? może magik nie był zły, ale nie nazywajmy go najlepszym raperem wszechczasów tylko dlatego, że popełnił samobójstwo. Jak dla mnie aktualnie jest on przeceniany, bo każdy uważa go za boga, ale to tylko moje zdanie.

Moje tez...

#t szczerze malo mnie to obchodzi trak fajny, ale twierdze tak jak napisal Sedan, hejt za zycia props po smierci siemcia

Krulowiec
26-12-2011, 09:55
Popieram Sedana, Magik był bardzo dobrym raperem i potrafił naprawdę coś przekazać w swojej muzyce, ale niektórzy uważają go za boga rapu, a nawet swojego. Moim zdaniem to trochę przesada, dobra ziomek będę leciał pis.

Ryśku xD
26-12-2011, 11:14
Bardzo dobry raper , a przegrał z samym sobą.

Magik

Buancelino
26-12-2011, 11:15
Tak sobie wczoraj przesłuchałem co nie co od Magika i stwierdzam, że był słabym grajkiem ale znalazł sposób żeby zarobić na gimbusach mimo, że w tamtych czasach nie było gimnazjum. Miał koleś łeb do interesów ale z lataniem kiepsko.

Ch*j wiesz, w tamtych czasach jego przekaz i składanie rymów to była miazga, a jak ty porównujesz jego rap z przed 11 lat do dzisiejszego to brawo.
Tak znalazł sposób żeby zarobić tylko, że on z tego jego wydanego krążka nic nie dostał bo go producent wyj*bał i nawet nie miał na prezent dla własnego dziecka.
Nara Hejty.

#down
Nie jestem w niego zapatrzony tylko mam do niego szacunek.
To ty się zachowujesz jak gimbus, a nawet jak już tam nie chodzisz to jeszcze gorzej dla ciebie, że nie dorównujesz intelektem do rówieśników ponadgimnazjalnych, chyba, że jesteś w podstawówce ;/. I dobry patent nic nie wiedzieć o czymś co się posiadało.

Krac
26-12-2011, 12:25
@up
Dobra zapatrzony w dupe magika gimbusie.
Nic nie wiem o tamtych czasach mimo że posiadałem PFK na kasecie, pis joł.

Show 2.9.1
26-12-2011, 12:26
Tak masz rację, ale teraz powiedzmy coś o obecnych ; )

Haj$ ! < 3

"finał to nie brak wyboru,
to był brak honoru, w czynach"

Ciekawe jaki był finał z Dodą

OSTR - " A gdzie jest Majdan i Doda ? Doda teraz komu innemu robi loda "

http://youtu.be/CIiZ1vmeHGg

vide cul fide
26-12-2011, 12:29
Fajnie zapale mu internetowy znicz

P.S nie slucham takiego kiczuu

Czekam na spiny :*

Powiedział fan lady gagi.

Magik był bardzo dobry ale nie był Bogiem, temat napisany żeby znów psychofani kłócili się z gimbami, które piszą, że Piotrek był chujowy ;D

.Bart.
26-12-2011, 20:16
Jak dla mnie te glupie posty uwlaczaja najlepszemy raperowi wszechczasów...
zatrzymałeś się na ~2000 roku? <lol2>

@topic
Magik nie był wackiem, ale w życiu to on był słaby.
[`]

Savater
26-12-2011, 21:24
"I Believe I Can Fly"

magik dobry był, ale za mało i za krotko tworzył by od razu nazywać go najlepszym raperem wszech czasów...

Za krótko tworzył?
Miał 22 lata, czyli był bardzo młody więc nie miej pretensji, że krótko nagrywał.
A co do jego śmierci:

" Magik należał do osób, które bardzo dużo myślą o życiu. To po pierwsze... Po drugie – nałożyła się na to sprawa dotycząca jego powołań przez Wojskową Komisję Uzupełnień. Miał już wtedy żonę i dziecko, a ponadto był to okres, gdy wreszcie chcieliśmy nagrać krążek. I Magik zaczął tak kombinować, że sobie zszargał psychikę. Obrał taktykę udawania osoby kompletnie niepoczytalnej. Dwa razy go odraczali, ale tylko na rok. To wmawianie sobie, że ma świra, że nic mu nie wychodzi, doprowadziło do tego, iż przemęczył organizm. Gdzieś w podświadomości zakodował sobie, że jest źle i to doprowadziło do osłabienia psychiki. Powiedział mi kiedyś: "Rahim, wiesz co? Przez to WKU pojebało mi się. To, co sobie kiedyś wmawiałem, żeby tylko grać niepoczytalnego przed komisją, teraz mną zawładnęło. Czuję, że kompletnie świruję"

Był dobry w tym co robił i tyle.

Misia <3
26-12-2011, 22:05
Dobry raper, ze słabym charakterem...
Pozostalo po min kilka trakow i jak ktos up napisal, otwarte okno...

Emiluwa .
27-12-2011, 00:29

mam takie samo zdanie, większość usłyszała i powtarza po innych. :}

deeL `
27-12-2011, 03:07
Takie rzeczy tu wypisujecie, że nawet "wasi najlepsi" raperzy mieliby z was beke.

Magik był tak samo dobrym raperem jak inni, popularni dziś raperzy. Każdy ma swój styl, który jednemu może się podobać, a innemu nie, więc na chuj mówić, że ktoś jest chujowy, a ktoś jest zajebisty. To tylko wasze zdanie. Poza tym ten temat nie powstał takim celu, aby wpisywali się tu ludzie za albo przeciw rapie Magika.

@topic
No cóż chujowo, najbardziej skomplikowana matematyka chowa się przy ludzkim mózgu.

Niuchacz
27-12-2011, 10:42
Cóż, choroba była silniejsza od niego. Tak bywa

Mr Fsza
27-12-2011, 15:25
w 2012 roku ma być film skupiający się na jego postaci może dowiemy się wiele nowych rzeczy .

on był raperem jak każdy tyle ode mnie ;d

Zarexoholik?
27-12-2011, 16:16
Paktofonika to nie tylko Magik. Do dzisiaj słucham sobie pojedynczych kawałków. Lubię ich nagrywki [całej trójki na tracku]. Wiesz ilu zajebistych raperów nie żyje, a wy zakładacie tematy tylko o tym jednym?

Pis joł.

Okey
04-01-2012, 18:00
kto to magik?

.Voorlon.
04-01-2012, 18:12

No i co ze forum tibijskie ? Jest dział "Muzyka" a magik to chyba nie aktor balwanie.

#top