Zaloguj się

View Full Version : Crashe servera...

adisek
26-12-2011, 12:13
Mam pytanie czy kiedyś te crashe znikną?
Nie da sie grać,za często są.

Wczoraj wbiłem dwa lvl na dwarfach do misji u Elfa,w której trzeba wbić 3 lvl nie wychodząc z respa.Oczywiście jak zawsze nie udało się bo CRASH

Zrobicie coś z tym? czy musze tracić nastepne dni,albo w ogóle nie zrobie tej misji?
Czytam dziś koleś traci Hote inni jakiś exp...

Nie piszcie że nie musze jej robić bo chodzi o sam fakt że są .

Pozdrawiam.

WcaleNiePindol
26-12-2011, 12:44
Boze znowu placz i placz i jeszcze raz placz, typie ekipa robi wszystko aby nie bylo tych crashow, zrozum to ze to nie jest tak latwo, zawsze byly crashe placz byl ale nadal wszyscy graja. Wiec prosze ciebie grasz dlugo odrobisz prosta rzecz, to tylko gra (:

Wnorekkk
26-12-2011, 12:44
Tylko potraficie narzekać. Crashe są, bo coś jest nie tak, a Mortiis pewnie stara się ustalić przyczynę i naprawić. Dajmy trochę czasu, a crashe pewnie znikną.

Misia <3
26-12-2011, 13:13
Crashe beda dopoki ekipa bedzie to naprawiać, a wydaje mi sie ze chcą zrobic to raz a porządnie, a nie po trochu... Ale fakt, mogli by pomyśleć jak wynagrodzić mam straty których doświadczamy w wyniku tych błędów :p bo naprawne tracimy na tym my...

KaZeK
26-12-2011, 13:17
Myślisz że jesteś jedyny? Inni też tak mieli tylko potrafią być WYROZUMIALI i nie płaczą jak niektórzy z Was..

Masz dużo wolnego czasu, good luck!