View Full Version : Quest Log
Sinisther
27-12-2011, 16:04
Witam. Moja propozycja wygląda tak:
Żeby ktoś zmienił wygląd quest loga, lub usunął podróbę.
Bo kupiłem ostatnio książkę ,,book i tak samo 19.oz''.
Za dużo ludzi nabiera się na ten problem.
Zarexoholik?
27-12-2011, 16:23
Jakby zmienili wygląd na inną książkę, a przecież jest ich dużo w tym kliencie to nie byłoby takich problemów.
Czarodziej Xardax
27-12-2011, 16:26
Nie lepiej zmienic jedynie nazwe?
na
16:25 You see Quest Log.
:confused::confused::confused:
po za tym to nie az taki wielki wysilek kliknac i sprawdzic ile owy book na trade ma oz. : )
#Sinisther
eh ;// komu ja Sinisther'a sprzedalem ; /
ogarnij
#Sinisther
skoncz nabijac posty : )
Sinisther
27-12-2011, 16:35
Dokładnie tak jak mówisz. Wiadomo ten kto nie chce zmian ten chce dalej opierdzielać ludzi z kasy a poco tutaj tacy? :(:(
zamiast tego quest loga zrobili by na stronie kto ma i jakie questy zrobione .
zamiast tego quest loga zrobili by na stronie kto ma i jakie questy zrobione .
tego nigdy nie zrobia XDDDDD
@t
tak
Sorc Kingow
27-12-2011, 17:32
A ja tam jestem za zmiana koloru, niech zmienia na jakis czarny,brązowy lub ped... rózowy, oby nie były podróbki takiego samego koloru jak quest log
Jest mi to obojętne ponieważ posiadam już QuestLoga i nie zamierzam go sprzedawać :)
Sinisther
27-12-2011, 19:26
Może i narazie masz, może potem ktoś Cie haknie, padniesz na rs lub cos i bd chciał kupić, albo pomyśl też o innych ;)
~Bocianex~
27-12-2011, 19:52
Jestem za niezmienianiem niczego ;p na tym wałkowaniu dało się ciut zarobić
Było już dużo tematów o zmienieniu tego. Nie wiem dlaczego jeszcze tego nie zrobili ale mam nadzieje że już to robią ;] Obojętnie czy zmianą wygląd czy nazwę ważne aby coś z tym zrobili.
Jestem za zmienieniem wygladu na inny...Zeby wkasnie typy neo jak bocianex nie mogli robic w chuya normalnych graczy.
Kamilio 2.0
28-12-2011, 12:08
Jestem za, propozycja trafna, zmienic nazwe lub wyglad owego booka.
Franco de la Pucio
28-12-2011, 13:36
To już dawno powinno być zrobione. Nieuczciwi gracze notorycznie oszukują innych właśnie na questloga.
Misia <3
28-12-2011, 13:54
Mozna by zmienic np. kolor tej ksiazki, to nie jest trudne :) lub jak ktos wyżej zauważył zmienic po prostu nazwę XD
OFC. Jestem za zmiana wygladu Quest log'a
A ja tam jestem za zmiana koloru, niech zmienia na jakis czarny,brązowy lub ped... rózowy, oby nie były podróbki takiego samego koloru jak quest log
Nie da się znawco zmienić koloru jakiegoś danego itemka. Jedynie da się przerobić .spr tyle, że wtedy tylko Ty to widzisz, czaisz? Kolejny mało wiedzący:)
Wystarczy usunąć zbędne Questlogi który mają 19 oz. a nie działają tak jak prawdziwe i po problemie lub zmienić wygląd.
Ryśku xD
28-12-2011, 16:58
Był już taki temat , a moje zdanie się nie zmienia powinien być inny wygląd tej książki bo niektórzy gracze oszukują i sprzedają zwykłą książkę.
Jestem za usunięciem podróby książki ponieważ jest ona nie potrzebna... wiele graczy oszukiwało może teraz też, ale jestem za usunięciem podróbki i zostawienia normalnego quest loga
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.