View Full Version : Promo servera .
Proponuję zrobić promo servera - może być na to konkurs -
3 najlepsze proma będą wyświetlane na stronie i + dla najlepszych osób które zrobią najlepsze promo jakieś nagrody ;d
TuRoczeK
27-12-2011, 19:16
Dobry pomysł, jakaś reklama czy coś by się przydało xd
#t
Taaak
Czarodziej Xardax
27-12-2011, 19:19
lepiej nie : )
przy 360 osobach na serverze nie da sie chodzic ; /
Dragon Slash
27-12-2011, 20:58
Silnik już nie trzyma jak dawniej ...
Nie utrzyma tylu osób : /
Nie ; /
bo zrobili nowy silnik słabszy bo przy 200 ten mocny widać się nie opłaca
Kaziu Extreme
27-12-2011, 21:20
Jestem na tak, ale wykasuj zakladke Statystyki ogolne na stronie kk?
Gocu ^.^
27-12-2011, 21:27
Pomysł dobry ale jeżeli będzie dużo osób online to będa lagi i silnik jeszcze może nie wytrzymać
http://intergaming.info/sygnatury/gocu/ (http://intergaming.info/wyszukiwarka/gocu/)
Jak się zrobi dobre promo to będzie przyciągać wiele osób na 100 ;d
oczywiście, że tak ; )
nie martwcie się o serwerownie, z tym sobie poradzą.
Sinisther
27-12-2011, 21:39
Jestem na tak, bo dobrze by było ;)
Takanori~
27-12-2011, 21:43
Oczywiście, że tak... Moim zdaniem dobrze by było promować go na zagranicznych stronach. Xd fajny pomysł, ale zakładając np. że liczba graczy powiększy się o 100 ? Czy ekipa sobie poradzi ? Mały sprawdzian xd
Oczywiscie, ze tak!! :) Osobiscie moge nawet pomoc w rozpowszechnieniu sie tej reklamy (spam na wszelkich znanych forach) :D + spam na rl tibi ;d
Zarexoholik?
27-12-2011, 22:19
No dobrze, wszystko bardzo ładnie, ale wyjaśnij mi w jaki sposób chcesz wypromować ots'a na przestarzałym kliencie w taki sposób by zwerbować więcej ludzi do gry? Nagrać filmik? Z tego co mi wiadomo jest ich dużo...
Krystian'ek
27-12-2011, 22:58
Jestem na NIE ..
po 1. Beda lagi
po 2. Nie bedzie gdzie expic.
po 3. Nie bedzie jak chodzic .... ; /
Po co promowac serwer ? sporo ludzi gra ..
Jestem na tak.Lepiej robic cokolwiek niz ne robic nic jak do tej pory:P
Kamilio 2.0
28-12-2011, 12:17
@2x up
1. Jak bedzie ponad 350 osob to mozna silnik zmienic
2. Jest bardzo duzo wolnych respow, o ktorych zapomnieli gracze, gdyz nie oplaca sie teraz tam expic, jezeli bedzie o te 100 osob wiecej, to i tak jest wystarczajaco duzo respow. Po 2 pare lat temu gralo 500 osob i bylo 2x mniej respow, czy ktos narzekal?
3. Nie rozumiem co napisales "Nie bedzie jak chodzic..." bedzie kazdy sqm zajety? nie rozumiem.
@topic
Bardzo dobry pomysl, pamietam jak narzekaliscie na zbyt niska ilosc graczy na serwerze, jezeli mozna zwiekszyc ja, to co stoi na przeszkodzie? przeciez administracja na tym skorzysta.
Palladyn Zlosci
28-12-2011, 12:35
Pomysl dobry, chociaz ja juz nie gram, nie ma sensu w tej grze.
Ja proponuje zrobic dobre promo, reset lvl i od nowa napiepszac.
Tak.
Może być, dobry pomysł. =D
Misia <3
28-12-2011, 12:57
3. Nie rozumiem co napisales "Nie bedzie jak chodzic..." bedzie kazdy sqm zajety? nie rozumiem.
Coz za ironia XDDDD
#Topic
Bardzo dobry pomysł... Tylko jesli przyciągnie ta reklama nowych gracz to boje sie ze nie na dlugo, odstrasza ich 3k lvl którymi grają dzieci którym wydaje sie ze sa bogami na tym serwie -.-
Ale ofc jestem na tak! ;-)
Jestem na nie,temu serwerowi już nic nie pomoże,niedługo wyginą wszyscy oprócz studenta.
W dodatku dedyk teraz jest tak lipny ze nie ogarnia 350 osób,i jeszcze wciskają ze jest ciagle taki sam jak 5 lat temu gdzie grało po 800 osób + 200 było w kolejkach ..
Gocu ^.^
29-12-2011, 00:03
Jeżeli teraz by miało grać np 400 osob dziennie to serv by nie wytrzymał ;[
http://intergaming.info/sygnatury/Gocu/ (http://intergaming.info/wyszukiwarka/Gocu/)
Delorian17
29-12-2011, 00:17
Jestem na nie,temu serwerowi już nic nie pomoże,niedługo wyginą wszyscy oprócz studenta.
W dodatku dedyk teraz jest tak lipny ze nie ogarnia 350 osób,i jeszcze wciskają ze jest ciagle taki sam jak 5 lat temu gdzie grało po 800 osób + 200 było w kolejkach ..
800 nie grało nigdy, bo bodajże do 600 było slotów.
I np 601 osoba to już w kolejce czekała.
Na czas teraźniejszy 600 osób = przemieszczanie się graczy w 1 minutę 1 sqm, a ponoć nowy silnik jest i wszystko ;d
Co będzie dalej czas pokaze ;>
Jestem na nie, bo będzie za dużo osób na respach, a poza tym lagi ;)
Jestem na NIE ..
po 1. Beda lagi
Najlepiej nic nie robić nie?
OFC. gdy zrobią takie coś to dla twojej wiadomości kiedys grało 2x/3x więcej osób i jakoś każdy miał gdzie expić..
Jestem jak najbardziej na taaaaak !!!!
Pss. Jeśli chodzi o lagi to nie musicie się martwić Ekipa na pewno coś wymyśli aby ich nie było gdy graczy będzie więcej ;)
Jestem na NIE ..
po 1. Beda lagi
Sorry ale jak ktoś ma kompa z 95roku to się nie dziwię i do tego neta 512kb/s... Nie ma co się martwić o lagi.. napewno to ogarną.
a jeślij chodzi też o expa to tylko z tym się zgodzę z tobą.. a co do reszty to jestem jak najbardziej na TAK !
#topic
Jestem na tak!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.