View Full Version : [Forum] Licznik postow
Siema, czemu wlasciwie licznik postow jest wylaczony w tak wielu dzialach, uwazam ze forum by odzylo gdyby wlaczono go spowrotem nie widzialem jeszcze forum na ktorym w polowie by byl wylaczony w polowie nie... albo w lewo albo w prawo ***** zdecydujcie sie a nie takie ograniczanie smieszne :| Po chuj to powie mi ktos?
-I nie pisac mi, ze beda nabijac, bo teraz tez nabijaja i wychodzi na to samo od tego sa moderatorzy a jak im sie nie chce dupska ruszyc i robic to co maja robic to niech wypi... zrezygnuja z tej pozycji
Zatem moja propozycja brzmi:
Proponuja wlaczyc licznik postow we wszystkich dzialach na calym forum.
Alternatywnym wyjsciem jest pelna ilosc postow ktora byloby widac po kliknieciu w profil uzytkownika.
Tak tylko bez działu screeny !
Kimus The Master
27-12-2011, 21:12
Jak dla mnie nie potrzebne wiec jestem na NIE
Franco de la Pucio
27-12-2011, 21:31
Ja jestem za częściowym włączeniem licznika postów. Np. w dziale humor.
Lechista92
27-12-2011, 22:15
A gdzie opcja w sondzie "Wisi mi to" ?
Zarexoholik?
27-12-2011, 22:25
Na każdym innym forum nikogo nie obchodzi kto ile ma postów. Nie rozumiem, dlaczego są powyłączane liczniki w niektórych działach!? Jeśli ktoś będzie nabijać posty w taki sposób np.: 'gz' to można mu wlepić warna i po sprawie... Ten ots i forum tego ots'a to jedna wielka cenzura i ograniczanie wolności.
Jestem na nie niech zostanie jak jest -> w niektórych tematach nic nie trzeba pisać tematach dla zabawy a tak to pewnie były by za to warny w połowie ;d
Takanori~
27-12-2011, 22:34
Troche mnie to trapi... Bo chciałbym mieć więcej postów... Chciałbym być "koxem", ale jak jest tak jak teraz wiem, że nie mam łatwo i dobjając teraz 200 postów będe z siebie dumny. Xd jestem... Na nie.
Kamilio 2.0
28-12-2011, 10:05
Takze uwazam, ze trzeba albo wlaczyc licznik postow na calym forum, albo w ogole wylaczyc.
Misia <3
28-12-2011, 11:43
Nie, ludzie nabijali by sobie posty w głup.im dziale screen pisząc tylko 'gz' w postach lub osoby prowadzące life beda kazdego screena w innym poście wstawiac byle by miec ich jak najwięcej...
Jest to nie potrzebne, jesli chcesz kolekcjonować posty, wypowiadaj sie tylko w tych tematach ktore dadza ci taka możliwość... :(
Jak dla mnie licznik powinien być wyłączony w działach: Prezentacje graczy, handel, rookgard, hyde park i tyle. W innych mógłby zostać włączony, moderatorzy mieli by więcej roboty. :)
Muszę przyznać, że zgodzę się z tobą co raczej u mnie się nie zdarza...
Jak dla mnie licznik powinien być wyłączony w handel/prezentacja graczy!
Ryśku xD
28-12-2011, 16:52
Moim zdaniem , powinien być wszędzie oprócz działu screnny.
Wg mnie powinien byc wlaczony ale nie we wszystkich dzialach..np prezentacje odpadaja.Inne moga byc.
Jest temat Boonka czyli jestem na NIE.
Jakoś nie ważne kto ile ma postów xdd. Ale bardziej ważne jest to kto co powie od siebie w danym temacie.
Magic Knight
30-12-2011, 11:31
NIE
są działy w których licznika postów byc nie powinno i zalezy od administracji serv a nie od twojego pomysłu boonek
Wylaczyc licznik z dzialow o Tibii i Cs'ie reszte wlaczyc i gites
Post to post. Każdy powinien się liczyć. Jak dla mnie to śmieszne, że niektóre posty się nie zaliczają. To tylko cyferki, lol. Jestem za.
Jestem za, ale licznik niech będzie wyłączony m.in. w hyde parku gdzie powstaja tematy "liczymy do miliona"
Mi to ryba, albo w 1 albo w 2, albo wszedzie z wylaczeniem screenow albo wylaczyc ten licznik i uj ;p
TuRoczeK
31-12-2011, 10:38
Jestem na tak, by włączyli licznik postów, ale nie we wszystkich działach. Działy, które nie to Ssy Main i Rookgard.
Palladyn Zlosci
01-01-2012, 13:15
Jak dla mnie to jest zbedne. Po co to komu?
Nie
Sinisther
06-01-2012, 13:54
Tylko wiesz, to jest APO a tu jest wszystko możliwe. Nie wiesz że ots potrzyma max moze jeszcze z 2 lata. Juz i tak upada ;)
jestem za wylaczeniem licznika, ta cyfra pod avatarem nic nie daje i o niczym nie swiadczy a przeciwnie czasem wypowiedz kogos z 10~ postow jest bardziej logiczna i rzeczowa niz maniaka aka 5k pstow. wylaczyc licznik bd dobrze ludzie beda sie wypowiadac tam gdzie maja ochote a nie tylko tam gdzie dostana tego posta...
Powinni włączyć. Post to post i pkt to pkt. Proste jak drut?
Nie wiem, komu by AŻ TAK BARDZO zależało na tym, kto ile postów ma -.- kogo to obchodzi?
@Sonda
Tak.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.