View Full Version : Dodanie do taskow potworka double
Witam mam taka propozycje aby dodać do tasków potworka o nazwie double od np 2k ilość potworków do ubicia w razie czego ustali ekipa
Dodaje sonde i zapraszam do glosowania
'ProSto'
28-12-2011, 01:42
Jestem na tak.
Dobry exp na nich,loot nie są tak często zajęte.
W sumie nie mam zastrzeżeń, za wyjątkiem faktu, ze nie za wiele osób będzie w stanie go wykonać (tylko naprawdę wysokie levele). Głos na tak, chociaż nie zamierzam wbić 2k+.
Zarexoholik?
28-12-2011, 02:38
Resp jest daleko, dlatego nie ma na nie taska. Możesz wbijać poziomy na tym co masz obecnie - walczyć o respa/moby albo iść i bez obaw expić, bo tam są pustki.
Ogólnie to kiedyś była o tym mowa, ale bodajże Santanowi nie chciało się robić tego by za summona nie wchodził task.
Z racji takiej zeby miec dostep do Double trzeba mininum 1111 lvl to jestem na tak..czesto jest wolny ten resp i mysle ze dobry to pomysl zeby zrobic z niego uzytek w koncu.Co do ilosci potworow decyzje pozostawiam nieomylnej administracji.
Jestem na nie, ten task byłby strasznie nie opłacalny ze względu na jego położenie. Zostaje ci 5 double do końca taska, przypadkiem padniesz i weź teraz wracaj taki kawał ;)
Wreszcie ktoś zrobił propozycje na tego potwora ; )
Jak najbardziej jestem na Tak :D
Jestem na nie, ten task byłby strasznie nie opłacalny ze względu na jego położenie. Zostaje ci 5 double do końca taska, przypadkiem padniesz i weź teraz wracaj taki kawał ;)
To nie padaj ?:|
#
Jestem jak najbardziej na tak,propozycja godna uwagi,ten potwór jest fajny a nikt na nim nie siedzi :|
Takanori~
28-12-2011, 09:51
Powiadasz, że resp świeci pustkami, powiadasz, że moob jest dobry do expa, a wiec idz tam expić ! Jestem na NIE.
@down
Pozory mylą.
Powiadasz, że resp świeci pustkami, powiadasz, że moob jest dobry do expa, a wiec idz ta expić ! Jestem na NIE.
A co Ty masz do gadania jak wg sygnatury masz 408 lvl?? i nawet nie wiesz nic o Double...Niech sie wypowie ktos kto ma pojecie..
@
Wypowiadalem sie,na tak.
Misia <3
28-12-2011, 11:50
Jest coraz wiecej 2k lvl wiec bedzie potrzeba jakich wiecej miejsc do zdobywania pkt u popiego ;-) joke!
Jestem na tak, w koncu do czegos przyda sie ten tak rzadko używany resp, jest z nich dobry lot, exp tez jest ok... Wiec, pytanie tylko czy ekipie bedzie sie chcialo cokolwiek w tej sprawie zrobic -.-
Sinisther
28-12-2011, 11:54
Jestem na tak, wtedy może ludzie będą chodzić też na double a nie tylko na wardy/pathe.
Kamilio 2.0
28-12-2011, 12:05
Jestem na tak, jakies urozmaicenie zawsze dobrze zrobi.
Sorc Kingow
28-12-2011, 12:09
Dobry pomysł loot z Double jest w miarę, exp też tylko to że ten resp jest daleko i cza poświęcić na dojście do tego respa z 40 min , od 2,2k do 2,7k niech tak zrobią bo na tym lvl'u też jest task na wardy, więc jestem na Tak :)
Ernestus
28-12-2011, 13:08
A co Ty masz do gadania jak wg sygnatury masz 408 lvl?? i nawet nie wiesz nic o Double...Niech sie wypowie ktos kto ma pojecie..
@
Wypowiadalem sie,na tak.
zeby tam wejsc trzeba zrobic misje do m axe + oddac bh wiec watpie zeby wam dodali go do taskow ;]
@@
nie bo zwykly gracz nie moze wejsc / i nie spinac mi o wardach
ALbert Einstein
28-12-2011, 14:19
Jestem na "nie"- nie sądze żeby to miało coś ulepszyć w grze. Obecne taski są kożystne i jest duzy wybór monsterów i blisko. Kto chce niech leci tam expic siedziałem tam od 1700-2200 zawsze wolne xd.
Franco de la Pucio
28-12-2011, 14:25
Taski na wysokie levele są okej. Niech lepiej się zajmą tymi od 700 lvla, bo są beznadziejne (um, omniba, msc) :confused:
Moim zdaniem bardzo dobry pomysł :) jeżeli są one wolne(to po co w ogule są zrobione) jestem jak najbardziej na tak :))
Jak dodacie double to dodajcie rowniez np:Devil atomy/mad dogi itd.
#t
Jestem na tak.
Kimus The Master
28-12-2011, 16:36
Jestem na Tak chetnie bym tam chodzil jesli bylyby na nie taski xD!
Może od razu niech na wszystkie potwory dodadzą ? od ratów ? ; P
Nie -> jak ci nie pasuję idź na to co masz albo wbij większy i rób .
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.