View Full Version : I Love Poland
http://www10.zippyshare.com/view.jsp?locale=pl&key=25730267 :)
Franco de la Pucio
28-12-2011, 13:59
Beznadzieja. Nienawidzę techno :(
włączyłem na 5 sekund i było mi wstyd dla samego siebie, że coś takiego istnieje, bez uczuciowe, nie wiem co w tym fajnego yep, yep, bum, bum
Palladyn Zlosci
28-12-2011, 16:30
Mnie tez sie nie podoba. :(
Ryśku xD
28-12-2011, 16:56
Am Sory , to nie mój typ muzyki i mi się ogólnie nie podoba.
Panek Kitara
28-12-2011, 16:59
SPOKO TECHNO niech dalej takim gównem zaśmiecają polskie kluby :D
Zarexoholik?
28-12-2011, 17:41
Bardzo ładnie. Najbardziej podoba mi się przekaz - jest na najwyższym poziomie.
^
^Ludzie robią za&&&&& kawałki o Polsce a im się nie podoba .
zaje%%%%% kawałeczek bardzo mi się podoba coś pięknego ;PP zaj&&&& techno :P
Dexterro
28-12-2011, 19:48
^
^Ludzie robią za&&&&& kawałki o Polsce a im się nie podoba .
zaje%%%%% kawałeczek bardzo mi się podoba coś pięknego ;PP zaj&&&& techno :P
***** NIE WYPOWIADAJ SIĘ W TYM DZIALE, TYLKO WYPIERDALAJ NA 7.6 FORUM BO TU ROBISZ TYLKO NIEPOTRZEBNY SPAM, PRZESŁUCHAŁEM TĄ PIOSENKĘ I NIE WIDZĘ ŻADNEGO ALE TO ŻADNEGO NAWIĄZANIA DO NASZEGO KRAJU.
# topic
jedno wielkie gówno ? :O
-
# down
dlatego użyłem tego jakże kochanego przez tibijczyków skrótu ` btw ` ?
***** NIE WYPOWIADAJ SIĘ W TYM DZIALE, TYLKO WYPIERDALAJ NA 7.6 FORUM BO TU ROBISZ TYLKO NIEPOTRZEBNY SPAM, PRZESŁUCHAŁEM TĄ PIOSENKĘ I NIE WIDZĘ ŻADNEGO ALE TO ŻADNEGO NAWIĄZANIA DO NASZEGO KRAJU.
Uważaj bo ci żyłka pęknie. Każdy ma prawo do własnego zdania. Sam stąd wypierdalaj, bo w każdym swoim poście się tylko spinasz głupi dzieciaku.
#t
Niestety nie dałem rady wysłuchać do końca. : /
Dexterro
28-12-2011, 23:15
Uważaj bo ci żyłka pęknie. Każdy ma prawo do własnego zdania. Sam stąd wypierdalaj, bo w każdym swoim poście się tylko spinasz głupi dzieciaku.
Tak, każdy ma prawo do wypowiadania się a ty mi tego zabraniasz, taki lekki paradoks. W innym temacie napisał, że bit jest do dupy ale podkład zajebisty. Więc jak czytasz takie głupoty to się nie denerwujesz ?
Btw. idź na apo 7.6 wbij przez kolejne kilka lat chara i zakończ grę.
Tak, każdy ma prawo do wypowiadania się a ty mi tego zabraniasz, taki lekki paradoks. W innym temacie napisał, że bit jest do dupy ale podkład zajebisty. Więc jak czytasz takie głupoty to się nie denerwujesz ?
Mnie takie posty raczej śmieszą niż denerwują, w przeciwieństwie do ciebie, lol.
Btw. idź na apo 7.6 wbij przez kolejne kilka lat chara i zakończ grę.
Po co piszesz o tibii w dziale "Muzyka"?
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.