View Full Version : Wilku w wiezieniu?
Kaziu Extreme
28-12-2011, 19:48
W ręce policjantów z Wydziału ds. z Przestępczością Narkotykową wpadł Robert D znany jako raper Wilku, który przechowywał w domu, w dzielnicy Mokotów ogromne ilości marihuany. Ustalono iż Robert D posiadał w swym mieszkaniu aż 20g narkotyków. Mieszkaniec Warszawy usłyszał już zarzuty.
Za posiadanie dużej ilości środków odurzających grozi mu do 8 lat pozbawienia wolności.
Nie wiem czy to prawda czy nie:confused:
Franco de la Pucio
28-12-2011, 19:59
Chuj z nim. Jak go zamkną, to będzie miał mały detoks. Może zacznie rapować o czymś normalnym.
Dobrze, jak taki uliczny rezus to niech poczuje na własnej dupie o czym nawijał.
OGROMNE ILOŚCI XDDD
no beka, jak taki co sie nie zna czyta to moze pomyslec ze to nie wiadomo ile. -,-
Wyjebka czy to prawda czy nie prawda, jest mi to obojetne xd
Niuchacz
28-12-2011, 20:35
No to się doigrał osama, jebiemnieto
Jak na moje to to wałek jest.xd
czy ktoś tu pisze o raperze, co?
Maciejas
28-12-2011, 21:09
W ogóle skąd masz takie wiadomości ?
Kaziu Extreme
28-12-2011, 21:15
W ogóle skąd masz takie wiadomości ?
Od Boga je mam
@t
Pelno osob niby jaralo sie hg, a teraz stracili glos?XDDDDDDDDDDDDDDD Mnie tylko wkurwia to, ze zamykaja za marihuane nic wiecej.
@down
No tak tylko za kilka lat jak skoncze studia nie chce zapierdalac na smieszne wiezienia przepelnione ludzmi karanymi za jaranie..
Franco de la Pucio
28-12-2011, 21:21
Pelno osob niby jaralo sie hg, a teraz stracili glos?XDDDDDDDDDDDDDDD Mnie tylko wkurwia to, ze zamykaja za marihuane nic wiecej.
Ja bym zamykał za debilizm, z tym, że nie w więzieniu, tylko w wagonie jadącym prosto na Syberię. Wtedy nie miałby kto grać na apo.
Hg ma fajne tracki, pod względem melodycznym, ale jeżeli chodzi o treść - dno i wodorosty. Nawijanie o nienawiści do policji i ciągłym jaraniu jest nudne, oklepane i kretyńskie.
słyszałem że trafił do aresztu podobno nic więcej .
Ryśku xD
28-12-2011, 21:37
Też , słyszałem gdzieś pisało że trafił do aresztu.
bylo nie cpac........................
Zarexoholik?
28-12-2011, 22:50
Przynajmniej poduczy się zamienników, a większość i tak pewnie już zna. Moje być królem rapu w więzieniu!
dla mnie to to jest wałek, bo jakos nie wierze ze dopiero po takim czasie by go skumali ;o
^Gpiotras~
29-12-2011, 11:23
Będzie jak z Ostrym.
Zawiasy+Kaucja/Kara pieniężna.
Czytał ktoś jakieś info na jakimś portalu informacyjnym? Większość wiadomości jest na hh.pl z wczoraj i już napisane tam jest, że usłyszał zarzuty. W ciągu 1 dnia złapali go i już usłyszał zarzuty? To jednak jest trochę dłużej. Jak na mnie to ostry wałek ludzi z hh.pl tak samo jak kiedyś Grubson nie żył i Ostry już kilka razy...XD
Hmm.. jak dla mnie za posiadanie narkotykow powinny byc kary w postaci sporych kar pienieznych + roboty spoleczne typu chodzenie z kijkiem i zbieranie papierkow w dzielnicy w ktorej mieszkaja(bardziej zaboli niz siedzenie w wiezieniu tak jak w jego przypadku dostanie telewizorek, cieple laczki i bedzie siedzial ;d).
Trzymanie takich idiotow w wiezieniu to tylko i wylacznie marnowanie naszych panstwowych pieniedzy..
Trzymanie takich idiotow w wiezieniu to tylko i wylacznie marnowanie naszych panstwowych pieniedzy..
October 30, 1994 (17)
Jeszcze nie płacisz podatków najwyżej zawołaj starą/starego do kompa i niech się oni żalą tu
mowia na mnie wilku wdz jeszcze jeden mach jeszcze jeden skret NIKT PRZECIESZ NIE JEST SWIENTY WWA ULICZNE SEMPY ja i moi ludzie w krengu zamknienci
macieg go podsumowal
http://www.youtube.com/watch?v=7AQEBClnMkQ&feature=player_embedded
Psy gończe wywęszyły, hehehehehehe.
Again q.q
29-12-2011, 23:04
http://glamrap.pl/bt/2510-wilku-w-wiezieniu-kolejna-fejkowa-akcja
Dziekuje, dobranoc
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.