Zaloguj się

View Full Version : Zarabianie, Exp, Eq

Paluch.
29-12-2011, 01:00
Witam apowiczów! ;>

Mam problem .. obecny lvl 634 eq: bohy, dsl , bow, c arrow, blue robe , hota , rots

Nie grałem na tym serverze ponad 2 lata, moglibyście mnie poinformować- pomóc
jak najszybciej(gdzie na czym, jakimś sposobem) mogę sie dorobić kasy na "pelne" eq :) Nie wiem także gdzie najszybciej nabić 700-800 lvl ,żeby zrobić jakiekolwiek questy.

Co do questow , klapy , panda zrobione - 2 lata temu (postać miała dużo większy lvl)

Wiem , że nie znajdę nikogo kto by poratował jakimś eq a chwilę więc nawet nie proszę.
Old Pupaj ten pierwszy, old kmq także pierwszy own myśle , że nie będą nic pamiętać za czasów huntów na magic (kingi) XD Nawet nie znam ich obecnych nickow :D
Pozdro dla Wszystkich kto pamięta nich się odezwie D:
Proszę o pomoc : )
PS: ZAJEBISTEGO SYLWESTRA !!!!!!! UCHLAJCIE RYJE XD

@down
Przez taski ? handel w jakim sensie ? zbierac cos i sprzedawax ? czy kupic klapy za 40kcc i sprzedac za 40.5kcc ? Co do msc to dam rade na takim lvl i z takim eq ? Jaki zarobek na lvl ? Dzieki za pomoc ;* ;)

Creatynka
29-12-2011, 01:06
Jeżeli chodzi o zarobek to handel/taski i zbieranie lota. Natomiast jeśli chodzi o szybkie expienie bedziesz szybko expil na ots kingach ew mistic scaraby dla kcc :)

Rebgal
29-12-2011, 02:15
Jak chcesz zarobic to idz na flubbery albo mistic scraby..tam mozna dobrego lota czesto zlapac.No albo jak masz cierpliwosc to tak jak UP proponuja.

Misia <3
29-12-2011, 09:38
Nie napisales jeszcze jaka profesja grasz?
Robisz taski i masz z nich kase z lota + kasa za misję...
Nie wiem jak mozesz zarobić na handlu, teraz wszystko poszło w górę, klapy nie kosztują 40 kcc tylko 50-55 kcc, a zeby handlować trzeba miec cos na start...
Moge ci tylko zyczyc powodzenia XD

scimex pallll
29-12-2011, 09:59
Ja ci bym radzil dobic do 700 lvl bo bys mial jeszcze taski na kingi, i pozniej mozesz isc na msc lub fluby tam bys mogl dobrze zarobic.

Splaxor
29-12-2011, 11:06
Tu masz poradnik jak zacząć taski. (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=90120)
Nie będę Ci powtarzał bo inni już napisali gdzie możesz expić, ale wg mnie lepiej Ci będzie na kingach (jeżeli chodzi o szybkość expa) niż na MSC.
Do 700 lvla na kingach bo masz na nie taski, a potem jak powrócisz do formy to możesz już coś lepszego.