PDA

View Full Version : Mam Par? spraw do was :)

Leana Rox
29-12-2011, 15:47
Hejo :)

mianowicie mam do was taką sprawę jeśli chodzi o Elfy te do misji :D to tak czy dam radę tam na 327 lvl ? czy lot z nich jest jakiś dobry oraz exp ? lub dwarfy :D i druga sprawa mianowicie jest tak czy jeżeli kupie 3 pacc runki ale nie będę odbierała ich od razu tylko kupie na raz 3 i dopiero jak się zaloguje pójdę do tej skrzynki w Depo i będę mogła zabrać trzy na raz czy będę musiała zamówić odebrać i tak w kółko ?? I jeszcze jedno :DxD jak mieszkam w Londynie to czy mogę zamawiać tam też pacc runki bo tak to pisze do kuzyna wysyłam mu 20 funtów na konto i on mi kupuje :P

Proszę o szybką odp :)

Pit
29-12-2011, 16:01
Dasz radę na elfach/dwarfach ale nie do końca niestety. A nie wiem jak to z tym paccem, najlepiej zapytać w dziale premium account

Leana Rox
29-12-2011, 16:02
Dasz radę na elfach/dwarfach ale nie do końca niestety.

Ale że jak :D Wytłumaczysz ??:p

Delorian17
29-12-2011, 16:11
Poprostu chodzi mu o to, że te słabsze elfy dasz rade ubijać, ale tych silniejszych juz niestety nie ;p

Angelo
31-12-2011, 11:41
Kolega od 200 siedział na elfach (o ile się nie mylę barierą był Elf Soldier: tzn. na nim padał- dopiero od ~280(?) przy farcie go ubijał. Mogę się mylić, bo ja wtedy noob charkiem się bawiłem na dwarfach (ale sam początek misji, skończyłem kiedy trzeba było otwierać drzwi s wandami ;). [Za wyjątkiem ciągłych debugów xD] był bardzo zadowolony zarówno z expa, jak i z loota.

Varbeerg
31-12-2011, 12:13
Kolega od 200 siedział na elfach (o ile się nie mylę barierą był Elf Soldier: tzn. na nim padał- dopiero od ~280(?) przy farcie go ubijał. Mogę się mylić, bo ja wtedy noob charkiem się bawiłem na dwarfach (ale sam początek misji, skończyłem kiedy trzeba było otwierać drzwi s wandami ;). [Za wyjątkiem ciągłych debugów xD] był bardzo zadowolony zarówno z expa, jak i z loota.

Wat da fak? na rooku na 200 lvl soluje po 2 soldiery xddd

Sorc Kingow
31-12-2011, 13:40
Elf mage nie dasz rady jak ja 330+ rp cieżko mam a nosze pandemke,hote,klapy,dsl,e shielda i ripper lance i gasi mnie w 3 sek z sio nie bo raz mi siochał kolega 280+ ed i od elfa combo dałem rady szybko wyleczyć , możesz tylko elf archer, elf soldier, elf fighter dać rade jak na ten lvl

Loot z tych elfów jest w miare ja 930+ ek nie expiac na assasinach lub flameamaster zarabiałem 1kcc w 2h więc mozesz na nie te slabsze chodzic i zbierać: dsm,mpa i g legi jak sie nie myle chociaż możesz zobaczyć na str ots'a i w dziale potwory co leci z nich tych elfów i dwarfów

A co do pacc runek to musisz w dziale premium account zapytać lub priv do: Tygrysa,Mortiisa,Santano oni najlepiej wiedzą :)

Angelo
31-12-2011, 13:42
@Varbeerg: Czyli pomyliłem nazwy;) Dlatego pisałem, że nie jestem ich pewny- sam nigdy ich nie biłem. Dziękuję za zwrócenie uwagi :)