View Full Version : Pozdro by Serum.
Sinisther
29-12-2011, 16:14
Pozdrawiam wszystkich graczy z gildi Serum.
http://img507.imageshack.us/img507/1222/ggggf.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/507/ggggf.jpg/)
Delorian17
29-12-2011, 16:24
Niewiem czym ty się chciałeś pochwalić? eq? charem ? bo nie czaje co chciałeś zyskać tym tematem.
nie jestem z serum ale czuje sie pozdrowiony, dzieki, hehe.
Co chwile zmieniasz te gildie
Sinisther
29-12-2011, 16:42
A wiesz raz tu raz tam. Pospaceruj się trochu :D:D
i po co ten screen? idiotyczny temat + masz w curwe mocne pvp, spierdalać jedynie uhając się. oczywiście nie gz. Pojawiłeś się chuj wie skąd, nic nie wiesz o APO, dajesz debilne pytania na 4um, kupiłeś chary na allegro. SIEMA!
Takanori~
29-12-2011, 17:49
Nie gz, nie ma czego.
Heh, żeby było kogo pozdrawiać, masa pajaców, co kozaczą lvl, a te 1k+ co tam macie, to mnie solo zjechać nie może...
dobre,ALE Kur* eq :O o ja. Nie ciesz sie tak,chwalic to sie na osiedlu możesz.
Zbije Cie,mam lepsze
Gratulacje ! ekstra
Ten temat tylko pokazuje że jestes debilem. Co chciales nim osiągnąć ? To pozostanie na zawsze tylko twoją tajemnicą .
Nie Gz.
Czarodziej Xardax
29-12-2011, 18:37
aha no i?
nie ma to jak pochwalic sie kupionym charem i pozdrowic psy : )
.vimpex.
29-12-2011, 18:45
Gratuluję zakupów.
Krystian'ek
29-12-2011, 19:29
O ja Cię , ale masz fajne eq dasz się dotknąć ?
@t Nie gz bo nie ma czego jedynie zakupów świątecznych na allegro o.O
Franco de la Pucio
29-12-2011, 20:00
Niesamowity screen. Jestem pod wielkim wrażeniem.
Misia <3
29-12-2011, 20:04
Ślepy jesteś ? W podpisie ma pajacu.
Hahahaha...
Fail na maxa, ale coz... Zaczął* chłopak grę, dajmy mu szanse... ;-) moze jeszcze cos z niego bedzie, chcial pozdrowic "kolegów" nie wyszlo mu - fakt... Ale moze sie dziecko jeszcze czegos nauczy... -.-
*dziekuje SoniQ za pokazanie mi błędu, mimo ze tylko po prostu ominęłam jedna literę... :) jak dla mnie po prostu rozpęd, jak dla was powód do wytknięcia potknięcia -.^
Creatynka
29-12-2011, 20:07
Ty sprzedales nemiksa za 2,4kkcc ?(2,6k rp)Jesli tak zrobiles niezly interes -.-
Jestem pod wrazeniem twoich pozdrowien musiales wlozyc w to duzo pracy i serca. Gratulacje !
Qrwa... -.- analfabeta jeb***
Dobra beka z typa, jak ja nie lubie tego jak sie bronia takie dzieci wyzyszymi lvl, jak chce respa to niech sie o niego bije równym lvl a nie takim ktory na cie na hita!
Chciala bym wiedziec gdzie no sie polskiego uczył, bo szkola to go chyba nie widziala... XDDDD
Hahahaha...
Fail na maxa, ale coz... Zaczą chłopak grę, dajmy mu szanse... ;-) moze jeszcze cos z niego bedzie, chcial pozdrowic "kolegów" nie wyszlo mu - fakt... Ale moze sie dziecko jeszcze czegos nauczy... -.-
spoko lus, hehe.
@t
gz na maxa
Lethorn. Dojedz mnie plx ;[
Krulowiec
29-12-2011, 20:30
Hahahaha...
Fail na maxa, ale coz... Zaczą chłopak grę, dajmy mu szanse... ;-) moze jeszcze cos z niego bedzie, chcial pozdrowic "kolegów" nie wyszlo mu - fakt... Ale moze sie dziecko jeszcze czegos nauczy... -.-
HAHAHAAHHAHAAHAHHAAHAHAHAHAH
Super ss, ciesze się Twoim szczęściem !
Jestem w gildi Serum i czuje sie pozdrowiony , dzięki.
A wy co spinacie dupy yebane grzbiety? Ogarnijcie szukacie spiny wszędzie -,-
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.