View Full Version : Gildia Black Mortals
Szczyper
29-12-2011, 23:52
Zapraszamy do gildi Black Mortals.
Lider - Monster Knajt
Vice liderów jest troche dużo , np.
Kamael(ja)
Klaudysiaa
Roolnik
Azeff...
http://imageshack.us/f/825/bmxd.jpg/
NIE POLECAM! MAKSYMALNIE ODRADZAM!!!!!! POWAGA!
Same dzieci, w ogóle 0 ogaru ani zgrania. W 6 mnie gonili [gonili 668 EK] w 1,4k RP, 750 MS [ktory zerszta potem padl na RS] , 600 ED, 800 RP i 900 EK i Nix [1,7k RP] który czekał, aż go uderzysz.
Biegaliśmy na Magic [kwadrat pod statkiem] , i byli na tyle tępi, że się nie rozdzielili i biegali różnie i dopadali by dwójkami i trójkami , tylko lecieli wszyscy za mną mówiąc " MASZ ZAJEBISTE SH! " ASUHASUHASU
Pozdrawiam dzieci ;*
Misia <3
30-12-2011, 09:44
Same dzieci, w ogóle 0 ogaru ani zgrania.
Pozdrawiam dzieci ;*
Dziecko, to ty mozesz raczej o sobie powiedziec... -.-
Jestem w tej gildi prawie od poczatku jej powstania i jestem tego pewna ze gdyby nie to ze biles kogos od nas to sytuacja taka jak opisana wyżej przez ciebie (gdzie jestem pewna ze dopowiedziales od siebie troche) na pewno by sie nie zdarzyła, a podejrzewam ze padles i teraz znalazles możliwość wyplakania sie, bo normalnie nikt cie nie słuchał...
Pozdrawiam!
#Topic
Polecam ta gildie!
Mili ludzie, chętni do pomocy, zero spiny na CB, zgrana gildia, bo gdy zdarzy sie ze bije cie duzo większy od ciebie lvl, przyjdą ci pomocą :)
I w najbliższym czasie spodziewamy sie miec GH w city, ale to juz osobiście postaram sie z liderem ustalić xd
Jeszcze raz polecam!
omg , same kasztany 0 pvp jeżeli wpadają w 5 po 2 typa i wszyscy padaja? śmieszni są a ek na ringu ucieka nawet , przezywają itp nie polecam gildi
Pyskaaty
30-12-2011, 12:10
Duże NIE dla tej gildii, są to dzieci bez jakiejkolwiek kultury, nie mówie, że wszyscy, bo są również ludzie ogarnięci. Zakładam, że zaraz dostanę tutaj jakiś pocisk od jakiegoś przedstawiciela tej wspaniałej gildii :)
scimex pallll
30-12-2011, 12:15
Tez nie polecam tej gildy bija we hmm 5 ? i padaja solo :[
Po prostu 0 ogaru, nigdy nie bylem w tej gildzie i nie bede nigdy w niej proste.
XD! Polecam gildie! Bart właśnie zabił jednego z ich 'członków'.
Same zerusy..
Wpadają na lost w 5 tylko dlatego że typek od nich padł na solo, a potem idioci sami nawzajem się zabijają
0 zgrania ;/
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.