View Full Version : Limit itemów w dp
Proponuję usunięcie lub zwiększenie limitu itemów włożonych do dp.
Po włożeniu 5 gbp loota wyskakuje mi napis ze nie mogę w dp zmieścic więcej itemów , jest to wg mnie wogole nie do przyjęcia.
A więc proponuję znieść limit wkładanych rzeczy do dp lub zwiększyć go minimum dwukrotnie.
Pozdrawiam
Moim skromnym zdaniem depo jest wystarczające, wchodzi około 50 pełnych plecaków przedmiotów.
nie rozśmieszaj mnie , wchodzi tam max 15 pełnych gbp, troche manasków w dp troche pierdół i juz nie ma miejsca na loota.
Dp to dp powinno sie tam dać włożyc znacznie więcej...
A dlatego wam to nie przeszkadza bo macie domki do których mozecie wjebac nieskończoną ilośc itemow
Jest wystarczająco miejsca w depo, loota mozesz sprzedac, mozesz tez przechowywac na innej postaci w depo.
Nie
Tu własnie o to chodzi abym nie musiał tego robic .....
Jestem na nie. Depo jest bardzo pakowne i wystarczy miejsca. Na pewno zmieścisz itemów niż 5 gbp..
Takanori~
31-12-2011, 12:01
Albo mi się coś pomyliło, albo ja ostatnio miałem jakieś 12 gbp lotu, kilka gbp manasów i jakieś śmieci... Także moim zdaniem i tak jest dużo miejsca w dp. Jestem na nie.
Pewnie, że wystarcza. Miałem sporo itemek, loota + 10-12 gbp kcc i dopiero mi brakowało miejsca. Jestem na nie.
jestem za tym aby trochę liczbę itemów powiększyli ;D
tak jak ja to wszystkie rzeczy mam na paru postaciach -> bursty itp ;D
depo jest wystarczajaco pojemne, nie trzeba nic zmieniac
Sasha Rookslayer
31-12-2011, 12:55
Jestem za tym, by Depo było powiększone, by można było włożyć więcej itemów, bo prawie wszystkie itemy, czt. ihy, bursty, loot itp. trzymam na innych postaciach.
Jestem na nie, w cholere itemów można dać do depo a jeśli nie to możesz zrobić też inne postacie na które sobie te itemki przetrzymasz.
TuRoczeK
31-12-2011, 13:09
Jestem za typ, aby powiększyć miejsce w depo x2.
Na Rooku jest to bardzo uciążliwe, trzeba itemy trzymać na 5 harach ...
Też miałem kiedyś problemy z miejcem w dp. Mogliby powiększyć o jakieś 50%.
Sorc Kingow
31-12-2011, 13:18
Jestem za podwojeniem miejsca w dp bo na 1 postaci trzymam około 30 gbp mmax i nie moge włożyć loota ani nic bo brakuje, zmieścić moge wtedy gdy wyśle itemki parcelem do swojej postaci (sam do siebie) w tym też problem bo z parcela nie mogę wyciagnąć do dp bo pisze brak miejsca a tak wgl tam jest z 15 miejsc wolnych
Hmm.. na rooku jest z tym problem, dosc spory bo trzeba robic chary i na nich trzymac itemy co utrudnia sprawe :|
Mnie osobiscie by sie przyadlo wiecej miejsca wiec jestem za ta propozycja..powiekszenie miejsca w depo.
Franco de la Pucio
31-12-2011, 14:09
Jak masz za mało miejsca w dp, to kup pacc :)
Jestem na nie.
Elderius
31-12-2011, 14:10
Jestem za... Na rooku mozna zwiekszyc limit 2-krotnie, a na main tam o te 300 itemkow... Na rooku jest to dosc uciazliwe ;/
Misia <3
31-12-2011, 14:25
Nie, jak dla mnie dp jest wystarczajaco pakowne, raz moze mialam problem z ilością miejsca gdy wkładałam tam gbp manasow, ale wtedy wyslalam resztę na inna postać...
OFC. Niech zostanie tak jak jest. Jestem na nie!
Lethornek
31-12-2011, 15:26
Moim skromnym zdaniem depo jest wystarczające, wchodzi około 50 pełnych plecaków przedmiotów.
Loota się sprzedaje a nie marynuje w depo. Ewentualnie zawiń w sreberko i odgrzej u soni na ladzie.
Zrób noob chara i tam go zaśmiecaj fire axami ;/...
@Nie. Depo jest wystarczające.
Zarexoholik?
31-12-2011, 16:48
Ja miałem w depo ponad 20 gbp i nadal mogłem wkładać tam przedmioty, więc? Po co więcej? NIE.
Domcio Old
01-01-2012, 13:03
No właśnie by mogli to zrobic, ponieważ mało jest tego miejsca w depo ;/ ja wloze max 13gbp loota do depo i już nic nie moge wsadzic, zmieńcie to :)
Everlastek
01-01-2012, 13:11
jestem za powiekszeniem limitu itemow w dp
Palladyn Zlosci
01-01-2012, 13:17
Jest wystarczająco miejsca w depo, loota mozesz sprzedac, mozesz tez przechowywac na innej postaci w depo.
Nie
Byłbym za. Sam mam dużo potrzebnych śmieci, które wiem, że się kiedyś przydają i zalegają mi w depo, a przez to później brakuje w nim miejsca.
Magnatek.
02-01-2012, 06:56
Jestem za powiekszeniem ilosci wkladanych itemkow do dp.
Gram na rook i cale miejsce w dp zajmuja ihy.
Jestem na Tak ,na roku trochę trudno o jakieś miejsce w dp.
Creatynka
02-01-2012, 08:45
Uwazam że powinni zwiekszyc ilosc itemow wkladanych do dp
IljaWaleriewiczKowalchuk
02-01-2012, 09:47
Nie potrzebne, ja gdy mam więcej niż 10 gbp idę do Soni, co Ci szkodzi raz na dzień skoczyć do Soni, przecież to łatwiej niż ten temat pisać.
hmm według mnie to po co takie coś zmieniać ?? kurde mało masz miejsca to zrób noob charki i już :eek: niech ekipa robi porządne up niż zawraca dupę miejscem w depo..
W dp mieści się ok. 30 pełnych gbp. Moim zdaniem nie trzeba tego zmieniać. Jestem na nie.
Hashirama
02-01-2012, 13:44
Tez Jestem za tym zeby zwiekszyc dwukrotnie miejsce w depo.
1. Nikomu by nie przeszkadzalo. Na Lepsze by Wyszlo
2. Wiecej Loota mozna schowac Manasow itp xD
Jak najbardziej Tak
Smierc Frajerom ktorzy nie chca Zmian ;/.
Jestem na tak/nie
dlaczego na tak?
Ponieważ:
na Rooku powinno być coś takiego jak limit do maksymalnie 50 a przykłądowo komendą !depo kupowało by sie za kilka cc o 50 miejsc wiecej
Na nie
Dlaczego na nie?
może dlatego że ekipa ma i tak już dużo na głowie.
głosuje na tak ale nie jestem pewien czy to dobra decyzja
I to nie są pierdoły , tylko jak chce sobie np nazbierać jakiegos loota to po prostu nie mogę , ktos tam napisał , że mieszczą się 30 pełne gbp , gosciu chyba nigdy nie miałes full depo ze tak gadasz, pisze po raz enty mieści się tam max 15 pełnych gbp!! Gdyby miesciło się 30 byl bym zadowolony.
Co to wogole za odpowiedzi typu "zrób sobie noob chara" chce miec wszystko na jednej postaci a nie ze jak czegos potrzebuje to muszę przełączać między 10 charami. Widzę , że połowa głosów na nie jest po prostu bezmyślna , i głosujący nigdy nie mieli problemu z miejscem w dp.
Ostatnio kupiłem 10 gbp manasków i juz kompletnie nie mogłem wrzucic nic do dp.
Dp jest pojemne niech będzie tak jak jest
#topic
Jestem na NIE!
Pewnie, że wystarcza. Miałem sporo itemek, loota + 10-12 gbp kcc i dopiero mi brakowało miejsca. Jestem na nie.
Ahh ten "szpan" poje*** pixelami...
@Topic.
Jest to raczej zbędne, poza tym jak ja nie miałem miejsca wysyłałem "parcel" na moją postać i itemy były w dp (chociaż miejsca już brakowało :D)
Myślę ,że limit w depo jest wystarczający. Bo poco wkładać lota do depo jeśli można go sprzedać ?
w tej sytuacji dobrym rozwiązaniem jest kupno dużego domku!
Jestem na nie. Loot od razu można sprzedać, a jak ktoś lubi zbierać śmieci to niech sobie jakoś radzi;)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.