View Full Version : B??d
>Witam mam problem wysłałem sms AP.APO na numer 79068 wszystko sie zgadza i
dostałem taką odpowiedź Blond! Przeslania wiadomosc SMS: @A@P@.@A@P@O
jest nieprawidlowa. Sprawdz numer oraz tresc wiadomosci jaka wysylasz i
wyslij poprawnie! kase wzielo a kodu nie ma Co mam robić czekam na odpowiedź
Sorc Kingow
31-12-2011, 14:39
Napisz do Mortiisa, Santano lub http://dotpay.pl/reklamacje/ albo też pacc*********.pl, może coś to pomoże mi raz pomogło z kodem pacc o wartości 11.07 zł bo bym stracił te 11 zł za free
Franco de la Pucio
31-12-2011, 14:40
Odpowiedzi 'Błond' na pewno nie otrzymałeś :> W każdym bądź razie skrob do dotpaya.
Takanori~
31-12-2011, 17:08
Też miałem kiedyś taką sytuacje, tak jakby smsy były na chwile wyłączone. Ja niestety rekompensaty nie otrzymałem. Powodzenia, jedyna możliwość to bezpośredni kontakt z Mortiisem poprzez wyżej podany e-mail.
Dzięki za doradzenie :) myślę ze 11 zł nie będę w plecy mam nadzieje że sprawdzą sobie to i dojdą do tego że nie kłamie bo to w końcu nie jest nobski ots
Nisza zgłoś reklamacje i to wszystko ja na tym zyskałem kiedys 2 paki**
zgłaszaj reklamację ;d 11zł moim zdaniem nie leży na ulicy :D
Nisza zgłoś reklamacje i to wszystko ja na tym zyskałem kiedys 2 paki**
zyskałeś co masz na myśli zrobiłeś ich w konia ? Ja nie kłamie poprostu wbiłem 100 na roku i chciałem zrobić questy po expić trochę wysyłam sms a tu dupa błąd moim zdaniem 11 zł nie chodzi drogą
Everlastek
02-01-2012, 16:43
weź ten swój " błond" i idz z nim na dotpay a napewno pomoga
weź ten swój " błond" i idz z nim na dotpay a napewno pomoga
Czemu mam 2 raz kupić skoro kupiłem i nie mam
chodzi mu o to, żebyś do nich napisał, a oni raczej Ci kod przeznaczą.. ;)
coni raczej Ci kod przeznaczą.. ;)
Nie raczej przeznaczą tylko muszą... ; d
@up x2
pierwszy raz masz z tym styczność?
Sorc Kingow
04-01-2012, 00:14
Wez napisz do Mortiisa lub Santano, jak te debile z dotpay'a nie pomogą, to może sie uda od strony adminów przecież oni wynajeli czy coś tam tego dotpay to powinno sie udać moim zdaniem w 60%
Tak pierwszy raz niewiem czemu tak no ale cusz mialem tak ze np wpisalem kod na ac marker i runki nie doszly ale tak ze Błąd to nie 1 raz takie cudo dostałem a sie wkur jak ch.j napalilem sie na questy a tu lipa ;p
Zrobiłem reklamację i napisał że ja sie pomiliłem haha nieno koledzy w jakim sklepie znajde ten Dotpay żabka czy cos wezme telefon i sobie zobaczą bo albo ja jestem ślepy albo ładdnie mnie zrobili ;///
Adminowie mówią że tez z tym nic zrobić nie mogą tRudno ;/
Sorc Kingow
04-01-2012, 17:39
Pięknie to zrobili wzieli Sb te 11 zl i poszli w p*****(W miejscu kropek wstaw co chcesz), szkoda gadać na dotpay'a i przegrałeś sprawe to jest minus duży bo te 11 zl poszlo na ziemie.
Próbój ile chcesz może sie uda ale już wątpie :(
Cuban 8.42
04-01-2012, 17:45
I co oni mają z tego, że nie przyznali Ci pacca?
Ludzie wysyłają sms przychodzi kod pacc, to co na złość Ci chcą zrobić?
Przyjmują reklamacje i wysyłają kody ponownie, jeżeli sms został wysłany.
Dla mnie coś kręcisz.
Sorc Kingow
04-01-2012, 18:32
Dla mnie coś kręcisz.
Coś mi się teraz też tak zdaje że chcesz mieć kod pacc za free :cool:
Szkoda gadać
Jeślij Ci tak powiedzieli to musisz sobie podziękować już...
Tak pierwszy raz niewiem czemu tak no ale cusz mialem tak ze np wpisalem kod na ac marker i runki nie doszly ale tak ze Błond to nie 1 raz takie cudo dostałem a sie wkur jak ch.j napalilem sie na questy a tu lipa ;p
Rozpie*dala mnie Twoja pisownia...rozpacz po prostu.Proponuje pieniadze przeznaczyc na slownik a nie na tibie.
@
Trudno,zdarza sie,masz pecha..11 zl to nie majatek.
>Witam mam problem wysłałem sms AP.APO na numer 79068 wszystko sie zgadza i
dostałem taką odpowiedź Blond!
Pewnie treść i numer ze strony skopiowałeś tutaj, bo odpowiedzi blond na pewno nie otrzymałeś, więc skoro jesteś analfabetą mogłeś pomylić słówka napisane. :]
Pisałem Panu w odpowiedzi na maila że należy zgłosić reklamację w dotpay.
Chłopaku rozpie.dalasz mnie jak czytam te twoje posty z 34589734589734589 "BŁONDAMI" haahahahaha. Widać że masz max 12 latek i próbujesz wysępić pacca, bo ja miałem dużo takich przypadków że nie doszedł kod, albo kod ten był zły, i ile razy mi się to zdarzyło - tyle razy pisałem do DotPay i mi pomogli.
Załóż zeszycik 16 kartkowy do kaligrafii proszę :(. Tacy jak ty nie mają prawa bytu na tym forum.
junesongnow
12-01-2012, 06:54
Wez napisz carry out Mortiisa lub Santano, jak lo debile z . dotpay'a nie pomog?, to mo?at the sie uda od strony admin¡§?w przecie? oni wynajeli czy co? tam tego dotpay to powinno sie uda? moim zdaniem m 60%
Sorc Aka Siochacz
12-01-2012, 16:19
Wez napisz carry out Mortiisa lub Santano, jak lo debile z . dotpay'a nie pomog?, to mo?at the sie uda od strony admin¡§?w przecie? oni wynajeli czy co? tam tego dotpay to powinno sie uda? moim zdaniem m 60%
A tak wgl czytałeś inne posty ?- bo jakoś tego nie widzę :)
Już było w postach napisane gdzie ma pisać
A tak po za tym ile masz lat?
8-10?- bo tak widzę po Twoim piśmie
Zrobił bym fotki i pokazał bym wam cały czas je mam ale co ja mam złożyłem reklamację nie przyznali i dupa ;/
Jeśli wam co po niektórym nie pasuje pisownia to po ch...j tu włazicie ;/ 12 lat to wy może i macie skoro się czepiacie poj..
junesongnow
15-01-2012, 06:20
Tak pierwszy raz niewiem czemu tak no ale cusz mialem tak ze np wpisalem kod na ac marker i runki nie doszly ale tak ze Błond to nie 1 raz takie cudo dostałem a sie wkur jak ch.j napalilem sie na questy a tu lipa
Maatinii
15-01-2012, 18:08
Tak pierwszy raz niewiem czemu tak no ale cusz mialem tak ze np wpisalem kod na ac marker i runki nie doszly ale tak ze Błond to nie 1 raz takie cudo dostałem a sie wkur jak ch.j napalilem sie na questy a tu lipa
Co? Napisz to po polsku.
@ Jestem tu bezradny, ale dobra beka jest.
Co? Napisz to po polsku.
@ Jestem tu bezradny, ale dobra beka jest.
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?p=991161#post991161 proszę pokazać gdzie jest błąd 2 raz z kolei ;/
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.