View Full Version : Glacki - loot
Takanori~
31-12-2011, 18:35
Ema, mam propozycje dot. polepszenia lootu (oraz urozmaiceniu go), ponieważ to silny potwór, a loot z niego to porażka. Na dobrą sprawe nie różni się on niczym od lootu z flubbera ( < z flubba jest lepszy loot), a wiadomo jakie są różnice w zadawanych obrażeniach. Także proszę o waszą opinie...
Lethornek
31-12-2011, 18:39
Za każdym razem jak idę na APO Volcano, po drodze zabije z 4-5 glacków, zawsze spadnie jakiś mls, g axe czy golden boots więc nie ma źle chyba ?
Loot z tego potwora jest dobry, aczkolwiek można by pomyśleć nad poszerzeniem ich występowania, bo respów z glackami jest naprawdę bardzo mało, a co za tym idzie, na ank nie opłaca się na nich expić, bo jaki jest sens w obecnych czasach serweru, bić po jednym glacku, skoro można zabić w podobnym czasie 4-5 wardów?
Co do tematu, NIE, jednak jestem za tym, aby powiększyć ich występowanie.
To jest choooyowy boos którego respa zrobili -.-
Jestem na tak,ale niech tylko lekko polepszą,z tej reguły ze z wiska jest 2x lepszy a glac summonuje wiska
#offtop
IDŹCIE ŚWIĘTOWAĆ !
Takanori~
31-12-2011, 19:20
Loot z tego potwora jest dobry, aczkolwiek można by pomyśleć nad poszerzeniem ich występowania, bo respów z glackami jest naprawdę bardzo mało, a co za tym idzie, na ank nie opłaca się na nich expić, bo jaki jest sens w obecnych czasach serweru, bić po jednym glacku, skoro można zabić w podobnym czasie 4-5 wardów?
Co do tematu, NIE, jednak jestem za tym, aby powiększyć ich występowanie.
Zauważ to, że nie wokół Wardów kręci się APO. Wszystko musi być dopięte na ostatni guzik, aby APO odzyskało dawny urok.
Jestem za, kiedys bilem i loot jak z queenow, albo nawet gorszy.. ;x
TAK
Arcano Druid
01-01-2012, 12:29
Mi to tam lata bo nigdy na tym nie expilem bo nie chodizlem na to XD! Wolalem Wiski ;PP
Ale jestem na TAK
Zarexoholik?
01-01-2012, 15:25
Czasem coś spadnie, czasem nic. Nie opłaca się na tym expić, a wybija się je tylko w drodze przez labirynt na vol. Jakby poprawili loot i polepszyli expa to może by się opłacało.
Jestm na tak..Swego czasu expilem na tym i nic nie lecialo zbytnio wartosciowego.
Loot z tego jest słabiutki :confused:
i w dodatku nikt na tych potworach nie expi ; )
Daltego jestem za polepszeniem loota :)
Hashirama
02-01-2012, 14:04
Loot z Glacow jest w miare. Wiec nie ma potrzeby zmieniac ;]
Mogliby poszerzyc tego respa/ Ewentualnie dodac Respa po 2 -3 Glacki .
Bo nikt nie expi na pojedynczych . Bo sie nie oplaca.
Misia <3
02-01-2012, 14:13
Caly czas płaczecie ze jest za duzo kasy na serwie ale chcieliście byście zeby wam z potworków coraz wiecej wypadało... _/fp
Moze klapy i pandemki odrazu?! -.-
OFC. Nie!
Jak najbardziej jestem na TAK!
Loot z niego jest gorszy od swojego "summona"(Wise Man), więc chyba troszkę lipa? :rolleyes:
Jestem na NIE ! po co lepszy lot? jak i tak coś z nich wylatuję jak napisał Lethornek :
Za każdym razem jak idę na APO Volcano, po drodze zabije z 4-5 glacków, zawsze spadnie jakiś mls, g axe czy golden boots więc nie ma źle chyba ?
Omg glacka w zyciu nie zabilas to po co sie wypowiadasz? :| Skoncz myslec brzuszyskiem i wtedy zacznij pisac...
Weź skończ zaczynać się spinać... Panie Boonek...
#topic
wypowiadałem się już JESTEM NA NIE!
Thor Razar
02-01-2012, 16:29
Caly czas płaczecie ze jest za duzo kasy na serwie ale chcieliście byście zeby wam z potworków coraz wiecej wypadało... _/fp
OFC. Nie!
Omg glacka w zyciu nie zabilas to po co sie wypowiadasz? :| Skoncz myslec brzuszyskiem i wtedy zacznij pisac...
#t Glacki to nie sa monstery ktore sie leje masowo, jak wardy (dla osob takich jak zacytowana: nie bierzesz 5 na klate i nie zabijasz ich tak latwo) zatem loot z takich potworow powinien byc znacznie lepszy
Dobry loot = slaby exp (tak jak apo)
Dobry exp = slaby loot
jestem na tak
Nom, ale zanim zabijesz 5 glackow to na wardach pol gbp lota masz
#down To nie jest spina, ale wy dzieci pokemonow nigdy nie zrozumiecie co z wami jest nie tak
W kazdym razie jak ktos czegos nie wie to nie powinien sie wypowiadac
Wieczny Knightt - (601-746+)
Bo co ty no nejmie mozesz wiedziec o expieniu na glackach, przyjdzie 20 takich pał jak ty, dodadza swoj nic nie warty glos nie majac jakiegokolwiek pojecia o sprawie i potem juz tak jest, ze sonda ktora przejsc powinna nie przechodzi
I nie jest tez tajemnica, ze uzywam tego konta do czasu wlaczenia rejestracji wiec nie wiem po co sie pucujesz skoro sam napisalem ze pozyczylem konto
.Voorlon.
02-01-2012, 17:08
Myślę, że dodanie nie za dużego respa max po 2-3 tak jak ms/dracule/um ank. a co do loota, to nie powiększać częstotliwości a dodać jakieś itemki typu moze wh/softy i bylo by git majonez XDDDDDDD
Takanori~
02-01-2012, 19:56
@up
to byłoby dobre, wh, softy. Tyle, że nie tak często jak po "poprawce" um c arrow. Jak leciało to z co drugiego.
OFC. Nie!
Twoje poczucie humoru oraz tok rozumowania są powalające. Naprawde, rozważ wszystkie za i przeciw, a nie pier****** jak potłuczona, pozdro.
Kcc i tak przybędzie, to nie uniknione zjawisko, skoro jest taki moob to niech się nie marnuje. Skoro przybędzie kcc ceny itemów spadną, a administracja poraz kolejny będzie miała troche więcej do roboty. Płacę, wymagam.
Pozdro.
@top
wypowiadałem się, tak.
@down
Pragnę zauważyć, że nie ma na nich dobrego expa i nie ma z niego dobrego lootu... Czego tyczy się twoja wypowiedz ? A pozatym, glacek nie powinien być moobem do expa, tylko do jakiegos dropu, bo to monstrum xD
Ryśku xD
02-01-2012, 23:09
Musicie się z tym pogodzić że albo będzie z potwora dobry exp albo loot.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.