View Full Version : Wybór telefonu
Cześć. Mam nową ofertę w Play. Do wyboru mam 3 telefony i nie mogę się zdecydować:
Sony Ericsson Xperia Play Sony Ericsson Xperia Arc S Samsung Galaxy S II
Zwracam się o pomoc, rady od was :D
Dodaję sondę.
Ekzterso
01-01-2012, 14:38
Ja bym wzial Xperie Arc S.
Poziomek :P
01-01-2012, 15:13
Ja bym wzial Xperie Arc S.
Arc S jest trochę lepsza od Galaxy II. Ale jakbyś wziął Galaxy to też nie zawiódłbyś się.
Kamilio 2.0
01-01-2012, 16:17
Na pewno nie play'a, gdyż jest dużo gorszy od pozostałych telefonów, brał bym se arc s, ale jak weźmiesz galaxy s II, to na pewno nie będziesz zawiedziony.
Maciejas
01-01-2012, 19:38
Zalezy co chcesz Play drozszy ale fajny do gier :P cos przypomina PSP
ARC S nie wiem
a Szajsunga nawet nie bierz
Zalezy co chcesz Play drozszy ale fajny do gier :P cos przypomina PSP
ARC S nie wiem
Właśnie w play'u mam 1 z nich wybrać za 1zł. w abonamencie na 3 lata po 30/40zł na miesiąc. Dlatego nie mogę się zdecydować.
@up
Napiszesz w której ofercie abonamentowej chcesz wziąć jeden z tych telefonów i to ma być przedłużenie umowy czy przeniesienie numeru?
@topic
Zastanawiałbym się nad Arc S/SGSII. Jak lubisz grać w gierki to bierz Xperie Play ;o
Poziomek :P
01-01-2012, 23:32
A to dlaczego? :rolleyes:
@up
Napiszesz w której ofercie abonamentowej chcesz wziąć jeden z tych telefonów i to ma być przedłużenie umowy czy przeniesienie numeru?
@topic
Zastanawiałbym się nad Arc S/SGSII. Jak lubisz grać w gierki to bierz Xperie Play ;o
Przedłużenie umowy :D
Mało gram, dużo słucham piosenek lubię aplikacje i takie tam bajery z zdjęciami itp ;)
@Up
sama nazwa wskazuje (wg użytkownika Maciejas) SZAJSung.
Nie doradzam Ci żadnego telefonu ponieważ nie nawidzę dotykowych... Ja mam nokie 6303i Classic i jest gitara nie muszę mieć telefonu na pokaz jak inni ludzi którzy szpanują by pokazać jaka maja komórę...
#topic
żaden telefon z listy mi się nie podoba i żadnego Ci nie doradzam (NIE DOTYKOWE)
Misia <3
02-01-2012, 16:14
Nie lubie dotykowych telefonów... Mialam ich az nadmiar -.-
Teraz mam SE c510 i jest git, wszystko ma od programów do neta (opera mini) po latarkę... XD
Ale jak juz wybierasz to arc s reszty nawet nie oglądaj ;>
Grongrin
02-01-2012, 16:24
Proponuję wziąć Sony Ericsson Xperia Arc S. Samsungów nie polecam, a ten model jest lepszy od Sony Ericsson Xperia Play.
Patryk1551
02-01-2012, 18:50
Nie bawiłem się tym sonym arc, więc nie wiem, ale galaxy s2 jest zajebiaszczy.
A i nie słuchaj tego gościa, co napisał "nie bierz szajsungów"
Samsung to nie ta firma co kiedyś ;d Naprawdę telefony dotykowe mają super. W ogóle Samsung poszedł znacznie do przodu z technologią.
Ten Arc ma troszkę lepszy aparat, procka. Jeżeli ja bym miał wybierać wziąłbym Galaxy ;d Ze względu na ekran.
ja polecam samsunga soft ics i jest wyjebany :D jedynie z bateria srednio ;/
skoro nie polecacie samsungow powiedzcie dlaczego ?
to ze ktos nie lubi dotykowcow to jego sprawa teraz sa pojemnosciowe ekrany i sa czule :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.