PDA

View Full Version : WIZJA LOKALNA: Warszawa (Siejek,Klasiik,3-6,Muflon,Solar,Pjentak,Danny,Plejer,Wiciu,R

swiety mikolaj
01-01-2012, 14:39
http://www.youtube.com/watch?v=Fjdmqr5KixA&feature=player_embedded#!

"WIZJA LOKALNA: Warszawa" to spontaniczna inicjatywa Solara i Zbyla, którzy postanowili zorganizować swego rodzaju odpowiedź na akcję "Popkiller Młode Wilki - Na Front". Dlaczego? Powód jest bardzo prosty - pokazać, że w stolicy również jest wiele "młodych wilków". W numerze udzielają się: Siejek, Klasiik, Trzy-Sześć, Muflon, Solar, Pjentak, Danny, Plejer, Wiciu oraz Rin. Produkcją, realizacją, miksem oraz masteringiem zajął się Zbylu w NADstudio. Skrecze/cuty zrobił DJ Olin.

w sumie im wyszło.

NNFOF
01-01-2012, 15:23
szybki jesteś

dobra odpowiedź na popkillera

Zarexoholik?
01-01-2012, 15:29
No zajebiście mi się podoba. Muflon się nawet odnalazł!

Franco de la Pucio
01-01-2012, 15:44
Całkiem, całkiem. Podoba mi się :>

vide cul fide
01-01-2012, 17:58
Gimby, które myślą, że są nie wiadomo jakimi kozakami - chujnia.
P.S. tyle wacków, że aż musieli ksywy napisać na teledysku bo by nikt nie ogarnął kto jest kto.

unk
01-01-2012, 18:50
Gimby, które myślą, że są nie wiadomo jakimi kozakami - chujnia.
P.S. tyle wacków, że aż musieli ksywy napisać na teledysku bo by nikt nie ogarnął kto jest kto.

idz sluchac eldoki albo grubsona

@t
lajtowe

@down
białas akurat tu nie nawijał, nie wiem jak można uwazac ze bialas daje slabe rapsy, zajebisty charakter i flow ktore buja głową.
http://www.youtube.com/watch?v=RinRhGO3mps
jezeli ktos nie kuma klimatu musi byc naprawde przykry :mad::mad:

vide cul fide
01-01-2012, 23:55
@up
Nie słucham kominiarza, który czyści miasto jak coprobo a kto to grubson bo pierwsze słyszę.

Zresztą nie napisałem prawdy? Te typki w każdym kawałku jaki wypuszczą pierdolą jacy to oni są zajebiści, póki oni żyją to hiphop nie zginie, że są ***** legendami a dużo więcej lat niż ja nie mają... Legendą Polskiego rapu to jest Ostry, Peja(którego też nie słucham, lecz nie można powiedzieć, że legendą nie jest) czy taki Liroy a nawet ten śmieszny Tede. Usłyszysz "Peja, O.S.T.R." itp i od razu wiesz o co chodzi a ja ***** słyszę Solar czy jakiś Białas i myślę, że to przezwiska dzieci z podstawówki.
Grupa pajaców nic więcej.

Mr Fsza
04-01-2012, 17:55
świetna nuta podoba mi się wszyscy wymiatają pozdro ;d.

Okey
04-01-2012, 18:02
so nice fajny projekt fajni ludzie fajna muzyka

Viseq
10-01-2012, 21:53
Jak jest Muflon, 3-6, Solar i Plejer to przecież nie może być coś chuyowego.