View Full Version : Problem z C6
Witam.
Niestety telefon po części nie przeżył sylwestra, objawy: nie działa połowa dotyku (ekranu). Z biby pamiętam, że wypadł mi parę razy z rąk. Wiem, wiem, że nie nosi się na melanże telefonów, ale matka mi go w ostatniej chwili dała i elo. Telefon mam 10 miesięcy, czyli jeszcze 14 na gwarancji. Czy przyjmą go, jeżeli powiem, że samo się zepsuło?
Pzdr.
ile ew. kosztowałaby naprawa?
Krulowiec
02-01-2012, 18:42
Sam mam C6, ale sprawuję się bardzo dobrze spadła mi baaardzo dużo razy i nadal się trzyma, co do "objawów" to może taśma, ale ręki to sobie uciąć nie dam. Sam mam zamiar odesłać mój telefon do gwarancji, ponieważ nie działa mi aparat. Skoro masz gwarancje to wyślij, może coś poradzą.
Jeśli jest to uszkodzenie mechaniczne to może być ciężko z tą gwarancją, jak nie jest mocno 'walony', tzn. obudowa ma jakiś swój stan to można spróbować wysłać na gwarancję. Ogólnie z tego co słyszałem, to telefon ten cieszy się dosyć dobrą opinią. Paru kolegów ma i chwalą.
Zależy w jakiej sieci masz telefon przyjać go przyjmą na gwarancję ale nie wiadomo czy go naprawią jestem pewny, że do 200zł masz naprawę za darmo więc tylko martw się czy naprawią Ci ekranik o ile go zaniesiesz na gwarancję :o
Jeśli jest to uszkodzenie mechaniczne to może być ciężko z tą gwarancją, jak nie jest mocno 'walony', tzn. obudowa ma jakiś swój stan to można spróbować wysłać na gwarancję. Ogólnie z tego co słyszałem, to telefon ten cieszy się dosyć dobrą opinią. Paru kolegów ma i chwalą.
Obudowa jest jak nówka, bo okleiłem ją carbonem, ale już zdjąłem i pousuwałem wszystko co ściągnięte hehe ;p jednym słowem przygotowane do wysłania. Na telefon nie narzekam, też mi upadł wiele razy, ale ostro w dupsko musiał dostać w sylwka :/
sorka za doubla, ale czy ktoś wię jak dokonać kalibracji ekranu w c6?
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.