Zaloguj się

View Full Version : Namelock - Ja si? pytam, dlaczego.

KaZeK
04-01-2012, 15:06
http://img33.imageshack.us/img33/2303/namelockg.png

Jedno pytanie (lub kilka). Dlaczego ta postać dostała namelocka? W jakim sensie utrudnia identyfikacje? Wiem że są ludzie lepsi i gorsi, ale nick nie łamał żadnego punktu w regulaminie. Więc pytam WHY?!

#down
Dodatkowa nagroda o której wiedziały tylko dwie osoby, extra.

Zarexoholik?
04-01-2012, 15:09
Pewnie dodatkowa nagroda za wygraną w konkursie! : d

Sciex
04-01-2012, 15:10
Tak jak to napisales "sa ludzie lepsi i gorsi" Dementos akurat jest ta lepsza osoba niz zwykly gracz dlatego dostal namelocka.

Azielu$
04-01-2012, 15:12
To powoli zaczyna być śmieszne. ;d Silvest namelock z dupy na 8.4, teraz Dementos tutaj. Tak samo Xiraz dostał namelocka, bo nick był niby podobny do 'Xixe'. ^^

Panek Kitara
04-01-2012, 15:16
Nic do Kamy nie mam, ale zastanawia mnie fakt czemu osoba która ma nick zgodny z regulaminem dostaje namelocka a ja mając postać z błędem w nicku staram się o namelocka od dłuższego czasu i 0 reakcji (:

Knight Lukas
04-01-2012, 15:22
Niestety to jest apo niektórzy mają przywileje których inni nie posiadają.

Tak samo postać budzok zmieniła nick na Budzok dzięki temu nie ma ani jednego bana :) dziwi mnie jedno czemu kicaii nie dostał namelocka albo taki Edzio first?

Xiraz podobne do xixe? Aha.. tak samo postacie First Xixe, Pierwszy Xelix powinny dostać namelocka :o i znajdzie się dużo takich

Xzaz!t
04-01-2012, 15:22
Są równi i równiejsi...

To co oni robią od dobrego roku jest co najmniej żałosne...

Ale tak wiem "my traktujemy wszystkich równo"

Karpek
04-01-2012, 15:23
Spokojnie - Tygrys/Splaxor na pewno znajdą jakieś wytłumaczenie - jak zawsze.

Wygląda na to, że osoby które mają jakąś pozycje na APO mogą sobie zmieniać nicki na swoich prywatnych postaciach jak im się zachce - supcio.

A np. char o nicku First Aziel dostał namelocka, bo był podobny do Aziel Vara. W takim razie wszyscy pierwsi ownerzy którzy mają postacie jak First Bart, First Xixe dostaną namelocki? Debilizm. xd

KaZeK
04-01-2012, 15:23
Tak samo postać budzok zmieniła nick na Budzok

Nie dostał nlocka tylko zmieniono mu z małego b na duże B. Jak kicaii napisze raporta to też dostanie.

Kimus The Master
04-01-2012, 15:30
[03/01/2012 23:54] Dementos -> change nick to: Dementis

Jesli dobrze pamietam to kiedys byl ktos o nicku Dementis w ekipie xD ale mozliwe ze sie myle

Varbeerg
04-01-2012, 15:30
Normalka :) tak samo było z Ketrabem ^^. Ciekawe za ile ja dostane namelocka, bo mam name Wiesell XD

Sorc Kingow
04-01-2012, 15:33
Tu tak samo jest Issan na Issana tylko a dodali czy coś i gitara też to zauważyłem a przecież za co można dostać namelocka jak nick był właściwy tylko a nie było i odrazu ten namelock

^Gpiotras~
04-01-2012, 15:37
Śmiech na sali co tutaj sie dzieje ; d.

Ale znając życie to i tak ten temat zostanie usunięty xD.

KaZeK
04-01-2012, 15:40
Ale znając życie to i tak ten temat zostanie usunięty xD.

Przykro mi z tego powodu lecz oczekuję odpowiedzi.

Creatynka
04-01-2012, 15:45
Znam goscia ktory na 900 lvl pisal raporty bo mial nick "Balon" ,ale pisali ze za pozno na name locka z tego co sie orientuje dementos tez mial cos okolo tego lvl i dostal name locka -.-

NaPółEtatu.
04-01-2012, 15:53
Bez jaj XDD jak kazdy do kazdy, jak nikt to nikt to jest chyba prosta sprawa co? no i co z tego ze ma cos wspolnego z ekipa? wszystkich trzeba traktowac tak samo, nie on jest moderatorem/wymiennikiem on dostanie nlocka! a ktos inny prosi sie od kilku miesiecy i nie dostaje go choc ma blad w nicku no luz, robicie taki bajzel ze to jest glowa mala.

Pindol

TuRoczeK
04-01-2012, 15:55
To jest śmiech na sali :o
Powód daliście też niezły (: Lepszego się nie dało ?
Nlock na zawołanie, ja też tak chce!

Rebgal
04-01-2012, 16:00
Dawniej byl taki gracz jak Dementis i mial dosc duzy lvl jak na te czasy.Moze to przez to.Ciul wie dokladnie,dowiesz sie jak Tygrys cos odpisze.

Mr Fsza
04-01-2012, 16:27
po znajomości dostał proste i tyle .

Takanori~
04-01-2012, 16:39
Mnie to troche drażni, mam nick Palina na jednej z postaci, a nie ktorzy myslą, że jestem płci pięknej... Drażni mnie to więc ? Dostane nl ? Ahh, pozdro.
Jeżeli takowa postać dementis/dementos czy jakoś tak faktycznie kiedyś istniała to moim zdaniem w teraźniejszości to nie ma najmniejszego znaczenia. To takie "widzimisię" ekipy... Aha...

Viseq
04-01-2012, 16:39
Może dlatego, że jest 997 palladyn Demek?suchy żart. Nie mam pojęcia.XD i szczerze mówiąc nie obchodzi mnie to. Jak dla mnie może dostawać namelocki codziennie;[

Varbeerg
04-01-2012, 16:47
Przelej na kogoś konto a otrzymasz co tylko bd chciał ^^ teraz za to wszystko można!
#topic
Może poprosił?!

Tygrys
04-01-2012, 16:49
Mogłem się spodziewać, że będzie zaraz płacz :>

Dementos dostał namelocka tylko dlatego, że zmienianie ręcznie mu nicku (a konkretnie jednej literki) było dużo bardziej problematyczne i czasochłonne.

Dostał taką możliwość za to, że wygrał konkurs na najlepszego moda 2011 roku.
Ot, taki mały dodatek ;]

Jaki wy macie problem? Jemu akurat zależało na tej jednej literce, dlatego się zgodziłem. Jakby chciał zmienić całkowicie nick, to wtedy bym się nie zgodził. Ale jedna literka jeszcze nikomu krzywdy nie zrobiła :s

@ktoś tam up
Nie, nie było kogoś takiego w ekipie jak "Dementis" nigdy.

@i jeszcze ktoś up
Xiraz dostał namelocka ode mnie, lecz nie pamiętam już do końca dlaczego. Powód jest chyba podany, prawda? Ale było to chyba coś z tym, że go ludzie mylili z Xixe lub też z kimś innym - nie pamiętam. Z resztą nie powinno was to obchodzić, komu akurat daje namelocki i za co. Na pewno nie robię to "po znajomości", jak to pewnie niektórzy sądzą, ani tym bardziej "za coś". Ale to już wasza sprawa. Chcecie, to wymyślajcie sobie różne plotki - mnie to nie rusza ;] Bo jak to mówią (+/-) "ważne, że ja wiem jak jest naprawdę - zdanie innych mnie nie interesuje w tej kwestii".

Zamykam.