PDA

View Full Version : ABP Reloaded - Zapraszam

Drake Banned
05-01-2012, 17:34
Zapraszam was do gry ABP Reloaded, jest to gra dla fanów GTA ale nie tylko, może innym też przypadnie do gustu. Kilka słów o grze:
W tej grze mamy do wyboru 2 kierunki życia.
1. Policja - jesteś policjantem, robisz różnego rodzaju misje, oczywiście przez internet, łapiesz, zabijasz, przerywasz rabunki złodziejom, za to masz exp, kasę, a z czasem zakupisz lepsze bronie i auta własne.
2. Jak wyżej wspomniałem, drugim wyborem jest życie Kryminalne, dużo nie muszę tłumaczyć, ale moim zdaniem najciekawszy tryb;) Jest możliwość okradania sklepów, przy czym dodatkowo zarabiamy pieniądze, czego policja nie może i jak wyżej wspomniałem, też mamy różnego rodzaju misje, włamy, podpalanie, malowanie grafów, kradnięcie aut czy podpalanie ich.

Minusy gry:
Są chyba 2 największe minusy gry:
1. Możliwość donate, ale w jakiej grze jest to teraz nie możliwe.
2. Już dosyć dużo osób wykoksanych (w cholere dobrych).

Plusy gry:
1. Jest ona przez internet, co jest jednoznaczne z tym że możemy grać z innymi graczami, czy to z polski czy innego kraju.
2. Możliwość tuningowania samochodów.
3. Możliwość zakładania klanów(gangów).
4. Można grywać z kumplami, co jest bardzo ciekawe, bo jest taka możliwość że macie misje, bierzecie Vana, samochód półciężarowy i wchodzicie do niego w 4-5 i robicie konkretny wjazd w policje czy cokolwiek;)

Jeżeli jest ktoś zainteresowany grą to tutaj jest strona
http://www.gamersfirst.com/apb/?fbid=j3YalJBnBtF

mały filmik
http://www.youtube.com/watch?v=6STR3SEEuEg&feature=fvst

Graficznie gra jest super zrobiona;) Jeżeli ktoś jest zainteresowany grą, to zapraszam, możemy pograć razem, bo z ziomkiem już gram:) Wystarczy tutaj albo na pw podać nick Skype, bo bez tego nie da się grać, a kontakt musi być ;) I nick w grze;) Wszelkie pytania proszę składać tutaj.

@edit
Ahh i bym zapomniał postacie róbcie na serwerze 1, czyli Colby na West

Poziomek :P
05-01-2012, 19:20
Gra strasznie marna, nie polecam.

unk
05-01-2012, 19:42
I tak ściągam, heh
jutro sie odezwe

Drake Banned
05-01-2012, 21:42
Gra strasznie marna, nie polecam.

Jeżeli sie nie ogarnia to tak;) a wkręca nieziemsko

@unk
załatw skype to chętnie ci mały poradnik udzielę na skype;)

Xiraz
05-01-2012, 21:47
Gra jest dobra. Kumpel w nią pyka i poleca.
Sam mam zamiar trochę pograć na feriach jak czas będzie :P

05-01-2012, 22:36
Jeżeli sie nie ogarnia to tak;) a wkręca nieziemsko

@unk
załatw skype to chętnie ci mały poradnik udzielę na skype;)

Chyba w to grałem i wiem.

Drake Banned
05-01-2012, 23:51
Chyba w to grałem i wiem.

ja nie mówie że nie grałes, po prostu widać słabo ogarniałeś ;)

06-01-2012, 00:10
Co ma ogarnienie do jakości gry? Po prostu jest marna i tyle. Jakby była dobra to nie robiliby jej darmowej.

Ero Senin
06-01-2012, 00:26
@up
a co z league of legends? : (

06-01-2012, 00:29
@up
a co z league of legends? : (

Lol nie był kiedyś płatny.

Drake Banned
06-01-2012, 11:12
Co ma ogarnienie do jakości gry? Po prostu jest marna i tyle. Jakby była dobra to nie robiliby jej darmowej.

marna dlaczego ? bo nie ma tam skilli ? super czarów z ognia? Prawda taka że od nie dawna ta gra cieszy sie bardzo dużą populacją. Ale mało mnie tam obchodzi, jakbyś miał z kim grywac to za pewne inaczej byś do tego podchodził.
To tyle na twój temat. Koniec.

@Xiraz
jak pozakładasz postacie i konto to napisz;)

06-01-2012, 12:14
Ehh... poczytaj sobie o tej grze. Jakby cieszyła się dużą popularnością to nie robiliby jej darmowej. Po prostu była mega chujowa to znieśli abonament, żeby ktoś w to grał.

ByOuT
06-01-2012, 12:15
Gra jest marna. Jest to jedna z najgorszych gier 2011 roku. Zresztą czego można wymagać po grze, która najpierw kosztowała nieziemskie pieniądze, potem ją zamknęli bo nie przynosiła zysków. Kolejnym krokiem była sprzedaż gry do innego developera, a teraz zdzierają kasę za jakieś marne item shopy. Warto dodać, że w grze jest tyle cheatów, że aż krew człowieka zalewa. TOP 3 NAJGORSZYCH GIER UBIEGŁEGO ROKU.

Drake Banned
06-01-2012, 15:55
Gra jest marna. Jest to jedna z najgorszych gier 2011 roku. Zresztą czego można wymagać po grze, która najpierw kosztowała nieziemskie pieniądze, potem ją zamknęli bo nie przynosiła zysków. Kolejnym krokiem była sprzedaż gry do innego developera, a teraz zdzierają kasę za jakieś marne item shopy. Warto dodać, że w grze jest tyle cheatów, że aż krew człowieka zalewa. TOP 3 NAJGORSZYCH GIER UBIEGŁEGO ROKU.

Gram w to juz ponad tydzien i ani jednego cheatu nie widzialem ;) jakbys wiedział co czego jest ten pb i jak on jest teraz zrobiony to bys wiedzial;) a to ze cie np. jechali gracze ktorzy graja po 2 miechy w to to od razu nie znaczy że jest cheaterem czy hackerem.

ByOuT
06-01-2012, 16:05
Gram w to juz ponad tydzien i ani jednego cheatu nie widzialem ;) jakbys wiedział co czego jest ten pb i jak on jest teraz zrobiony to bys wiedzial;) a to ze cie np. jechali gracze ktorzy graja po 2 miechy w to to od razu nie znaczy że jest cheaterem czy hackerem.

***** mać człowieku, grałem w tą grę ponad 4 miesiące, jeszcze jak była płatna. To, że jest PB nie znaczy, że nie ma cheatów. Punkbuster ma to do siebie, że darmowe gry pierdoli, patrz Battlefield Play4free.

Maatinii
06-01-2012, 16:27
Ej ogarnij że komuś tak gra się może nie podobać i uszanuj jego wypowiedź. Na siłe starasz się promować tą grę. Nie sprawdzę tego tytułu wole pograć w sampa.

Drake Banned
06-01-2012, 20:40
Ej ogarnij że komuś tak gra się może nie podobać i uszanuj jego wypowiedź. Na siłe starasz się promować tą grę. Nie sprawdzę tego tytułu wole pograć w sampa.

kolego ja mam gdzieś to że mu sie to nie podoba;) nie chce niech nie gra, tylko wiem jak jest:) gram w call of duty ogólnie od 5 lat jak nie wiecej, chętnie pokazałabym jak gram w call of duty 1 united offensive i jestem pewien że mi też by powiedział że jestem cheaterem:) po prostu goscie dobrze grają a nie cheatują. Bo jakoś teraz nie widze żeby jakikolwiek hacker był:) Ale nie kłóćmy się to nie ma sensu;)