PDA

View Full Version : Blocze Omena na quescie na uw

Evrlast
05-01-2012, 19:40
blocze omena na quescie na uw pisac prv nick Budzok

KaZeK
06-01-2012, 10:34
No ok, uznajmy że blokasz 'Omena' na Queście UW, a co z Devil Atomem? 2x Apo? 3x Glacius? 4x Wise Man? XD To samo się bloknie? Potrzebujesz ekipy typie i uwierz mi, NIKT do Ciebie się nie zwróci o pomoc.

#down
a czy on napisał że pomaga z kimś? Poza tym, on bloka samego Omena bo ma możliwości ominięcia solo roomów :)

scimex pallll
06-01-2012, 10:43
No ok, uznajmy że blokasz 'Omena' na Queście UW, a co z Devil Atomem? 2x Apo? 3x Glacius? 4x Wise Man? XD To samo się bloknie? Potrzebujesz ekipy typie i uwierz mi, NIKT do Ciebie się nie zwróci o pomoc.
A Kazek sie mylisz jednak :[
Bo alfons nie ma z kim czyscic uw, wiec moga razem zrobic serwis uw i tyle.

eterian
06-01-2012, 12:09
O.o

Trzeba coś zapłacić czy dowolnie to robisz? ;P

Viseq
06-01-2012, 12:53
Poza tym, on bloka samego Omena bo ma możliwości ominięcia solo roomów :)

że niby jak może je omijać?xd jak na moje to nie znajdzie sie nawet 1 ekipa, lus

Pospek^^
06-01-2012, 13:21
że niby jak może je omijać?xd jak na moje to nie znajdzie sie nawet 1 ekipa, lus

Podbijam, kołek 1400 ek nie umie ujebac, chyba ze sio skombinuje to wtedy jo :) wiesz ocb misiek :D

Zuczek
06-01-2012, 14:58

#down
a czy on napisał że pomaga z kimś? Poza tym, on bloka samego Omena bo ma możliwości ominięcia solo roomów :)

Ty to jednak jesteś przyjebany :confused:
Polecam mi już pomógł wykonać UW ;)