View Full Version : Na jakich portalach posiadasz konto?
Ryśku xD
06-01-2012, 20:58
Tak jak w tytule^^:):):)
Franco de la Pucio
06-01-2012, 21:17
Powinieneś był zrobić sondę wielokrotnego wyboru.
Posiadam konto tylko na fejsbuku.
Powinieneś był zrobić sondę wielokrotnego wyboru.
Posiadam konto tylko na fejsbuku.
Ja również na fejsbuku.
Lethornek
06-01-2012, 22:40
FB :rolleyes:
Only FB :D ..........................
Grongrin
06-01-2012, 22:42
Brak. (:
Zarexoholik?
06-01-2012, 22:45
Powinieneś był zrobić sondę wielokrotnego wyboru. [2]
Tylko i wyłącznie facebook. Reszta to syf, chociaż ostatnio coraz więcej gimbusów zaatakowało facebooka.
Facebook.
W sumie na nk też mam nadal, ale nie używam od daaaaaaawna.
Jedynie mam konto na nk na które praktycznie nie wchodzę. Na facebook'u miałem konto ok.2 tygodni, ale zobaczyłem, że jest totalnie pokurwiona ta strona i nie ma co tam szukać jak dla mnie dlatego usunąłem konto :) fejbuk ogólnie jak dla mnie jest niesamowicie śmieszny:>
Misia <3
07-01-2012, 00:02
Mam konta na nk i fejsie ale nie używam ich... Raz na jakis czas wchodze znaczyć kto napisal... Tyle ;>
IljaWaleriewiczKowalchuk
07-01-2012, 00:32
FB, NK, MySpace, Twitter, flickr, fotka, friends, brazzers, mofos, naughtyamerica, bangbross, youtube, hustler - bedzie tyle!
Pospek^^
07-01-2012, 00:52
Mam konta na nk i fejsie ale nie używam ich... Raz na jakis czas wchodze znaczyć kto napisal... Tyle ;>
Patrzysz w skrzynkę... i nikt nie napisał :\
Tylko facebook
YouTube (partnerskie), Joe Monster, FB, forum apo
Misia <3
07-01-2012, 09:38
Urzekła mnie twoja historia, ale bardzo mi z tego powodu wszystko jedno... Ja mam realne zycie, i to tak zaj3biste ze nie mam czasu w przeciwieństwie do ciebie siedzieć przed kompem i grac, bo ty gdyby nie restarty był bys online 24/7 pokemonie xd (bo jedziesz mi po wyglądzie - nie widząc mnie, a sam w lustro przeciez nie patrzysz... Props co do wygladu orangutana :))
#Topic
Juz sie tu wypowiadałam...
XDDDDDDDDDDDD!
Urzekła mnie twoja historia, ale bardzo mi z tego powodu wszystko jedno... Ja mam realne zycie, i to tak zaj3biste ze nie mam czasu w przeciwieństwie do ciebie siedzieć przed kompem i grac, bo ty gdyby nie restarty był bys online 24/7 pokemonie xd (bo jedziesz mi po wyglądzie - nie widząc mnie, a sam w lustro przeciez nie patrzysz... Props co do wygladu orangutana :))
Nom, a zdjecia to fake :[
#t posiadam 5cio letnie konto na fotka.pl jednakze nie logowalem na nie grubo ponad 3 lata xd
na to nk to ja wchodze raz na poł roku
Palladyn Zlosci
07-01-2012, 11:20
Ja mam tylko na nk, i wejde tyko oblookac komy wiadomosci i wychodze.
Fotka.pl / Nasza Klasa / Facebook / Photoblog
Kowal'4.0
08-01-2012, 13:25
Powinieneś był zrobić sondę wielokrotnego wyboru. [2]
Tylko i wyłącznie facebook. Reszta to syf, chociaż ostatnio coraz więcej gimbusów zaatakowało facebooka.
No wlasnie coraz wiecej gimbusów atakuje fb po co zalozyles konto znowu jeden gimbus wiecej :(
@Topic
Tylko facebook
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.