PDA

View Full Version : Pani Ba?ka - akcja kupa!

'Oxidosis'
07-01-2012, 15:21
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9e7ojyz3we0#!

Myślałem, że nie wyrobię ze śmiechu xD trzeba zobaczyć!

SedaN*
07-01-2012, 18:47
Baśka zawsze spoko, a ostatnio ją widziałem koło galerii we Wrocku ;D

TuRoczeK
07-01-2012, 20:04
Dobre to jest xd. Baśka rządzi!

Mów mi królu
08-01-2012, 21:50
Chyba najbardziej komercyjna osoba w Polsce-przykre.

Franco de la Pucio
08-01-2012, 21:56
Chyba najbardziej komercyjna osoba w Polsce-przykre.

Podbijam.

Na początku jej odcinki były fajne, ale teraz to dno. Te laski były na bank podstawione.

'Oxidosis'
08-01-2012, 22:07
Czemu przykre? Bo udało jej się wypromować w necie, dzięki czemu zarabia jakieś tam pieniądze? Nie mam nic do ludzi, którzy piszą, że to co robi Baśka, jest przykre - spoko, to ich opinia. Ale uważając, że ona jest przykra, przemawia przez nich zazdrość. Ja osobiście ją podziwiam, że wypromowała się w tak głupi sposób. Poza tym, panie na górze, radziłbym Ci się lepiej zapoznać z tą osobą, zanim zaczniesz wypisywać jakieś bzdety.

Mów mi królu
09-01-2012, 18:18
Czemu przykre? Bo udało jej się wypromować w necie, dzięki czemu zarabia jakieś tam pieniądze? Nie mam nic do ludzi, którzy piszą, że to co robi Baśka, jest przykre - spoko, to ich opinia. Ale uważając, że ona jest przykra, przemawia przez nich zazdrość. Ja osobiście ją podziwiam, że wypromowała się w tak głupi sposób. Poza tym, panie na górze, radziłbym Ci się lepiej zapoznać z tą osobą, zanim zaczniesz wypisywać jakieś bzdety.

tak, zazdroszcze jej, że w wieku [60\70lat] jest najglupszą, najbardziej chamską i pozbawioną taktu starą babą, która leci na kase jak pojebana.

Devorious
09-01-2012, 19:50
tak, zazdroszcze jej, że w wieku [60\70lat] jest najglupszą, najbardziej chamską i pozbawioną taktu starą babą, która leci na kase jak pojebana.

pewnie nie sprzatasz gowna po psie i pierdolisz