Zaloguj się

View Full Version : zmiejszenie hitow Druida z czaru exevo mas mort.

Dargaan
08-01-2012, 14:59
Witam!

Chce aby druid mial mniejsze hity z czaru exevo mas mort gdysz na podczas walki inna profesja ma mniejsze szanse na zwyciestwo. Druid ma malo hp a wiecej many wiec mozna zwiekszyc zuzycie many tego czaru o 2 razy wiecej.

Viseq
08-01-2012, 15:02
gdysz
PEWNIE!

@oczywiscie idiotyczny pomysl, siema!

Bambucha Rook
08-01-2012, 15:06
Witam!

Chce aby druid mial mniejsze hity z czaru exevo mas mort gdysz na podczas walki inna profesja ma mniejsze szanse na zwyciestwo. Druid ma malo hp a wiecej many wiec mozna zwiekszyc zuzycie many tego czaru o 2 razy wiecej.

Fajnie wiedziec teraz profesje magiczne ostro dostaja po dupie od ek (nie wiem jak w przypadku rp) i chcesz jeszcze zmniejszac hity? Ogarnac Knighta lepiej jest a nie zmniejszac Ed ja bym nawet Ed polepszyl ale w nie duzym %

i ogranij sie z tymi propozycjami noł nejmie -.-

~Bocianex~
08-01-2012, 15:12
Fajnie wiedziec teraz profesje magiczne ostro dostaja po dupie od ek (nie wiem jak w przypadku rp) i chcesz jeszcze zmniejszac hity? Ogarnac Knighta lepiej jest a nie zmniejszac Ed ja bym nawet Ed polepszyl ale w nie duzym %

i ogranij sie z tymi propozycjami noł nejmie -.-

podbijam...nie dosc,ze robi w kij bledow to jeszcze propozycje z dupy wymysla

'Boonek
08-01-2012, 15:16
Witam!

A ekowi zabierzmy exori max i niech bije z samego exori, bo przeciez to profesja do bloczenia a nie bicia i nie powinien miec czaru typu 'ue' ponadto zmienmy obszar wszystkich broni do 1sqm bo przeciez ek to nie rp i powinien bic tylko w zwarciu :] Tak samo w przypadku paladyna, nalezy zabrac ue i zabrac mozliwosc uzywania golden bolta i uw ... przeciez paladyn bije hity mlee a nie z magii :O

#T Wyjdz stad, jestem na nie

Wrzelkie korzystanie z czaru jest dobre

Wtf?

Franco de la Pucio
08-01-2012, 15:17
Jak zwykle genialna propozycja, która zapewne będzie wprowadzona.

Oczywiście jestem na nie.

Arab
08-01-2012, 15:17
hehe idiotyczny pomysł XD
Nie wiem skąd Ci taki pomysł przyszedł do głowy xD

Soi
08-01-2012, 15:27
ahhh, no taaaakk! :D czyli za czar 2000 many? ;d BRAWO! :)
Zamknijcie temat, prosze...

Mooncry
08-01-2012, 15:46
ahhh, no taaaakk! :D czyli za czar 2000 many? ;d BRAWO! :)
Zamknijcie temat, prosze...

Najlepiej niech go usuną.

@top
Płacz, bo przegrywasz? Było wziąć druida, jestem na nie :mad: