PDA

View Full Version : Magic Axe Quest

Mieniu
08-01-2012, 16:38
Witam. Mam taki problem, że gdy już przejdę labirynt kładę hefajstos hammer, klika dźwignie, ale taki chmurki się pojawiają :D i nie mogę wejść. Pisze u npc Rodohi, on odpisuje "nie mam czasu na rozmowę", a sonia to w ogóle nie odpisuje nic... Pomocy.

#Down w guest logu wyraźnie pisze, że m axe nie wykonane.
#2x down Byłem u tego rodo na zachodzie, ale on nie ma czasu na rozmowe.

yakapushi2
08-01-2012, 16:41
Wyjścia są 2 :

1. Albo już masz done ten quest ( w przypadku gdy kupiłeś postac, a stary właściciel cię oszukał )

2. Nie masz hefajstos hammera tylko battle hammer.

Viseq
08-01-2012, 16:54
a byles u tego npc w city co daje runke ?:> moze z nim musisz pogadac czy cos

Sciex
08-01-2012, 18:17
Czyli nic nie pozostaje jak napisac do npc Aqqar czy jakos tak, na pewno to rozwiaze sprawe:)

Szyszus
08-01-2012, 18:46
a sonia to w ogóle nie odpisuje nic

tu jest pies pogrzebany, bo odpisałaby, że ma hammera na sprzedaż ;), musisz do niej napisać :D

Mieniu
08-01-2012, 19:32
19:30 Aqar: Udalo sie! Dziekuje! Uratowales mi zycie. Jesli mozesz, wroc do Roda i powiedz mu, zejeszcze tu zostane jakis czas i niech sie nie martwi. Zanim jednak pojdziesz, musisz wiedziec, ze gdzies wtym labiryncie znajduje sie pewien potezny przedmiot, ktory na pewno by Ci sie przydal. Jest on jednak chroniony przez kreatury zyjace w tym labiryncie. Przedmiot ten, znajduje sie w pewnejsali, do ktorej mozna sie dostac tylko w jeden sposob - skladajac w ofierze Mlot Hefajstosa (Hammer of Hephaestus).
19:30 Aqar: Zapytaj mojego brata, on na pewno bedzie wiedzial jak zdobyc mlot. Powodzenia!

No co ja mam zrobić : /

Sciex
08-01-2012, 19:34
19:30 Aqar: Udalo sie! Dziekuje! Uratowales mi zycie. Jesli mozesz, wroc do Roda i powiedz mu, zejeszcze tu zostane jakis czas i niech sie nie martwi. Zanim jednak pojdziesz, musisz wiedziec, ze gdzies wtym labiryncie znajduje sie pewien potezny przedmiot, ktory na pewno by Ci sie przydal. Jest on jednak chroniony przez kreatury zyjace w tym labiryncie. Przedmiot ten, znajduje sie w pewnejsali, do ktorej mozna sie dostac tylko w jeden sposob - skladajac w ofierze Mlot Hefajstosa (Hammer of Hephaestus).
19:30 Aqar: Zapytaj mojego brata, on na pewno bedzie wiedzial jak zdobyc mlot. Powodzenia!

No co ja mam zrobić : /

Teraz lec do Roda ktory znajduje sie za zachodnia brama City.