Zaloguj się

View Full Version : E ring !!!!!

sPoxter
09-01-2012, 14:22
Siema, chce znać waszą opinie na ten temat.
Bo mi zdaje się że energy ring powinien być tylko na postaci magicznych..
Bo gdy widzę że gościu siedzi daszek 2k ek + nie dość że ma ok.60k HP !!
To jeszcze dochodzi do tego e ring nie sądzicie że to troszkę za dużo ?

Zauważ to że ek nie ma utamo vity i w tym jest na - i dlatego używa e ringa .

Ek też może użyć e ringa jak jest na redzie i szybko może w tym czasie wy uh'ać do full'a.
Jest mi to obojętne ale dla ek'a powinien być zmniejszony czas e ringa użycia o połowe

Nie rozumiem ciebie.. tylko popatrz że ek z tym ringiem to jest lipka... Ek nie powinien mieć ringa, a nad Pallem można by było się zastanowić :)

płacz, ale znowu ek ma mało many, zbić mu tego ringa to jest chwila?

Sory, ale to nie jest płacz tylko opinia moja na temat tego. Nie widzisz że e ringi powinny być dla md/ed? -.-

Wiemy że z e rinngiem postacie magiczne mają chociaż małą szanse na ubicie Knight'a.. ;)
Ale nawet z ringiem ciężko jest ; d

Ja jestem na nie ;p
Jak ktos up napisal ze EK nie ma utamy wiec ring sie nalezy kazdemu ;d

Wiesz ale ek 2k ma 35k hp więcej niż ed/ms ;)

Bo w pvp nie dość że ma bardzo dużo HP to jeszcze ring to już po grane.. Szanse? Zerowe.

Na pvp tak ale dajmy na to przykład:

Postać Bart idzie z ekipą na creatora nie wyuhają go i bez ringa on by padł a z ringiem jest szansa, że nie padnie.
Nie wiem czy jest możliwość, ale można by było zrobić takie coś, że jak knight bije się (pvp) energy ring mu nie zadziała, jak knight na potwora idzie zadziała mu.

Nie wiem czy jest możliwość zrobienia takiego czegoś
Ale dobrze wiadomo że knight to pierdolon* czołg -.- ?
A co do Rook to e ring chyba by działał gdy by się zabrało tylko EK c' ne -.-

Sorc Aka Siochacz
09-01-2012, 14:36
Siema, chce znać waszą opinie na ten temat.
Bo mi zdaje się że energy ring powinien być tylko na postaci magicznych..
Bo gdy widzę że gościu siedzi daszek 2k ek + nie dość że ma ok.60k HP !!
To jeszcze dochodzi do tego e ring nie sądzicie że to troszkę za dużo ?

Zauważ to że ek nie ma utamo vity i w tym jest na - i dlatego używa e ringa .

Ek też może użyć e ringa jak jest na redzie i szybko może w tym czasie wy uh'ać do full'a.
Jest mi to obojętne ale dla ek'a powinien być zmniejszony czas e ringa użycia o połowe

2sty
09-01-2012, 14:44
płacz, ale znowu ek ma mało many, zbić mu tego ringa to jest chwila?

TuRoczeK
09-01-2012, 14:45
Jest dobrze, jak jest.
Ringi powinny być dla każdej postaci.

#Sorc Aka Siochacz

A co to da, że skrócisz czas o połowe? :o Z 10min na 5? Jeden chu*.
Zamiast jednego 10minutowego kupisz dwa 5minutowe.

Takanori~
09-01-2012, 14:50
@sorc kingow
Nie sądze by jakie kolwiek zmiany wprowadziło to co proponujesz...
@top
Osobiście uważam, że to nie ma sensu... To pokazuje tylko jakim pvp ktoś dysponuje... Tak więc NIE.

Miodek
09-01-2012, 14:52
głosuje na tak ,to swietny pomysł ale jest minus Energy ring jest specjalnie stworzony by postacie nie magiczne mogly go urzywać ek/rookplayer

Avi
09-01-2012, 14:56
Powinien być tylko dla magicznych, ale czasami przydaje się w expie dla innych profesji np.trap..

'Boonek
09-01-2012, 14:58
Zeby jeszcze go zakladali recznie... teraz rozgrywka jest calkowicie nie fair.. jestem ofc na tak

Rebgal
09-01-2012, 15:12
Co do tych ringow najlepiej wypieprzyc je calkiem:D same cioty tylko potrafia uzywac i potem sie podniecaja ze ubili z e ringiem..

SaQ
09-01-2012, 15:21
Jestem na tak ,bo kurde i tak e jest kox a jak ringa włoży to my zbijemy mu manę lecz on już ma full hp ,a więc w końcu to my padniemy a on będzie się cieszył z zabicia nas ;S

Jestem na TAK!

Arcano Druid
09-01-2012, 15:35
Ja jestem na nie ;p
Jak ktos up napisal ze EK nie ma utamy wiec ring sie nalezy kazdemu ;d

SoniQ
09-01-2012, 15:37
jestem na tak, ek to czolg wiec zabranie mu ringa nie zrobi zadnej roznicy

KaZeK
09-01-2012, 15:38
Jestem na nie, czasem zdarzają się sytuacje że ring ratuje mi dupsko (np. na exe). Jest to bardzo przydatny item.

Sciex
09-01-2012, 15:40
Niby dlaczego e ring ma byc tylko dla profesji magicznych? Z racji ze ek nie ma utamy powinien miec mozliwosc uzywania energy ringa!

Jestem na NIE.

Zarexoholik?
09-01-2012, 15:55
Z racji tego, że energy ring u knighta to już przesada jestem za tym by energy ring był dla druida, sorca i pala.

Franco de la Pucio
09-01-2012, 16:07
Generalnie jestem na nie. Ek od zawsze był czołgiem i nim pozostanie. A jeżeli e ring będzie miał ograniczenia, co do profesji, to niech rp też nie będzie mógł go używać.

Heliss
09-01-2012, 16:12
Tak, zabierzmy jeszcze ek'owi uh i czar exura oraz zmiejszyć siłę exori max o 90%. Będzie płacz? Wtedy to dopiero jest za przeproszeniem prze chuj.

Jestem na nie. EK nie ma utamy, więc ma prawo używać e ringa, tak samo jak Magic Emerald Ring, czy także might ringów.

Jak zabrać e ring ek'owi - to także profesjom magicznym. NIKT już nie będzie płakał, że nie można ubić ms/ed/ek.

@Topic
Jestem na WIELKIE NIE

Mr Fsza
09-01-2012, 16:26
Jestem na Nie dlatego że Energy RIng jest potrzebny dla graczy rookard jak komuś braknie ihów/lf pada zaraz i jeszcze najazd robią w mieście .
to jest jedyna zasłona by nie paść ;dd.

postać magiczna ma to tego czar dobrze jest zawsze tak było i tak zostanie

~Bocianex~
09-01-2012, 16:27
Co za durny pomysl z kazda propozycja te pomysly sa coraz gorsze...
ofc na nie -.-

Lethornek
09-01-2012, 16:37
Matka wie że ćpiesz ?

#t
Nie.

Jestem na Nie dlatego że Energy RIng jest potrzebny dla graczy rookard jak komuś braknie ihów/lf pada zaraz i jeszcze najazd robią w mieście .
to jest jedyna zasłona by nie paść ;dd.

postać magiczna ma to tego czar dobrze jest zawsze tak było i tak zostanie

A słyszałeś u runie UH ? :o
Kup sobie taką, będziesz wtedy całkowicie prze kozak
ps.
Robimy Mast mi de mjuzik na skype ?
Zaśpiewasz znów piosenke o apo ?
3 razy na NIE i dziękujemy Fsza xDD!

Dragon Slash
09-01-2012, 16:48
Wy naprawdę macie zero pvp??
że nie możecie e ringa ek zjechać???Ile on ma many 10k?

NIET

Refresh
09-01-2012, 16:57
Na pvp tak ale dajmy na to przykład:

Postać Bart idzie z ekipą na creatora nie wyuhają go i bez ringa on by padł a z ringiem jest szansa, że nie padnie.
Nie wiem czy jest możliwość, ale można by było zrobić takie coś, że jak knight bije się (pvp) energy ring mu nie zadziała, jak knight na potwora idzie zadziała mu.

Miodek
09-01-2012, 17:17
Temat zmienił sie na usunać E ringa dla Knighta /a tak co do ringów to co wy na to by Might ringa dalo sie kupowac w sklepie :)??

Mieniu
09-01-2012, 17:27
Niby dlaczego ms/ed ma bronić się ringiem w krytycznych sytuacjach ? Ek bd mial 50% hp Ty zaczniesz spamować, zarzucisz ringa i ek nie ma żadnych szans. Dobrze jest, jak jest, wystarczy to ogarnąć.
#
Jestem na Nie.

Soi
09-01-2012, 17:43
Nie, E ring jest dla all i koniec, knight ma malo many wiec nie potrzeba tego blokowac. A might jest tylko dla knighta?? wlasnie..

Anonimowy
09-01-2012, 18:19
Może zacznijmy od tego, który mądry EK wrzuca e ringa? Jak już ktoś wcześniej wspomniał ek ma tak "dużo" many że dostanie combo i ją traci. Na cholerę kombinować?

@Mieniu
Często oglądam jak się tłuką na daszku, bardzo rzadko widziałem u ek ringa :P

Mieniu
09-01-2012, 18:22
Może zacznijmy od tego, który mądry EK wrzuca e ringa? Jak już ktoś wcześniej wspomniał ek ma tak "dużo" many że dostanie combo i ją traci. Na cholerę kombinować?

Trzeba Ogarniać mane na ek, jeżeli chce się ringa używać. : /

Takanori~
09-01-2012, 18:40
Temat zmienił sie na usunać E ringa dla Knighta /a tak co do ringów to co wy na to by Might ringa dalo sie kupowac w sklepie :)??

Kolego, o ile mnie pamięć nie myli kiedyś była taka możliwość, a nie ma jej z jednego prostego powodu... Przy pk'owaniu otwierasz kilka gbp z might ringami + auto zakładanie i jesteś hardkorem.
@top
Wypowiadałem się.

Hegez89
09-01-2012, 18:40
jestem na NIE.............

Caydon
09-01-2012, 18:59
Xixe:
HP: 95213
MP: 33763

Edzio first
HP: 40937

Używając e ringa na EK inna profesja ma jakies szanse?
Przykladowo 3100EK bije 11500 + 10 k critical
ED 14k + 6k- critical
Wieksze combo ma knight, ma 2x+ wiecej HP, duzo many wniosek?

E ring tylko dla magicznej
EK zmniejszyc HP, wywalic uw lub zrobic na 1sqm.

Dodam jeszcze, ze bez ringa nie ma szans zabic mniejszego knighta

Niby dlaczego e ring ma byc tylko dla profesji magicznych? Z racji ze ek nie ma utamy powinien miec mozliwosc uzywania energy ringa!

Czyli nie powinien bic z e maxa bo jest tylko do blokowania
Tak samo z UW, knight bije na 3sqm z magii? Niech bije z m axe

Jestem na nie, czasem zdarzają się sytuacje że ring ratuje mi dupsko (np. na exe). Jest to bardzo przydatny item.
Nasza wina, ze 3000 ekiem nie ogarniasz exe? My je zabijamy prof. magicznymi...

Pospek^^
09-01-2012, 19:32
Nie rozumiem ciebie.. tylko popatrz że ek z tym ringiem to jest lipka... Ek nie powinien mieć ringa, a nad Pallem można by było się zastanowić :)

Sory, ale to nie jest płacz tylko opinia moja na temat tego. Nie widzisz że e ringi powinny być dla md/ed? -.-

Jesli to jest twoja opinia to ci sie dzialy pojebaly

# Jak widzisz ze ed/ms ci wali z wanda/uw i sie vita , nastepnie ci spamuje, to ty tez chcesz go na spama wziasc i kazdy ed na apo zaklada tego ringa na red hp i w tym momencie gdyby ek nie mial ringa to by chuja zrobil, chyba ze ucieklby, a ze masz tego smiesznego 1600 ms i sam uzywasz ringa, chcesz wyplakac zeby nikt inny jak ed nie zakladal ? A jak pisali, zeby zmienili wartosci ue w uw u rycerzy to co pisales? ZOSTAWCIE JAK JEST, EJ !!11

Wiec wyjdz :]

PS. Gdybys tak zarzucil temat usuniecia e ringa to oczywiscie na tak, tylko ze wtedy twoj 1600 ms lezy w walce z 1200 ek

Vinai
09-01-2012, 19:44
Tak tylko dla postaci magicznych bo to denerwujące jest wale z typem solo z ekiem nie dość ,że ma 50 lvl więcej to na e ringu wali chwilkę i ucieka... Tylko dla postaci magicznych !

Kto$
09-01-2012, 20:11
Usunąć e ringa dla ek!! żałosne jest to że ek wali tyle co profesje magiczne(max+uw) ma prawie 3x więcej hp a na dodatek na redzie wrzuca ringa i odnawia sobie hp do fulla a co magiczne mają zrobić chwila nie uwagi i ded żałosne to jest ek najlepszy bo członkowie ekipy grają tą profa. Dodatkowo zmienić sqm uw u ek nie ma bicia bo takie itemy jak m mace i m axe są już nie używane. 1 sgm uw u ek chcesz więcej ubierz mls m axe ;)

Takanori~
09-01-2012, 20:28
Dlaczego mają zabrać ek'owi energy ringa ? Dajcie spokój zerowcom. Niech mają coś od życia... Moim zdaniem ek ma takie samo prawo jak inne profesje do używania energy ringa. Owszem, to denerwujące kiedy jakiś idiota nie ogarniający swojego ek'a za kcc zarzuca ringa na palec i jedzie dalej, ale i tak jestem na nie... Sam nie używam go, niezależnie jaką profesją gram, bo dla mnie on jest poprostu zbędny.

Azielu$
09-01-2012, 20:31
Zeby jeszcze go zakladali recznie... teraz rozgrywka jest calkowicie nie fair.. jestem ofc na tak

Dokładnie. Teraz dużo osób lata z auto ringiem lub ringiem na hocie. Jak na moje to przydałoby się znowu zbalansować profesje, ale tym razem usuwając e ringa.

Jarken
09-01-2012, 21:26
Cry cry cry, co Cie obchodzi jakiś 2 k EK, ja też wiele razy radzę sobie energy ringiem i bardzo mi to pomaga i nie mówie że nie wygrał bym bez niego, po prostu mi to pomaga (bez spiny plx). A jak ciebie koszą inni z e ringiem (czyt pall i ek) to kup EK i z głowy. Nie rozumiem cie. Jeśli administracja posunie sie do usunięcia go dla EK będzie to jedno z głupszych posunięć.

Generalnie kiedyś nie używałem ringa, ale od jakiegoś czasu czyli kilku miesięcy mam go już ciągle w miejscu na strzały i bardzo pomaga, i nie tylko w pvp. Gdy leje mnie jakiś lepszy boss, albo zbloczy kilka np Wardów e ring się przydaje i naprawdę potrafi często uratować dupę przez dodanie tych 17 k many / hp.

Jasne że nie.

Delorian17
09-01-2012, 21:45
Wg. mnie nie powinni usuwać e ringa dla ek/rp.
Jest to item dostępny dla każdej profesji i niech tak zostanie, ekowi czy pallkowi też się przydaje przy np. walce z większym lvlem.
Jedyne co powinna administracja to zrobić aby u magicznych profesji wchodził zdecydowanie szybciej, bo są takie sytuację że nie zdąży wejść a tu już ded :D

Wieczny Knightt
09-01-2012, 21:46
Moim zdanie jest dobrze e ring pomaga nawet na bossach zakładasz e ringa aby vitasz i masz full hp a tak padasz bo ek na 2k lvl uham się po 12k (tzw. uhalem bo mam bana)

Drenthe :Jedyne co powinna administracja to zrobić aby u magicznych profesji wchodził zdecydowanie szybciej, bo są takie sytuację że nie zdąży wejść a tu już ded Zgadzam się z panem w 100% miałem takie sytuacje jak grałem jeszcze Tiusem

Shakur Shooter !
09-01-2012, 22:06
Dobry pomysł ed i ms jak usuną go dla ek nie bd w dupie bo teraz ek i tak ma w chuj hp i jeszcze jak ringa da i spam to ed ms składa się jbc Tak

Miodek
10-01-2012, 08:00
Ek+e ring+uw (z którego bije jak palladyn) jest bez sensu

Rycerz który uzywa zdolnosci magicznych by szybciej sie uleczyc,bije z magicznego przedmiotu na odległosć

mam propozycje może zrobimy Master Knight który bedize miał jeszcze UE i exura sio?

Carmell
10-01-2012, 08:50
Jezu..
Ek nie ma utamki wiec daje e ringa , jest on pomocny w pvp chociazby to czemu ek ma nie korzystac z niego ? Nie rozumiem ..

Jestem na NiE

.Animal.
10-01-2012, 08:52
Zmniejszyć o trochę HP Knightowi i będziesz wszystko dobrze. A co do ringa większość osób teraz posiada bota i z tym powinno się coś robić

Sinisther
10-01-2012, 10:08
Jest dobrze tak jak jest, nie ma potrzeby tego zmieniać.;)

~~<Biohazard>~~
10-01-2012, 10:46
Ale taki ms/ed bije 1-2 ue i ek nie ma many ;]

Shakur Shooter !
10-01-2012, 11:58
ta ale wystarczy mu to aby całe hp zaś mieć

Misia <3
10-01-2012, 15:36
Jesli chodzi o pvp zabicie druidem knighta na tym samym lvl jest prawie niemożliwe, jesli jeszcze knight używa e ringa jest to wręcz nieosiągalne... :(

Adasik
10-01-2012, 15:45
@Up Ty akurat masz pojęcie o pvp na apo, na którym nic nie osiągnęłaś :D

Podbijam leszcza z Brzeszcza. Jak się ma odrobinę ogaru w pvp, to jesteś świadomy kiedy ktoś może wrzucić e ringa. Jestem na nie.

Mooncry
10-01-2012, 19:34
Jak dla mnie ringi są po to, żeby je używać =/.
Jestem na nie, na rooku również się przydaje :mad:

Caydon
10-01-2012, 19:45
Wiekszosc po slowach Tygrys'a ("Nie bedzie balansu bo jest dobrze") zaczyna grac knightem dlatego nigdy propozycja ktora ma na celu osłabienie go nie przejdzie.

Prawda jest taka, nie dosc ze 3k+EK ma 95k hp 40-k many uha sie wiecej od prof magicznej bije podobnie ( wieksze combo) to jeszcze mogą latwo nas zabic uzywajac e ringa, g ringa... chociaz bez tego tez szans nie mamy.

#Najlepszy OTS w Polsce/ 10 GMów a nikt nie moze ogarnac balansu pvp ;0

Moim zdaniem EK ma 2x wiecej HP od magicznej to powiniem bic 2x mniej proste
My musimy dac 7 strzałów zeby zabic knighta a knight 3 zeby zabic nas;) beka

Viseq
10-01-2012, 22:06
Głupia propozycja. Nie raz uratowałem dupę sobie e ringiem na expie. I dlaczego rp/ed/ms mają używać e ringa, a ek już nie? Nie przesadzajmy.

Miodek
11-01-2012, 06:54
Moim zdaniem nie ma sensnu zakłądać takich tematów jak obniżyć knighta
dopouki ktoś z ekipy nie da tego pomysłu,ani nie zobaczy co sie dzieje z ekiem to nic nie zostanie wprowadzone

#t
Ek +++HP --Mana -Hity
RP ++HP +Mana +/-Hity
MS -Hp +++Mana ++Hity
ED -HP +++Mana ++Hity/dodatek SIO

#edit
Ek HP+MP+UW

#Pytanie
Kiedy bedzie super uh dla knighta?

Fursion$
18-01-2012, 13:57
Moim zdanie mi nie raz e ring uratowal dupe wiec wole zeby bylo dla all prof bo to bezsens jak by ktos bloczyl shaman armor a by mial red hp to ringa by dal