View Full Version : Narkotyk - Krokodyl
Szybka śmierć :
Krokodyla produkuje się na bazie kodeiny, którą w Rosji apteki sprzedają w czystej postaci bez recepty. Biorący ją umierają trzy lata po wzięciu pierwszej dawki. Duża zawartość fosforu nieodwracalnie uszkadza tkanki. Najpierw pojawiają się zielonkawe plamy na skórze, w strukturze podobne do krokodylej (stąd nazwa), potem niegojące się rany. To wyjątkowe świństwo. Zawiera żrące kwasy, które palą żyły.
Jeżeli macie konto na Facebooku to polecam polubić moją stronę : Narkotyk Krokodyl (Przestroga) - FILM [+18] (https://www.facebook.com/pages/Narkotyk-Krokodyl-Przestroga-FILM-18/230829073658355?ref=ts)
Poniżej zamieszczam sam filmik :
cQJLkXImP1g
Greyback
10-01-2012, 20:34
Wczoraj było o tym w wiadomościach.
Mi nie jest szkoda ludzi którzy wiedzą co biorą i co może się po tym stać.
.Animal.
10-01-2012, 20:36
Każdy bierze na swoje ryzyko.Każdy ma również mózg żeby odróżniać co złe a co dobre
Elite Vegox
10-01-2012, 20:37
@up ale mogli nie wiedziec ,ze to takie swinstwo ,bo tam bylo napisane, ze to tani narkotyk.
@top
MASAKRA
Niuchacz
10-01-2012, 20:38
Straszne paskudztwo. To wyżera ***** też mięśnie ? ; o
bo tam bylo napisane, ze to tani narkotyk.
Tani narkotyk, zdrowsze papierosy, dobra wódka...
Kiedy ci ludzie się opamiętają.
Myślę, że jeżeli chodzi o Rosjan to oni dokładnie wiedzą co piją i co wciągają...
Franco de la Pucio
10-01-2012, 21:11
Nie powiem, że dobrze im tak, bo trochę im współczuję. Aczkolwiek niech biorą, co chcą, w końcu to ich życie. Po co nam społeczeństwo debili?
Misia <3
10-01-2012, 21:16
Nie pojmuje jak mozna w ogole cos brać a tym bardziej cos takiego ; o
Oni chyba nie wiedza ze biorac to skazują sie na takie cierpienia, to wypala jak kwas z akumulatora ;<
Masakra to malo powiedziane, szok...
Myślę, że jeżeli chodzi o Rosjan to oni dokładnie wiedzą co piją i co wciągają...
Lepiej w ogole nic nie pic, nie palic i siedziec cale noce w trainerze na apo nie?
ty jesteś do końca przyjebany? Mózg ci tipja tak wyżarła, że jeśli ktoś nie pije i nie ćpa to musi siedzieć przy kompie? Takiego przyjeba dawno nie widziałem.
Zła interpretacja boli.
btw.
Kim ty w ogóle ***** jestes, pajacu?
#t szkoda mi tych ludzi :s chcialbym jeszcze dodac, ze polowa z was to idioci ktorzy nie wiedza co pisza, nie ma normalnego czlowieka ktory przy zdrowych zmyslach znajac konsekwencje wzialby takie gówno :] zatem brali nie swiadomie.. z reszta... kto by pomyslal ze gówno ktore sprzedaja bez recepty w aptece upierdala czlowieka w tak drastyczny sposob?
Ostry narkotyk :D fazka dobra jest w sumie ale tego bym nie wziął:D i też mi szkoda tych ludzi
Niezłe jajca, trochę ktoś musiałby mieć nayebane w głowie, żeby wziąć teraz to wiedząc co się mu może stać. Dziwie się, że ktoś jest na tyle złym człowiekiem, żeby to produkować i sprzedawać. :[
Again q.q
10-01-2012, 23:07
kto sie mota, bo jutro jade po to do rosji :confused:
1. Bzdonc'
2. Again q.q
Ktos jeszcze ?????:confused:???
BTw. Mysle ze polowa co to wziela nie wiedziala ze to ma taki skutek wiec ;/
Lepiej nie pic, nie palic, nie cpac, nie wciagac etc etc i miec wyjebane
DeeL'
@
Po co produkowac cos co prowadzi do prostej smierci ;]
Nie wiem w czym jest to serwowane ale wiem, że prosty, inteligentnie myślący człowiek nie skosztował by porcji wiedząc jakie to ma skutki uboczne.. myślę że rozpuścili chorym to w jakichś napojach albo dodali do jedzenia.. tyle
@up
No raczej.
Bo po co brać coś, czego jedyną konsekwencją jest śmierć ? Zajebać producenta tego gówna.
Krystian'ek
11-01-2012, 00:36
Ludzie są poje*ani ! niech sobie biorą to ich życie ... ; /
Niektórzy piszą że nie wiedzieli co biorą a pytanie po co wgl biorą ?
Szkoda ludzi..
O Kur.wa porzygałem się... Aż mi się unosi jeszcze (BLEEEEEEE)!!!!!!!!!
no coz, przynajmniej była dobra faza.
Kowal'4.0
11-01-2012, 09:47
Tego sie nie wciaga...no ale widze ze jestes ograniczony przez tą tibie...
@Topic
Jezeli ktos ma telewizor w domu to mogl obejrzec materiał na ten temat w telewizji
@Down
No tak...zamiast imprezowac lepiej trenowac w grze :) a zycie przemija przez palce...ale ktos taki jak ty nie moze miec innych zainteresowan niz tibia
Lepiej w ogole nic nie pic, nie palic i siedziec cale noce w trainerze na apo nie?
Jeżeli miałbym wybrać picie, palenie i zdychanie to wolę grać w tibię i siedzieć w tym trainerze, ale żyć...
Jeżeli dla ciebie picie, palenie i branie takiego gówna to frajda, i coś fajnego to współczuję bo tylko to mi pozostaje.
Jakiś czas temu znajomy powiedział mi coś ciekawego. Rosja to nie jest nazwa państwa lecz odmienny stan świadomości i zachowania ludzi. Jak to ująłeś "polowa z was to idioci ktorzy nie wiedza co pisza", a może coś jednak jest w tym odmiennym zachowaniu...
Tego sie nie wciaga...no ale widze ze jestes ograniczony przez tą tibie...
Domyślam się, że tego się nie wciąga, ale są narkotyki jak tabletki i jako proszek.
Co do ograniczenia w sprawie narkotyków masz racje. Nie interesuje się tym i nie mam zamiaru.
Zarexoholik?
11-01-2012, 14:32
Tylko ktoś chory psychicznie zażyłby to gówna znając konsekwencje. Jak ktoś szuka rozrywki to ładnie się tym rozerwie.
^Gpiotras~
12-01-2012, 20:52
Ładnie mu mięśnie wyżarło, ból jak skurwysyn przy tym pewnie też jest...
Równie dobrze ktoś mu to sprzedać jako koke lub jakieś inne gówno i nie był świadomy co bierze.
Jak dobrze że nic nie biore ; o.
Na jego miejscu (bo zakładam że to konkretny ćpun) zajebał bym se chyba złoty strzał i odszedł z tego świata w zajebistej fazie - no bo po chuj się męczyć? Na pewno ma motke :D
@Edit
Sory za odświeżenie ale nie przeglądam tak często forum i szczerze mówiąc nie spojrzałem na datę.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.