Zaloguj się

View Full Version : Fire Woman

NaPółEtatu.
12-01-2012, 12:20
Mam propozycje, aby dodac do npc popi taski z o to tego monstera Fire woman, jak kazdy wie exp zostal zwiekszony z tego monstera, mi sie tam expi bardzo dobrze, dlatego chcialbym aby byla mozliwosc wziac taska.
Mysle ze jest to dobra propozycja, bo naprawde exp na tym potworze jest fajny, wiadomo ze lot nie jest rewelacja, to mozna chociaz dodac mozliwosc wziecia taska.

Rebgal
12-01-2012, 12:27
Osobiscie nie expie na tym..ale z tego co wiem to czesto wolne respy byly wlasnie przez slaby lot..w sumie mogliby dodac taska jak juz ten exp powiekszyli i ludzie by zaczeli na to chodzic.

Tygrys
12-01-2012, 12:52
Gdyby ode mnie to zależało, to pewnie bym się zgodził. Jednak ja i tak nie mógłbym tego dodać, dlatego wiadomość przekazałem dalej i zobaczymy.

Franco de la Pucio
12-01-2012, 12:53
Był już taki temat! I to chyba dwukrotnie.

Jestem na tak

Takanori~
12-01-2012, 13:04
Jestem na TAK. Od nie dawna nawet fajnie tam mi się expiło, ale respy nadal stoją puste, tak więc task rozwiązałby problem.

Zarexoholik?
12-01-2012, 13:18
Kiedyś byłem na tak, ale zmieniłem zdanie. Masz taski na wardy, pathy, apo, queeny itp. Nie ma taska na fw - trudno. Pomyśl w ten sposób, że gdy wybierzesz się na wardy jest tam 10 osób, a chciałbyś wbić poziom. Możesz przejść się na fw i w spokoju wbić ten poziom. Dodatkowo masz możliwość wybijania Wise/Apo. Jakby za wybijanie wszystkich mobów były taski to wbicie 3k lvla oznaczałoby, że 1/3 to darmowe poziomy za taski, a kiedyś wbijało się bez tasków te wszystkie poziomy i nikomu to nie przeszkadzało.

.Animal.
12-01-2012, 13:36
Dobra propozycja.Na niech nawet często expiłem i nawet ogarnięte respy są

Kimus The Master
12-01-2012, 14:18
Zaglosowalem na TAK chetnie wzial bym taska i poexpil tam np. z sioherem xD

TuRoczeK
12-01-2012, 15:07
Takie propozycje już chyba były. Osobiście jestem na tak, ale wątpie by to teraz zmieniali ...

Zuczek
12-01-2012, 15:38
Oczywiście jestem na TAK ;)
Wtedy może wreszcie ktoś tam zaczął expić :confused:

pixelmax95
12-01-2012, 15:42
A może byś kurw* zaczął używać opcji szukaj? Jest mój temat i jest tam dodana propozycja z fw.
@top
TAK. ELO

Lethornek
12-01-2012, 16:48
Skoro jest fajny exp, siedź tam bez taska, pomyśl że jak zostałby dodane, będzie tam biegać od cholery osób i zaraz będzie płacz że respy są za małe.

Jestem na nie.

sPoxter
12-01-2012, 17:02
Jak najbardziej na Tak powinny być taski na te monster. TAK ! :)

Domcio Old
12-01-2012, 17:40
tez jestem na tak , powinni dodac tego potwora do taska poniewaz sa z tym potworem respy ; ) i dobrze sie na nim expi ;)

Adasik
12-01-2012, 17:46
Skoro jest fajny exp, siedź tam bez taska, pomyśl że jak zostałby dodane, będzie tam biegać od cholery osób i zaraz będzie płacz że respy są za małe.

Na wardach też jest dobry exp, beiga masa ludzi, a taski są!

Jestem za dodaniem tasków na Fire Womany.

Creatynka
12-01-2012, 17:57
Kiedyś byłem na tak, ale zmieniłem zdanie. Masz taski na wardy, pathy, apo, queeny itp. Nie ma taska na fw - trudno. Pomyśl w ten sposób, że gdy wybierzesz się na wardy jest tam 10 osób, a chciałbyś wbić poziom. Możesz przejść się na fw i w spokoju wbić ten poziom. Dodatkowo masz możliwość wybijania Wise/Apo. Jakby za wybijanie wszystkich mobów były taski to wbicie 3k lvla oznaczałoby, że 1/3 to darmowe poziomy za taski, a kiedyś wbijało się bez tasków te wszystkie poziomy i nikomu to nie przeszkadzało.

Kiedys bylo ciezej to fakt ale te czasy mineły i trzeba zajmowac sie terazniejszoscia. Twoje myslenie jest bledne skoro kiedys najlepsze eq to m turban,b robe,crown legi i bohy to juz nie wolno nic wiecej dodawac zeby nowi mieli łatwiej ? Wgl zostawmy w spokoju wszystko poniewaz inni kiedys mieli gorzej a nowi gracze maja latwiej.

@Topic
Tak!

Dementor
12-01-2012, 21:37
Jestem na tak. Przydałyby się taski z fw. W końcu i tak z nich jest słaby loot... ;/

Hashirama
13-01-2012, 08:46

Jestem na nie.

Ja Jestem na Tak Bo taski od 1500 lvl sa troche smieszne, Sa Robione chyba z mysla o Ek, Powinni Dac te FW, ale z drugiej strony Lethornek dobrze napisal.
By dali taska to respa dorobic jakiegos i spokoj by byl. COz Zobaczymy Tygrys przekazal wiadomosc ;].Zobaczymy czy nas oleja z nowu xD czy chociaz wytlumacza czemu nie ;]
Jestem na tak ;]

Misia <3
13-01-2012, 13:19
Dobry pomysł, respow z FW rowniez nie jest malo, wiec mysle ze mozna dodać taska na to :)
Ofc - tak !

Azielu$
13-01-2012, 14:23
Oczywiście jestem za. Byłaby to jakaś alternatywa dla ms/ed na robienie tasków, bo na wardach mają ciężko, a 2500 queen to dość dużo. ;d Dać taska na 1500 FW w przedziale 1501-2000 lvl i będzie git. xd

Czarodziej Xardax
13-01-2012, 14:25
Nie :confused:
Taski sa po to by uw można było wykonać a nie zeby dostawać all time darmowe lvl i kase....

#typ hifi

z queen lepiej leci niz z fw ; )

Zamiast taska to lepiej loot troszke zwiekszcie.

Hashirama
14-01-2012, 08:36
Tak tylko ze ja za 700 Queen Dostaje 46% LVL ;]
Wiec chyba to nie jest duzo xD
Chociaz nech sie wypowie Santano xD

typ hifi
20-01-2012, 13:21
jestem na tak zaczełem tam expi lvl szybko leci ale lot trochę slaby ;/