View Full Version : pomoc*********.pl
Show 2.9.1
12-01-2012, 12:53
pomoc*********.pl
Zajmuje się ktoś w ogóle tą korespondencja czy trzeba czekać wieki na odpowiedź ? ...
Takanori~
12-01-2012, 13:01
Skoro takowa nadal istnieje można wnioskować, że ktoś się nią zajmuje... Także poczekaj jeszcze troche... Naprawde tak ciężko co niektórym zrozumieć, że Tibia nie jest na wagę złota dla wszystkich ? CZEKAJ DALEJ !
Dragon Slash
12-01-2012, 13:03
Sporo osób pisze na tego e-maila więc musisz poczekać :p
pisałem ok. 5x, 4x~ otrzymałem odpowiedź po 2tyg~, wystarczy napisać kulturalnie i odpiszą, ale nie dziw się, że długo, bo pisałem z Mortiisem kiedyś to pisał, że jest taki napływ maili dziennie, że to bajka
Zarexoholik?
12-01-2012, 13:13
Wysyłałem 2x maila - zero odpowiedzi na maila. Podziękowałem za tę opcję i wolę wysłać pw do kogoś na forum albo napisać w zgłoszeniach.
Ja tam już nie raz pisałem i nigdy nie otrzymałem odpowiedzi, chyba, że będziesz miał szczęście i dostaniesz odpowiedź za kilka tygodni. : [
TO zalezy czy Mortiis akurat ma czas zeby odpisac..lub po prostu jest duzo wiecej maili i musisz cierpliwie czekac na swoja kolej.Niestety dlugo to przewaznie trwa.
Palldino
12-01-2012, 13:19
oj tam ja czekalem moze 3-4dni? ;p nie jest tak zle ;d
Wystarczy pisac dziennie jednego maila do skutku :D na pewno zadziała.
ja około tygodnia ,lepiej do Tygrysa sie zwrócić na 4um
Czarodziej Xardax
12-01-2012, 15:53
Pisałem wielokrotnie i zawsze odpisali : )
max do 2 dni :confused: ale odpisali xd
mi odpisali po tygodniu, nie mam zastrzezen
Teraz upa robią i nie mają czasu odpisać jak coś ważnego no to odpiszą raczej zazwyczaj tylko w weekendy odpisują musisz czekać .
Precision
12-01-2012, 17:35
Ktoś zawsze odpiszę na maila. Starajcie pisać się tak aby nie trzeba było od Was wyciągać wielu informacji. Jeżeli piszecie w sprawie konta to nie pytajcie o banalne sprawy tylko podajecie wszystkie dane, które znacie itd. Najlepiej napisać wyczerpująco wszystko to co wiemy, aby nie było problemu z odpisywaniem na dziesięć maili z rzędu. Bo sama skrzynka jest pewnie zasypywana wielkimi ilościami maili - każdy do przeczytania. Zastosujecie się do tego to zapewne żadnych problemów nie będzie. Wystarczy napisać jasno w czym rzecz.
Jak wypowiadacie się tak jak tutaj i tak opisujecie swoje problemy, zaśmiecacie im skrzynkę to brawo dzieciaki z gimbazy ( typu 'eee miałem kiedyś hara bede mugł go odzyskać nie pamiętam majla ani pasuw plis pomurzcie !!!!!!!') . Mi zawsze odpisują, chodź przyznam teraz czekam już tydzień.
Sasha Rookslayer
12-01-2012, 18:02
Czekałeś miesiąc, poczekaj jeszcze jeden.
Mi zawsze odpisują :)
A jak ci się nie chce czekać to napisz PW na Forum do Tygrysa, on ci prędzej odpisze :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.