View Full Version : Dragon Ball
niewidomy
12-01-2012, 21:02
Nie ma takiego tematu jak to czy to nie grzech trzeba edukować młode pokolenie tą o to bajką , a nie jakąś Swinka Peps czy jakoś tak :P
@TOpic
Kto oglądał xD?
Cuban 8.42
12-01-2012, 21:03
Goku pamiętamy ; /
.Animal.
12-01-2012, 21:05
Wolałem kochane Pokemony :D
niewidomy
12-01-2012, 21:08
Właśnie mam znowu fazę na DB:D
mam już kilkanaście ładnych lat ,ale te Anime nadal mnie zachwyca
ja mam 19 lat i nadal pro bajka znajdź taką w której przyjaciele są najważniejsi gdzie jest pokazane ,żeby walczyć do samego końca o wszystko
http://www.kiepy.pl/img/22074
PIerwsze co robilem po szkole to na tv i Dragon Ball:D wtedy to byla PRO bajka:P
Anime dziedzinstwa,jasne ,ze pamietam.
~Bocianex~
13-01-2012, 15:29
mmm <333
Moja ulubion seria to Z a konkretnie walna goku ssj2/ssj3 z kid buu albo ultimate gohana z majin buu
Cuban 8.42
13-01-2012, 15:34
PIerwsze co robilem po szkole to na tv i Dragon Ball:D wtedy to byla PRO bajka:P
NOoooo po szkole na rtl po 14 dragon ball gt, potem dawali coś innego i o 15 dragon ball, przed szkołą też koło 7 rano leciało <3
Sie kiedys ogladalo. O ile dobrze pamietam to o 19 po pszczolce Mai na Mini Maxie lub o 15 na TVN 7
Misia <3
13-01-2012, 16:56
Stare dobre czasy dzieciństwa, ale oglądałam chyba do DB Z pozniej sporadycznie jak czas pozwalał, ale uwielbiałam ja, a pokemony sie chowają xd
DB <3 :D
Pamietam zawsze pelno dzieciarni ( w tym ja) na placu wybijala chyba 15 i chooy pusto wszedzie wszyscy przed telewizorami DBZ leci XD! 30 min pozniej wylot z domu "NA NA NA NA NA" XDD!
Pamietne czasy
Greyback
13-01-2012, 19:01
Kiedyś się oglądało, pamiętam jak się wkurwiłem jak zrobili z 2 odcinków 1, jakoś tak :D
Teraz dla mnie to anime nie ma sensu bo można przewinąć 10 odcinków podczas jakichś walk a fabuła stoi w miejscu. Ale kiedyś się tym jarałem jak i chyba każdy.
niewidomy
15-01-2012, 19:39
http://hikaru.pl/player.php?link=aHR0cDovL21haW4uaW50LnJwMy5tYWdleC 5odS9pbmRhdmlkZW8vOTk5LzU5OS85NDkvRHJhZ29uX0JhbGxf Wl8tX0VwaXNvZGVfb2ZfQmFyZG9ja19QTC4zNjAubXA0
najnowszy film w roli głównej z ojcem songa który po raz 1szy używa SSJ
Sasha Rookslayer
18-01-2012, 12:54
Dragon Ball <333 ♥♥♥
Najlepsze Anime jakie było, nadal dla mnie jest najlepsze, chociaż, że obejrzałem wszystkie serie. Kiedyś to była zajawka na te DB, zręsztą teraz też jest, ale kiedyś to były czasy najlepszego dzieciństwa, przychodziło się ze Sql i odrazu się włączało RTL 7, by obejrzeć te 2 odcinki, chociaż, że długie one nie były to się czekało na następny dzień by znowu obejrzeć. Chociaż, że grałem prawie na wszystkich Serverach ''Tibia - Dragon Ball'', dalej mógłbym grać i chociaż, że oglądałem wszystkie odcinki to dalej oglądam je na Kreskóweczki.pl, albo na innych stronach, jeszcze pamiętam, co w Chio-Chips (czy jak się te Chipsy nazywały), zbierało się karty Dragon Ball. Wtedy to był szał na to :D
Najlepsze czasy to były :D Jak ktoś nigdy nie oglądał tego Anime, to zachętam, bo naprawde warto obejrzeć wszystkie serie. :):):)
PS. Jak ktoś będzie miał jakiś server ''Tibia - DB'', to prosze, by do mnie napisał, będe wdzięczny, tylko nie WoDBO, ani DBL ;)
Pozdrawiam.
Rook.Men.Mariusz.
18-01-2012, 13:44
Kiedyyś to była mania na Db.Wszystkie pieniadze wydawalem na chipsy (karty) z bohaterami kreskowki xdd.
Stare dobre czasy,które juz nie powroca.
White Nygas
18-01-2012, 21:11
Zawsze najlepszą animą dla mnie będzie db. Teraz mam ferie i zaczełem oglądać od 2 seri DB Z. Jestem gdzie Vegeta chce zrobić Kule Gendi i zniszczyć bubu, tak jak to zrobił Songo z Freezerem :D
Zajebista bajka przypominają się stare czasy :)
Szczerze to teraz obejrzałbym wszystkie odcinki ;d
@up
Ok,tylko jedna zasadnicza poprawka.Dragon Ball to nie bajka.
Jakoś nigdy mnie to nie jarało. Jeżeli już, to wolałem pokemony. xd
Again q.q
19-01-2012, 13:08
Jakoś nigdy mnie to nie jarało. Jeżeli już, to wolałem pokemony. xd
Podbijam ! :D
HUeEhuEhuEhueEHue
Nie mialem tego kanalu rtl 7 wiec sie tym nie jaralem
Właśnie mam znowu fazę na DB:D
mam już kilkanaście ładnych lat ,ale te Anime nadal mnie zachwyca
ja mam 19 lat i nadal pro bajka znajdź taką w której przyjaciele są najważniejsi gdzie jest pokazane ,żeby walczyć do samego końca o wszystko
http://www.kiepy.pl/img/22074
Praktycznie każde popularne anime jest o tym.
DB to wciąż klasa, miło wrócić czasem do niektórych odcinków.
Oglądałem 6 razy każdą serię, anime teraz wydaje się śmieszne, ale za czasów RTL 7 było kozackie.
Czarodziej Xardax
29-01-2012, 12:45
Ja ogladalem do czasu az przestali puszczać na TVN7 ; )
to byly czasy, codziennie o 17 przed TV ^ ^
Najlepsze anime jakie kiedykolwiek powstało io nie wiem czy będzie lepsze:D
Przypominają się czasy z dzieciństwa:D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.