Zaloguj się

View Full Version : [7.6] Nowy kana? Rule Violations!?

Sabziro
12-01-2012, 22:40
Wczoraj po restarcie o 22 otwierał się kanał Rule Violations, w którym było widać raporty od graczy i zwykły gracz mógł na nie odpowiadać. Gdzieś za 20 minut pojawił się Tygrys i wyłączył ten kanał.

Dzisiaj na innym ots 7.6 tak samo pojawił się ten sam kanał, gm twierdzi że chciał wprowadzić coś nowego ale nie jest do końca gotowe.

Cóż dziwny zbieg okoliczności. Czyżby na obu serwerach wprowadzają jakiś gotowy skrypt/kod, lub wpadli na taki sam pomysł? Ciekawe do czego miał/będzie służył nowy kanał?

Taka mała ciekawostka :P

Franco de la Pucio
12-01-2012, 22:49
Wczoraj to, dzisiaj meksyk na 8.42. Wtf?

Angelo
12-01-2012, 23:07
Wczoraj też zauważyłem ten kanał :) Niestety nie dałem rady na nim nic napisać- wszelkie próby (przy otwartym "Rule Violations") spełzły na wypowiedzi w kanale "default". Próbowałem zapytać GM'a przez rrv, niestety również bezskutecznie :)
Może ktoś za Administracji napisze o co chodzi/chodziło? Zaintrygowaliście nas-graczy ;)

Nights
13-01-2012, 00:10
Kanał RRV jest tak zbudowany,. że nie można na nim napisać ; d Widać tam jedynie raporty od graczy. Sądzę, że to zwykła pomyłka przy uprawnieniach, może coś testowali? Jest masę możliwości.

Zuczek
13-01-2012, 07:22
Chodzi ci o mazurka ;)
Dziwny zbieg okoliczności XD

.Animal.
13-01-2012, 07:33
Teraz już tego nie ma