Zaloguj się

View Full Version : Usuwanie postów/tematów jak i ich zamykanie

Miodek
13-01-2012, 08:00
Usuwanie postów/tematów jak i ich zamykanie!
Czy was to nie denerwuje człowiek napisze coś dlugiego a oni ci usuną temat bo powiediza że taki już był /usuwają posty zamiast dać za to warna
Rado Ogarnijcie to
dam wam przykład w dziale Inne>Nowy kanał Rule Violations!?
temat został zamknięty chodź powinien wypowiedzieć sie ktoś z ekipy
może prawda w oczy koje? jeżeli tak to może powinien napisać ze to była przerwa techniczna na wprowadzenie pewnych dodatków?
ale jak sie okazało na mazurskim weszło to samo .

Sabziro
13-01-2012, 08:21
Właśnie, założyłem temat po to aby inni mogli napisać co o tym sądzą. Oczywiście z administracji i tak nikt nie raczyłby odpisać :(
Forum jest od tego aby dyskutować/pisać a wy zamykacie tematy.

@down
Mój temat nie łamie regulaminu, więc czemu go zamknęli?

Soi
13-01-2012, 08:45
Takich tematow juz bylo 902385239085.
Prawda jest taka, ze madrych tematow i wnoszacych cos na forum nikt nie zamyka.. a tematy typu "Dlaczego wszycy nie dostaja uw na urodziny" sa zamykane, proste?? A posty sa usuwane po to zeby nei bylo syfu na forum.... Wyobrazasz sobie warnowanie osoby ktora oglasza jakis ots?? Posty by nadal byly..

Rebgal
13-01-2012, 11:30
No co zrobisz..jak im nie pasuje temat i nie chca sie wypowiadac to po prostu usuna i zamkna zeby bylo wygodniej..Przyklad 8.42 tyle tematow ,zadnej odpowiedzi administracji,wszystkie usuniete.Mogliby to troche ogarnac.

SaQ
13-01-2012, 12:37
No czasem mają rację ale niech postawią się też w naszej sytuacji jak się rozpisujemy i jak też piszemy lub tworzymy tematy a oni zrobią 2 ruchy i jeszcze nikt nam tego nie wyjaśni.

Emzeto ^.^
13-01-2012, 12:50
taa tylko jak taki Miodek zaklada temat o UW co bylo juz tematow w ch*j to co nie moga zamknac?

Pit
13-01-2012, 13:20
Po prostu jak administracja widzi temat założony przez "Miodek" to od razu wie, że to chłam i leci do kosza. Ten też powinien tak skończyć.

Nie wkurza mnie to, że usuwają posty/tematy.

Misia <3
13-01-2012, 13:36
Usuwają ci post zamiast dac warna? To sie ciesz... Idą ci na rękę zebys zaraz nie dostal bana na konto i nie płakał im o ub badz nie musial zakładać nowego... Ostatnio zrobil sie na maxa syf na tym 4um, a poza Splaxem w ogole nie na innych modkow...

Miodek
13-01-2012, 14:39
w dupie mam to czy mnie zbanują to tylko forum o tibi

#up up up ktoś napisał "bo będzie śmietnik zamiast forum jak ktos bedzie reklamować serwer"(czy cos w tym stylu")

nie chodzi o temat reklamowanie bo wiadomo że to powinni usunąć

Miska czy ty jesteś mądra ?

#up tak wole warna

Miodek
13-01-2012, 14:57
własnie o to chodzi jestem za tym by tematy nie zostawały zamkniete badz usuniete a głoszenie prawdy (post) nie został usunięty

oczywiscie posty typu wbijajcie na otsa czy też uw dla wwszystkich od 30 levla .

'Boonek
13-01-2012, 14:59
To ci powiem dlaczego... Bo sie po prostu boją krytyki, dla nich tu jest wszystko ok, a jak tobie sie cos nie podoba i powiesz, sory raczej napiszesz to na łamach 4um to dostajesz warna tylko po to zebys sie zamkną i nie zwracał uwagi innych na oczywiste błędy ktore ty jako pierwszy zauważyłes...
Takie jest moje zdanie i podtrzymuje to, ponieważ ekipa caly czas mnie w tym zdaniu utwierdza!
Cos jeszcze ci wyjaśnić?

Jak pisza to takie osoby jak ty, to zapewne tak sie wlasnie dzieje, bo kogo obchodzi belkot nic nie znaczacego no nejma?:[

#t moich postow jakos nikt nie usuwa chyba ze jest w nich spina... wystarczy pisac z sensem o rzeczach o ktorych ma sie pojecie a nie jak zacytowanie ***** ktore pisze o czyms o czym nie ma pojecia tylko po to by wtracic swoj ryj do tematu i bezczelnie nabic posta

#down fajnie, nabijaj wiecej bo musze jeszcze 90 reportow napisac :[

naucz sie edytowac i mniej jedz! :(

Takanori~
13-01-2012, 15:11
Człowieku, to oczywiste, że jak jakimś tematem kogoś z ekipy będziesz oczerniać, napiszesz negatyw na kogoś z ekipy, prosisz o wytłumaczenie czegoś, a im nie chce się tego robić to szybciej i wygodniej jest usunać post niż urzerać sie z idiotami (ich punkt widzenia).

Franco de la Pucio
13-01-2012, 15:17
Niektóre posty, wnoszące coś do tematu naprawdę są kasowane, co widzę po sobie. Beka.

A co do zamykania tematów - wszystko robią okej. Zamykają, żeby ludzie więcej nie nabijali, a administracja wkrótce się wypowiada.

Veto
13-01-2012, 15:22
Po pierwsze, to ban Cię nie interesuje? To czemu odwołujesz się od słusznych warnów, w dodatku z błędami?

Nawiązując do tego tematu - podam Ci bardzo prosty przykład. Wyobraź sobie, że ktoś łamie regulamin. Zamiast kasować to, co napisał - bo łamie regulamin, czyli nie ma miejsca na coś takiego - zostawiamy to, dzięki czemu inny użytkownik może się do tego odnieść, potem następny itd. Zasada śnieżnej kuli. Dlatego, zamiast dawać powód innym do offtopowania, czy czegoś w ten deseń wolimy to usunąć.

Sądzę, że temat wyczerpałem - i nie wyjeżdzajcie mi z argumentami, że boję się prawdy, blablabla.