View Full Version : [7.6] Naj?mieszniejszy sposób na nieuczciwe wzbogacenie si? EVER
Franco de la Pucio
13-01-2012, 18:00
Dzisiaj pewien pan założył temat, iż administracja organizuje cichy konkurs, dzięki któremu można pomóc dzieciom i, że więcej informacji udziela na priv. Pod tą informacją dodał coś w mniej więcej ten deseń:
[Mortiis] Potwierdzam i zapraszam do udziału
Zaciekawiony napisałem do niego na pw. Otrzymałem odpowiedź:
wysylasz 1kcc na Smaczny Major, a on daje Mortiisowi, za kazde uzbierane 1kcc Wosp dostanie 2 zl
Spadłem z krzesła XD A wy co o tym sądzicie? Może spotkaliście się z jakąś równie zabawną metodą wyłudzenia kcc?
Omg najchetniej to bym tego typa okopal, nie wiem jak mozna byc taka szmata zeby probowac sie wzbogacic w tak zenujacy sposob...
dziq76pl
13-01-2012, 18:04
No on dostał bana od magika i dla mnie to jest śmieszne zarabiania kasy przez takiego kida co myśli że się wzbogaci bla bla bla. W tamtym temacie chciałem parę rzeczy napisać, ale po tym jak Magik go zbanował usunęli też temat ...
[Magik] To ja usunąłem ten temat. xd
Lethornek
13-01-2012, 18:12
Napisałem rrv i ładnie Magik go zbanował :)
Kowal'4.0
13-01-2012, 18:46
Ze mozna sie tak ponizac dla glupiej kasy w glupiej grze...no ale dla niektorych jest to sens zycia...
Grongrin
13-01-2012, 19:27
Kilka dni temu Smaczny Major pisał o sprzątaniu City, żeby wysyłać mu wszystko co niepotrzebne. :D
Jaki żal ja pi**** bardziej głupiego sposobu nie można chyba wymyślić ...
Tamtego gościa spotkało najwidoczniej przykre dzieciństwo ;/
Widocznie dla pikselowych pieniedzy niektorzy potrafia znizyc sie az do takiego pozmiomu.Zalosne.
Kasta :*
14-01-2012, 00:19
Napisałem rrv i ładnie Magik go zbanował :)
Ale ty jestes zajebisty;) dasz się dotknąć?
/t
Dziecko mame by sprzedało żeby tylko zyskać pare KCC na Tibii.
Taki użytkownik powinien dostac delete na wszystkie konta...
scimex pallll
14-01-2012, 00:20
Po prostu koles mial taki zajebisty pomysl i tyle XDDDD
Ma juz bana i tyle. A jaki mial nick ?
Jak tu zarobić nie wychodząc z dp ; p
mi jakiś koleś pisał kolędę jak byłem w swoim domku a potem chciał coś za kolędowanie xDD
heh ta wiadomość też do mnie doszła ale na rooku nie ma parceli :eek:
:rolleyes:
.Animal.
15-01-2012, 14:14
Hehe dobry pomysł kiedyś się od idiotów łzy z choinki kupowało za 1sc a sprzedawało o 10sc więcej
Zarexoholik?
15-01-2012, 14:47
Nie wiem, ale mnie to jakoś nie śmieszy. Nie powinno się śmiać z kaleki umysłowego.
Do mnie kiedyś koleś napisał z chara, którego kilka dni wcześniej sprzedałem: 'słuchaj, pożycz kaptur', 'to ja zarex'. : D
Misia <3
15-01-2012, 18:12
Smieszny typ, z lekka uposledzany, ale dobrze ogarna wymyslajac cos takiego na 4um, ciekawa jestem ile osob dalo sie nabrac...
1kcc na WOŚP _/fp trzeba byc d3bilem zeby w cos takiego uwierzyć XD
Do mnie kiedyś koleś napisał z chara, którego kilka dni wcześniej sprzedałem: 'słuchaj, pożycz kaptur', 'to ja zarex'. : D
A jakże. Kupiłeś za zł, sprzedałeś za kcc, a wypowiadasz się na temat innych, którzy próbują orypać, chociaż w ten sposób nie oszukujesz to jesteś takim samym plebsem jak bohater tego tematu.
#Brak słów do takiego pleba. Wytrzaskał bym po pysku jak psa :D. Dziekuje, pozdrawiam.
#Trzeba było zaśmiecić mu depo parcelami z 1 gp :P.
Takiemu człowiekowi powinni zapewnić Pokój dla VIP-ów w zakładzie dla umysłowo chorych.
Takanori~
16-01-2012, 19:00
2 dni temu miałem zamiar (pomóc) zamienić się acc noob charem za konta z jakimś kolesiem. Domyśliwszy się, że koleszka nie posiada odpowiedniej sumy by zrobić to przez wymiennika postanowił mi "zaufać". Podał mi numer i hasło konta, oraz e-mail z hasłem (oczywiście konto było zarejstrowane na podobny e-mail, z tym, że oczywiście e-mail nie pasował do konta). Potem płakał, że e-mail jest dobry i innego nie posiada. Taki klasyk, ale mnie to nadal śmieszy...
Kovalchuk
04-02-2012, 17:45
Ładnie kombinują XDDDDDDDDD
Zawsze będzie jest i było takie coś, tylko ciekawią mnie kolejne takie pomysły :D
Ciekaw jestem co znów ten sam koleś wymysli z innego chara XDD
1st R. Boonek
04-02-2012, 18:28
Ładnie kombinują XDDDDDDDDD
Zawsze będzie jest i było takie coś, tylko ciekawią mnie kolejne takie pomysły :D
Ciekaw jestem co znów ten sam koleś wymysli z innego chara XDD
I po chooy stary temat odświeżacie ? : O
#t juz sie wypowiadalem, dno
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.