View Full Version : Trzynastego :*
Siema , dzisiaj Piątek Trzynastego więc chciałem się dowiedzieć jak wam minął dzień i czy wierzycie w te przesądy :rolleyes: zdażyło wam się dzisiaj coś pechowego lub nietypowego ? :D bo mi tak :D
http://i44.tinypic.com/og9r28.jpg
Franco de la Pucio
13-01-2012, 19:23
FJqNq19uORk
Zawsze nie wiedzieć czemu wierzyłem i ciągle coś mi się przytrafiało. Dzisiaj wyjątkowo miałem wylane na ten dzień i o dziwo było BARDZO miło.
No, mialem waste na dlach XD! Ale to raczej codziennosc
Mi się nic pechowego nie przydarzyło, nie wierze w te przesądy ;)
Precision
13-01-2012, 20:12
Nie wierzę w to, jednak dziś mnie niestety choroba trochę przycisnęła.. no cóż, trzeba się wyleczyć. :o
~Bocianex~
13-01-2012, 20:50
Wlasnie mialem farta , bardzo dobry loot na darkach !
nie wierze w przesady elos : \
miałem pecha dziś niestety ;/////
jednak coś w tym jest a w tym roku 13 wypada aż 3 razy !!!!!! w piątek ....
Mi osobiscie nic sie nie zdarzylo nic takiego ale rok temu moj kumpel zlamal noge na wf w piatek 13
Arcano Druid
13-01-2012, 22:10
Ja mam gdzies te przesady...
Dla mnie dzien jak co dzien ;p
Tumanbuga
13-01-2012, 22:38
Nic się nie wydarzyło , ale zmieniłem troche podejście , zawsze wmawiałem sobie , że nie wierze w te przesądy a jednak wciąż była jakaś tam obawa - teraz nic.
Btw. Przedwczoraj czarny kot centralnie przebiegł mi drogę - miałem póki co najlepszy dzień w tym roku :D.
Kimus The Master
13-01-2012, 22:44
ja mam pecha dzis pojebalo mi sie cos w gg i nie mam zadnych kontaktow+ do tego sciagalem gre a nastepnie po ukonczeniu ja usunalem przypadkiem. Zabilem tez 100 apo i tylko1 broszka xD
Mi się nic nie zdarzyło :)
ja mam pecha dzis pojebalo mi sie cos w gg i nie mam zadnych kontaktow+ do tego sciagalem gre a nastepnie po ukonczeniu ja usunalem przypadkiem. Zabilem tez 100 apo i tylko1 broszka xD
Widzę dzień spędzony z Tibią, lajcik.
#nie, nic się mi złego nie wydarzyło.
vide cul fide
13-01-2012, 23:52
Zaliczyłem biole i podstawy przedsiębiorczości więc dzień udany.
Minal mi ZAJEBISCIE :D piatka ze sztuki, na 5 lub 6 napisana praca klasowa z matmy, ogolnie poczatek weekendu, lepiej nie moglo byc ;D Jebac przesady ;0
Zarexoholik?
14-01-2012, 11:48
Spóźniłem się na autobus? Tylko tyle - reszta zajebiście. Moja koleżanka zdała na prawko. Kumpel poprawił polski.
Poza tym, że czekałem ponad 15 minut na autobus to chyba nic takiego.
Ja w to jakos nie wierze.Ale dzien udany to za bardzo nie byl.
Zdałem prawko ;D, więc dzień zaliczam do udanych ;P
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.