Zaloguj się

View Full Version : Trap

Loki
13-01-2012, 22:18
Siemka.
Przeglądając forum wszedłem na tą stronkę
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=103344
i wpadłem na pomysł.
Jak wiemy za tzw. ,,trap" grozi ban.
Jest on używany na rook. I wg. mnie jest to głupota!!! Kradzież dóbr innego gracza ??? Tak się zarabia na rook, to jest urok wyspy dla początkowych, a wy nam go odbieracie, niszczycie (jak większość z resztą). To tak jak by na mainie dawano bany za odpalenie pk i zabicie gracza (przecież tak osoba zabita traci swe dobro w postaci aol/sl/ładunek amuletu). Więc proponuje, aby było można robić trap na rook.Co wy na to???

Mooncry
13-01-2012, 22:21
Gdybyś był na miejscu trapowanej osoby, byś inaczej pisał. Chcesz zarobić - idź na ghosty, żaden problem :C

jestem na nie :<

Franco de la Pucio
13-01-2012, 22:23
Nie. Jak chcesz sobie zarobić na rooku, to kup kcc na Allegro, proste.

Idiotyczny temat.

Rebgal
13-01-2012, 23:54
To zalezy z jakiej strony patrzysz..jak trapujesz to jest ubaw :D jak Ciebie trapuja i tracisz itemy to juz nie tak fajnie..a wiekszosc jest tych drugich przypadkow wiec jestem na nie.

Teraz, w tych czasach, wątpie, że kogoś trapniesz, a nawet jak trapniesz to i tak nie będziesz miał napewno dobrego z niego Loota, bo trapniesz max 40lvl:confused:?
Jestem na Nie.
Teraz 40 lvl chodzi z aolem wiec gowno bedziesz mial a nie lota.

'Boonek
14-01-2012, 00:14
http://i41.tinypic.com/5jxl4p.jpg

Kogo obchodza bany za to?:] Ban za trapowanie powinien byc powodem do tibijskiej dumy, kiedys na realnej Tibi ban za tak zwane "Destructive Behavior" i czerwony wpis na stronie z tym zwiazany budzil lek u osob ktore to widzialy i spotykaly cie na respie :]

Z reszta to co nie jest dozwolone jest duzo lepsze niz to co dozwolone jest :]

Jestem na nie.

Sasha Rookslayer
14-01-2012, 00:31
Teraz, w tych czasach, wątpie, że kogoś trapniesz, a nawet jak trapniesz to i tak nie będziesz miał napewno dobrego z niego Loota, bo trapniesz max 40lvl:confused:?
Jestem na Nie.

Arab
14-01-2012, 00:54
Z jednej strony dobrze bo można się czasem wzbogacić trochę alee z drugiej strony będzie dużo spin na temat trapowania.. Niech zostanie jak jest

Krystian'ek
14-01-2012, 02:22
A co jak by to Ciebie trapowali ? Gwarantuje Ci, że pisał byś zupełnie inaczej .. : ]

@t jestem na NIE

TuRoczeK
14-01-2012, 08:39
Zanaczyłem, że nie.

Prawda jest taka: trapowali, trapują, będą trapować (:

Obojętnie czy będą za to bany czy nie.

Takanori~
14-01-2012, 08:40
Fajnie jest kogoś trapnąć... Ludzie up piszą, o tym jak ty byś się czuł gdyby ciebie trapnęli... Proste, ja bym się odegrał i zarobił kilkukrotnie więcej... Mi to obojętne... Na dobrą sprawe jak mi się zachce to zrobie tego trapa... Zaznaczyłem tak.

Zarexoholik?
14-01-2012, 11:39
Aha, i co byś zabrał jakby padł? 2 platinum coins? Przecież jak dasz full defa to 20 amazonek ci nic nie zrobi. Robisz z igły widły. Jak dla mnie jest dobrze.

Sinisther
14-01-2012, 12:08
Niech zostanie tak jak jest.:p