Zaloguj się

View Full Version : Co wybra? ?

Cronvet
14-01-2012, 12:07
Siemka, ostatnio zaciekawiłem się tymi gazetkami o komputerach m.in. Pc format, komputer ¶wiat i Chip. Mam teraz taki dylemat co wybrać gdyż chcę zaprenumerować któr±¶ z nich, która jest wg was najlepsza ? może znacie jeszcze jakie¶ inne o niebo lepsze :D ? proszę o doradzenie

Poziomek :P
14-01-2012, 12:28
Dla mnie najprzystępniejszy jest PC Format. Tani i dobry. Komputer ¦wiat też tani, ale według mnie PC Format lepszy. Chipa nie kupuj, też fajny ale strasznie drogi.

Cronvet
14-01-2012, 12:35
A mam jeszcze pytanie jak to zaprenumerować ? można zrobić to przez pcformat.pl ? Chodzi mi oto żeby przychodziło mi co jaki¶ czas do domu ;P

Poziomek :P
14-01-2012, 12:46
Tutaj masz od razu z CD Action na rok. My¶lę, że warto. http://prenumerata.bauer.pl/product.php?id_product=153

Cronvet
14-01-2012, 12:58
Nie no wolę sam pc format bo z cd action to jednak trochę za drogie xD, i teraz mam problem w pc formacie ze stycznia na koncu napisane ze prezent to torba na laptopa lub podkladka skorzana i myszka optyczna od firmy manhatan a na stronie zeby wybrac jest torba na laptopa i kieszeń na dysk, a myszki i podkladki nie ma ;/