View Full Version : Hades - Brudny funk [klip]
http://www.youtube.com/watch?v=-mp9LqHpQkQ
vide cul fide
18-01-2012, 17:46
Nie mogę obejrzeć bo mam 17 lat.
Zarexoholik?
18-01-2012, 19:57
Forum gimbusów, więc trzeba się z tym liczyć.
Co do hadesa to mam jedno, zajebiście ważne pytanie! Czy on zajmuje się tworzeniem muzyki, czy aktorstwem? Jak dla mnie jego nawijka to zmuła.
bo po prostu jesteś zbyt tępy bo to zrozumieć, ale co może wiedzieć osoba co jara sie trackiem gdzie liryka zaczyna się i kończy na 'Tak bardzo chce pierdolić cię' albo 'dlaczego tede kurwą jest? dlatego'l
Tak jaram się tymi kawałkami, bo są zrobione dla beki, spontanicznie. Wyjaśnij mi jak ja mogę być tępy skoro to ty nie możesz odejść od forum ots'a, na którym nie grasz. elo?
Mikiel SZN
18-01-2012, 22:37
Forum gimbusów, więc trzeba się z tym liczyć.
Co do hadesa to mam jedno, zajebiście ważne pytanie! Czy on zajmuje się tworzeniem muzyki, czy aktorstwem? Jak dla mnie jego nawijka to zmuła.
bo po prostu jesteś zbyt tępy bo to zrozumieć, ale co może wiedzieć osoba co jara sie trackiem gdzie liryka zaczyna się i kończy na 'Tak bardzo chce pierdolić cię' albo 'dlaczego tede kurwą jest? dlatego'
^top
Hades jak zawsze na propsie nie dla gimbazy
^down
jak ja nawet na glamrapie nie piszę lol
Tricolore
18-01-2012, 23:30
bo po prostu jesteś zbyt tępy bo to zrozumieć, ale co może wiedzieć osoba co jara sie trackiem gdzie liryka zaczyna się i kończy na 'Tak bardzo chce pierdolić cię' albo 'dlaczego tede kurwą jest? dlatego'
^top
Hades jak zawsze na propsie nie dla gimbazy
A ja mam z ciebie beke hejcie z glamrapu, na tym forum mówisz co innego ,a co innego na glamrapie. hehehehehehehe
#Eldoka jak zawsze na propsie.
^góra
Był koleś o nicku "Mikiel Gorące Wersy Płoną" i wypowiadał się na temat hadesa ,że robi rap dla gimbusów razem z dioxem...
A tutaj tez miałeś taki nick ,więc sory memory ale wpadłeś niczym prostytutka w ciąze.
W końcu coś bez machania łapami.
Co do klipu to muszę przyznać, że fajny, ale cała ta nuta to nic specjalnego. Nie słucham jego nut i ta też mi się nie podoba.
Mi się podoba i chyba jeden najlepszy jego utwór .
spoko kawałek ;D
a co do teledysku to mi się nie podoba.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.