Zaloguj się

View Full Version : Robert Burneika na gali MMA

Lewy
18-01-2012, 18:01
O ile ciekawe jest to że będzie się bił to do działu humor się nadaje to z kim on ma tam wystąpić hahaha.Przeczytajcie :)

http://sport.wp.pl/kat,60960,title,Hardkorowy-Koksu-wchodzi-do-ringu,wid,14176539,wiadomosc.html

SedaN*
18-01-2012, 18:04
Słyszałem haha. Burneika no skill, ale na najmana nie trzeba skilla bo on sam się wykończy ;D

Marek
18-01-2012, 19:07
Nie zdziwiłbym się jakby najman oklepał burneke :) oczywiście nie jestem internetowym napinaczem i sam myślę , że wyłapałbym od Najmana. Wiecie co mnie najbardziej śmieszy w internetowych komentarzach ? To , że połowa z Was ciśnie Najmana a nie osiągnęliście nawet 5% tego co on. Co prawda miał walki z kolesiami co nawet 30 porażek mieli no ale też miał poważniejsze i ciekawi mnie czy ktoś z Was by wyszedł do większego od siebie 2x pudziana nawet o kasę - wątpię. Oczywiście teraz padną komentarze " no pewnie , że bym wyszedł dać sobie ryja oklepać za 50tys. itp, itp " a w rzeczywistości zesralibyście się jakby pudzian na Was leciał. Ja siebie nie mam za fightera a ćwiczyłem trochę SW. To jak niektórzy mogą coś na ten temat mówić w ogóle nie bijąc się w życiu ? Nie mówię może teraz o każdym z Was tylko co niektórych. Pamiętajcie , że najman trenował boks i ćwiczy mma i był wicemistrzem Polski. Czy któryś z Was to osiągnął by go krytykować ?? Jak połowa internetowych kozaków , fighterów ulicznych i trenujących 5 lat SW wyszła by do Najmana to by takie bęcki dostała , że lizała by mu stopy. Wybaczcie , że tak piszę ale denerwują już mnie te wszystkie słowa krytyki w stosunku do niego. Co do pieniędzy każdy w dzisiejszych czasach chcę je zarobić a to , że mu się udaję to źle ? Niech chłopak zarabia ile chcę - Wy też przecież możecie kto Wam broni ? Wy też możecie zacząć ćwiczyć i osiągnąć wicemistrzostwo Polski i ciekawe czy tak łatwo Wam to przyjdzie ? Zwracam te słowa do internetowych napinaczy , także nie odbierajcie tego , że mówię o każdym takie zdanie. Jak dla mnie naprawdę 50% tych krytykujących najmana dostałoby od niego takie wpierdziel , że słowa już by złego nie powiedzieli. Bo nawet jeśli burneka nie potrafi się bić to wyjdzie do takiego chłopa który ma taką siłę i łapę. Nawet jak fartem trafi z zamachu to uwierzcie , że to może być cios kończący a co dla niektórych grożący utratą zdrowia,życia. SW to nie zabawa i to się wydaję tylko tak przed TV.

'Oxidosis'
18-01-2012, 20:23
@Marek

Wiesz dlaczego każdy śmieję się z Najmana? Dlatego, że to nie jest zawodnik MMA a człowiek, który potrafił zrobić karierę błażniąc się na każdym kroku. Gość cwaniaczy, dużo gada, dlatego jest taki popularny, a jego technike oraz taktyke widzieliśmy w pojedynku z Saletą, gdzie rzucił się na niego jak pojebany, bo doskonale zdawał sobię sprawę, że w normalnej walce by przegrał.

Karpek
18-01-2012, 20:33
Dobra beka będzie, chętnie obejrze walkę tych dwóch klaunów. XD

Marek
18-01-2012, 20:49
@Marek

Wiesz dlaczego każdy śmieję się z Najmana? Dlatego, że to nie jest zawodnik MMA a człowiek, który potrafił zrobić karierę błażniąc się na każdym kroku. Gość cwaniaczy, dużo gada, dlatego jest taki popularny, a jego technike oraz taktyke widzieliśmy w pojedynku z Saletą, gdzie rzucił się na niego jak pojebany, bo doskonale zdawał sobię sprawę, że w normalnej walce by przegrał.

To idź Ty się tak zbłaźnić kolego ciekaw jestem czy byś wyszedł do koksa , pudziana , salety. Ciekaw jestem i wiem , że teraz napiszesz mi " no za taką kasę to ja wiadome , że bym wyszedł itp,itp,itp " na forum pisząc naprawdę sprawa inaczej wygląda i każdy ma go za błazna ale nikt mi nie powie , że jest tchórzem. Nie piszę tutaj , że mam go za dobrego technika kur...i , że dobrego fightera zrozum co się do Ciebie mówi. Chodzi mi o to , że wicemistrza polski bez powodu nie miał !! Bądź Ty wicemistrzem a uwierz w sparingach byś poległ zapewne a co dopiero mowa o takim wyzwaniu. Zarówno ja i Ty od takiego bez talencia - osoby bez "skilla" bez techniki dostalibyśmy wpierdziel aż miło i ciekawe co byś w tedy o sobie napisał ? Dopiero jak wyjdziesz do kogoś sporo większego , silniejszego od siebie - dopiero jak zdobędziesz to co on zdobył nawet przez błaznowanie to możesz krytykować.

Zarexoholik?
08-02-2012, 00:12
Słyszałem haha. Burneika no skill, ale na najmana nie trzeba skilla bo on sam się wykończy ;D

Nie, żebym się z ciebie śmiał, ale uważam, że Najman pogasiłby cię jak peta, serio tak sądzę.

#topic

Nie wiem, czy burnejka wytrzyma długo. Troszeczkę waży, troszeczkę tlenu będzie potrzebował. Nie wiem, czy można porównać walkę z człowiekiem do walki z hantlami. Zobaczymy jak będzie.

Kovalchuk
09-03-2012, 20:39
LUDZIE to jest dla KASY nie wiadomo czy nie USTAWIONE tak jak pamiętna walka Pudzianka <lol2>.
Burneike podziwiam za jego dążenie do celu oraz za jego osiągnięcia, a najmana ? za to, że wie jak kase łoić, myślicie, że on się przejmuje tym co piszą na niego w internecie? on ma z tego tyle kapuchy, że to ma w dupie, pozdrawiam.

Mr Fsza
09-03-2012, 20:46
Najman ma nadzieje, że wygra tylko szkoda, że wybiera takich przeciwników .

http://www.youtube.com/watch?v=Fe2JRz0mVCM&list=UUvUD3L7bdpNofOc6tY_z7sA&index=2&feature=plcp

Romus
10-03-2012, 03:31
Nie zdziwiłbym się jakby najman oklepał burneke :) oczywiście nie jestem internetowym napinaczem i sam myślę , że wyłapałbym od Najmana. Wiecie co mnie najbardziej śmieszy w internetowych komentarzach ? To , że połowa z Was ciśnie Najmana a nie osiągnęliście nawet 5% tego co on. Co prawda miał walki z kolesiami co nawet 30 porażek mieli no ale też miał poważniejsze i ciekawi mnie czy ktoś z Was by wyszedł do większego od siebie 2x pudziana nawet o kasę - wątpię. Oczywiście teraz padną komentarze " no pewnie , że bym wyszedł dać sobie ryja oklepać za 50tys. itp, itp " a w rzeczywistości zesralibyście się jakby pudzian na Was leciał. Ja siebie nie mam za fightera a ćwiczyłem trochę SW. To jak niektórzy mogą coś na ten temat mówić w ogóle nie bijąc się w życiu ? Nie mówię może teraz o każdym z Was tylko co niektórych. Pamiętajcie , że najman trenował boks i ćwiczy mma i był wicemistrzem Polski. Czy któryś z Was to osiągnął by go krytykować ?? Jak połowa internetowych kozaków , fighterów ulicznych i trenujących 5 lat SW wyszła by do Najmana to by takie bęcki dostała , że lizała by mu stopy. Wybaczcie , że tak piszę ale denerwują już mnie te wszystkie słowa krytyki w stosunku do niego. Co do pieniędzy każdy w dzisiejszych czasach chcę je zarobić a to , że mu się udaję to źle ? Niech chłopak zarabia ile chcę - Wy też przecież możecie kto Wam broni ? Wy też możecie zacząć ćwiczyć i osiągnąć wicemistrzostwo Polski i ciekawe czy tak łatwo Wam to przyjdzie ? Zwracam te słowa do internetowych napinaczy , także nie odbierajcie tego , że mówię o każdym takie zdanie. Jak dla mnie naprawdę 50% tych krytykujących najmana dostałoby od niego takie wpierdziel , że słowa już by złego nie powiedzieli. Bo nawet jeśli burneka nie potrafi się bić to wyjdzie do takiego chłopa który ma taką siłę i łapę. Nawet jak fartem trafi z zamachu to uwierzcie , że to może być cios kończący a co dla niektórych grożący utratą zdrowia,życia. SW to nie zabawa i to się wydaję tylko tak przed TV.

Uiwerz mi że bym wyszedł na ring za 50 klocków nawet ***** z pudzianem. Reszty tych twoich wypocin nie czytałem bo się powtarzasz.

@Top
Beka, beka i jeszcze raz beka.

Devorious
10-03-2012, 08:53
Obstawiam na najmana, cwiczy z okninskim ,ktory pewnie obmysli taktyke uciekania 2 min przed burneika. Tyle wystarczy ,bo badzmy szczerzy 175cm wzrostu i 120 kg burneiki nie wrozy mu nic dobrego ,0 kondycji ,a jak mi tu ktoś napisze ,ze na silowni kardio mu wystarczy to niech sie jebnie w leb 5 razy mlotkiem.

Demon
10-03-2012, 10:15
ale ten burnejka łapie fejm, masakra
jak dla mnie to mogliby się poduszkami porzucać

SedaN*
10-03-2012, 11:48
Nie, żebym się z ciebie śmiał, ale uważam, że Najman pogasiłby cię jak peta, serio tak sądzę.

#topic

Nie wiem, czy burnejka wytrzyma długo. Troszeczkę waży, troszeczkę tlenu będzie potrzebował. Nie wiem, czy można porównać walkę z człowiekiem do walki z hantlami. Zobaczymy jak będzie.

Niby jesteś studencikiem, a jednak z myśleniem słabo u Ciebie. Może i Najman pogasiłby mnie jak peta jak to napisałeś, ale on ćwiczy boks, mma czy co tam a ja się tym nie interesuję i porównywanie mnie z nim w tej dziedzinie to naprawdę głupie. A ja mam prawo do swojej opinii i jeżeli piszę, że najman to no skill to biorę pod uwagę innych zawodników w mma a nie zwykłych ludzi, nawet studencików jak ty ;[ bo już mnie irytują twoje komentarze tak samo jak porównywałeś w dziale piłka nożna bodajże jakiegoś piłkarza Manchesteru United do użytkownika tego forum. Śmieszne.

#top
aaa i za 50k tak jak napisał Romek też bym wyskoczył :)

Orson_Pall
11-03-2012, 19:37
Śmiejecie sie z Najmana? on smieje sie z waszych 5pln/h.

@topic: moze byc ciekawie ;d

Niuchacz
11-03-2012, 19:55

Tak tylko, że to niby jest zawodnik MMA, a nie curwa podwórkowy bokser. Nie widzisz różnicy?

#Najman po raz kolejny się zbłaźni

Kurflos
13-03-2012, 22:39
To , że połowa z Was ciśnie Najmana a nie osiągnęliście nawet 5% tego co on.
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD leże XDXD

a co srajman osiagnal? gowno
jest zerem jesli chodzi o sport, jedyne do czego się nadaje do bigbrother. Malo obchodzi mnie, ze zarabia duze pieniadze za robienie z siebie pajaca. w boksie obijal kelnerow, a w mma obijaja go kelnerzy. tyle mam do powiedzenia na temat tej cioty :D

Mów mi królu
27-04-2012, 16:35
no najman nie podał mu ręki na wadze będzie wpierdol ;d

_woto_
27-04-2012, 21:07
o ktorej godzinie walka? btw

SedaN*
27-04-2012, 21:27
przypuszczam, że koło 23 ;ddd

Mów mi królu
27-04-2012, 23:25
hahahah beka ładny pocisk najmankowi zrobił ;d;d;d;; jakby nie sedzia to by najman umarł :<