Zaloguj się

View Full Version : Myd?o z ludzi - wideo.

Zarexoholik?
19-01-2012, 00:51
http://odkrywcy.pl/kat,131554,title,Mydlo-z-ludzi-wideo,wid,14174434,wiadomosc.html?_ticrsn=3&smg4sticaid=6dc39

Bardzo ciekawy 'dokument' - polecam jeśli kogoś interesuje historia, a w szczególności II wojna światowa. Oczywiście dla osób, które skończyły 18 lat. :)

Nie udawaj ze CIebie to interesuje haha.Ty to historie wardow lepiej przestudiuj.

@
Nom straszne;/

Nic nie muszę udawać, bo w przeciwieństwie do ciebie mam inne zainteresowania. Ciągle piszesz o Tibii i wardach, a przecież nigdy tego warda na oczy nie widziałeś [nie licząc ss'ów z naszego tematu]. I te twoje wzmianki o studiowaniu, typie co ty możesz o tym wiedzieć będąc w zawodówce?

Nic ciekawego, kilka suchych informacji, mało zdjęć.

Jak to kilka suchych informacji? A czego ty oczekiwałeś? Filmiku jak tłuszcz człowieka przerabiany jest na mydło?

Tyle można się dowiedzieć sam z książek

pl? Po polsku: Tyle mógłbym się dowiedzieć z książek. - zanotuj.

Powiem tak, jeśli jesteś studentem i interesuję Cię hisotia, to o tym fakcie powinieneś był już wiedzieć, co najwyżej na początku liceum. Jeśli dowiedziałeś się o tym teraz, to albo miałeś kiepskiego nauczyciela, albo to Twoje zaiteresowanie historią, to pic na wodę.

Czy ja napisałem, że nie miałem tego w szkole? Czy ja gdzieś napisałem, że o tym nie wiedziałem? Wiedziałem, ale czytając tekst, a nie oglądając filmik - chyba lepiej coś obejrzeć, niż tylko przeczytać, nie? Zresztą w szkole podane masz tylko skrótowe informacje, w dużej części fałszywe.

Krulowiec
19-01-2012, 11:48
Nic ciekawego, kilka suchych informacji, mało zdjęć.
Tyle można się dowiedzieć sam z książek, dziękuje.

Ups, nie mam 18 lat ;(

Jarken
19-01-2012, 16:14
Ciekawe. Ale polecam ci książkę 'byłem asystentem dotrora Mengele', jeśli masz takie zainteresowania bo ja też.

Finderlow
20-01-2012, 01:18
Powiem tak, jeśli jesteś studentem i interesuję Cię hisotia, to o tym fakcie powinieneś był już wiedzieć, co najwyżej na początku liceum. Jeśli dowiedziałeś się o tym teraz, to albo miałeś kiepskiego nauczyciela, albo to Twoje zaiteresowanie historią, to pic na wodę.

#Topic
Pochwalam jednak fakt proedukacyjny, jaki tu kreaujesz. Niektórym na pewno nie zrobi się od tej wiedzy gorzej.