Zaloguj się

View Full Version : xperia arc s

KILER
20-01-2012, 16:32
ma ktoś tego telefonika? jak wrażenia, hee? zamierzam kupić, a w sumie to w poniedziałek jadę go odebrać

ManiQ
20-01-2012, 18:06
Mialem go na przetestowanie bodajze 3dni i przyznam ,ze bardzo fajny smartfon. Ekran duzy co przy maksymalnym rozswietleniu zzera szybko baterie ,ale przyjemny jest. Ogolnie to jestem zwolennikiem xperii (sam mam xperie mini pro i bede zmienial na xperie pro) i jesli jestes pewny tego telefonu to bierz ;)
Jesli nie czytales recenzji i wypowiedzi osob na temat owego telefonu to jeszcze sobie zobacz.

Dementor
26-01-2012, 17:36
Wydaje mi się, że jest to dobry telefon. Ostatnio właśnie kupowałem nowy, co prawda w końcu inny, ale ta xperia też jest ok. Miałem okazję chwile z niej korzystać i telefonik jest naprawdę spoko. Jeśli parametry telefonu Cię zadowalają i ogólnie Ci się podob to spokojnie możesz brać. :D

n0name1
27-01-2012, 14:45
Sorki ,że tak późno. Tak ja posiadam i telefon sprawuje sie generalnie ok.Dźwięk z normalnego głośnika jak coś puścisz jest mega mocny ,a na firmowych słuchawkach troszke gorzej . Super aparat 10/10 , Flash Player dzięki czemu wbijasz sobie na stronki i nie musisz only na yt oglądać .