PDA

View Full Version : Problem z ustawieniem r?ki.

Rebgal
22-01-2012, 22:02
Mam taki problem ze za cholere nie moge zmienic tego aby byc praworęcznym.W ustawieniach mam zaznaczone right handed a podczas gry jest lewa,probowalem na odwrot ale nadal jest lewa i nie wiem od czego to zalezy.Probowalem innego csa zainstalowac i nadal ten sam problem.Wie ktos jak to rozwiazac?

SedaN*
22-01-2012, 22:43
Mam taki problem ze za cholere nie moge zmienic tego aby byc praworęcznym.W ustawieniach mam zaznaczone right handed a podczas gry jest lewa,probowalem na odwrot ale nadal jest lewa i nie wiem od czego to zalezy.Probowalem innego csa zainstalowac i nadal ten sam problem.Wie ktos jak to rozwiazac?

Być może masz coś pozmieniane w confingu i ustawione, że tylko przez config możesz zmieniać opcję, ale skoro instalowałes innego csa? Spróbuj odinstalować i zainstalować tego samego csa albo pobrać, zmienić w confingu.

#down
masz steama czy non steama? jeżeli non steama to możliwe, bo te clienty strasznie zbugowane są, więc polecam kupić steama! ;)

Rebgal
22-01-2012, 22:52
@Sedan
Instalowalem od nowa i dalej to samo..automatycznie na left hand ustawia.Nie wiem jak mam to ustawic w configu..nie znam sie wlasnie dlatego pytam tutaj o jakas porade;]
@Up
Non Steama mam.No ale dawniej tez mialem NS i nie bylo tego problemu a mam ten sam klient bardzo dlugo.W koncu jest ten blad to zastapilem innym CS i nadal bez zmian.Steama poki co nie chce bo mialem dluga przerwe bardzo i chce potrenowac na NS.

ja tak mialem gdy mialem ustawione minimalne wymagania graficzne, zwieksze je i wtedy sprobuj
Wlasnie problem jest taki ze w ogole nie dzialaja mi opcje..znaczy sie moge wszystko ustawic,grafike na ful,reke zmienie na prawa..daje APPLY i wszystko wraca automatycznie do tego jak bylo;/

1st R. Boonek
22-01-2012, 23:58
ja tak mialem gdy mialem ustawione minimalne wymagania graficzne, zwieksze je i wtedy sprobuj

Pit
23-01-2012, 01:11
Pewnie ma ustawiony config.cfg jako plik "tylko do odczytu" dlatego nie możesz tego zmienić.

Rebgal
23-01-2012, 01:14
Pewnie ma ustawiony config.cfg jako plik "tylko do odczytu" dlatego nie możesz tego zmienić.

Wlasnie to sprawdzilem.I jest normalnie ustawione;s

@
Do zamkniecia.
Dzieki za pomoc.