View Full Version : Problem z ustawieniem r?ki.
Mam taki problem ze za cholere nie moge zmienic tego aby byc praworęcznym.W ustawieniach mam zaznaczone right handed a podczas gry jest lewa,probowalem na odwrot ale nadal jest lewa i nie wiem od czego to zalezy.Probowalem innego csa zainstalowac i nadal ten sam problem.Wie ktos jak to rozwiazac?
Mam taki problem ze za cholere nie moge zmienic tego aby byc praworęcznym.W ustawieniach mam zaznaczone right handed a podczas gry jest lewa,probowalem na odwrot ale nadal jest lewa i nie wiem od czego to zalezy.Probowalem innego csa zainstalowac i nadal ten sam problem.Wie ktos jak to rozwiazac?
Być może masz coś pozmieniane w confingu i ustawione, że tylko przez config możesz zmieniać opcję, ale skoro instalowałes innego csa? Spróbuj odinstalować i zainstalować tego samego csa albo pobrać, zmienić w confingu.
#down
masz steama czy non steama? jeżeli non steama to możliwe, bo te clienty strasznie zbugowane są, więc polecam kupić steama! ;)
@Sedan
Instalowalem od nowa i dalej to samo..automatycznie na left hand ustawia.Nie wiem jak mam to ustawic w configu..nie znam sie wlasnie dlatego pytam tutaj o jakas porade;]
@Up
Non Steama mam.No ale dawniej tez mialem NS i nie bylo tego problemu a mam ten sam klient bardzo dlugo.W koncu jest ten blad to zastapilem innym CS i nadal bez zmian.Steama poki co nie chce bo mialem dluga przerwe bardzo i chce potrenowac na NS.
ja tak mialem gdy mialem ustawione minimalne wymagania graficzne, zwieksze je i wtedy sprobuj
Wlasnie problem jest taki ze w ogole nie dzialaja mi opcje..znaczy sie moge wszystko ustawic,grafike na ful,reke zmienie na prawa..daje APPLY i wszystko wraca automatycznie do tego jak bylo;/
1st R. Boonek
22-01-2012, 23:58
ja tak mialem gdy mialem ustawione minimalne wymagania graficzne, zwieksze je i wtedy sprobuj
Pewnie ma ustawiony config.cfg jako plik "tylko do odczytu" dlatego nie możesz tego zmienić.
Pewnie ma ustawiony config.cfg jako plik "tylko do odczytu" dlatego nie możesz tego zmienić.
Wlasnie to sprawdzilem.I jest normalnie ustawione;s
@
Do zamkniecia.
Dzieki za pomoc.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.